Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως σε καθε κλαδο υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες. Εαν πετυχεις εναν σωστο επαγγελματια (συνηθως μεσω συστασεων τριτων) εχεις εναν ανθρωπο που γνωριζει τα κατατοπια και μπορει να σε βοηθησει,να σου δωσει 5 οδηγιες. 

Επίσης έμενα πχ ο ασφαλιστής μου με ενημέρωσε για επιπλέον έκπτωση που μπορούσα να έχω στην ασφάλεια μου λόγω παιδιού, που αν δεν κάνω λάθος δεν εμφανίζεται στα online συγκριτικά

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας καλός ασφαλιστής μπορει να σε ξεμπερδέψει εύκολα απο μια δύσκολη κατάσταση.

Αλλά μονο σε περιπτώσεις που έχεις δίκιο, αλλιώς δεν κάνει θαυματα. (δεν μπορεί κιολας, υπάρχουν νόμοι και εξισου καλοι ασφαλιστες απο την άλλη πλευρα)

Σε παλιότερη περίπτωση με anytime και νομική προστασία μέσα στο συμβολαιο, μου βγάλανε το λάδι μέχρι να αναλάβει την υπόθεση ενας δικηγόρος.

Πολλά τηλεφωνήματα, καθυστερήσεις, Call center που κάθε φορα έλεγα τα ίδια....

Η ζημιά ηταν μικρή, "100Ε", αλλά ο άλλος δεν συμφωνούσε. Η αντιμετώπιση της anytime ήταν "μα να βάλουμε δικηγόρο για 100Ε?"

Όντως τα έξοδα του δικηγόρου ήταν 140Ε σε εναν εντελώς αρχάριο δικηγορο. Αλλά αυτο δεν με ενδιαφερει ως πελάτη οταν έχω πληρώσει το ασφάλιστρο....

2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα που μας έτυχε πρόσφατα 

Χτυπήσαν την γυναίκα μου πίσω δεξιά στον προφυλακτήρα και της έκαναν τεράστια γρατζουνιά (όχι σπάσιμο, το τονίζω)

Πάμε το αμάξι στο φανοποιείο, ήρθε πραγματογνώμονας, και μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι επειδή από την πίσω αριστερή πλευρά του προφυλακτήρα υπήρχε (όντως) μια πολύ μικρή γρατζουνιά, θα αποζημιωνόμασταν το μισό από το βάψιμο του προφυλακτήρα (75 αντί για 150€) αν θυμάμαι καλά 

Ωραία τους λέω, βάψτε τον μισό  

Δε γίνεται μου λένε  

Άρα η επιλογή που είχα ήταν είτε να πληρώσουμε 75€, είτε να αφήσουμε το αμάξι με το χτύπημα πίσω 

Πήρα τον ασφαλιστή και σε μια ώρα με πήρε πίσω και μου είπε ότι θα αποζημιωθούμε για 150€

Εσύ πως θα το αντιμετώπιζες αυτό το θέμα ;  

Εγώ πάντως κρίνω ότι τα λεφτά (ο ασφαλιστής) του τα έβγαλε, σε ένα "ψιλοαστείο" περιστατικά 

Το ποσό της ετήσιας επιβάρυνσης όπως έγραψα και στον κορσάκια από πάνω, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, είναι αστείο πάντως 

Θα άλλαζα συνεργείο.... Εδω με βλάβη στον πίσω προφυλακτήρα σου αλλάζουν και φτερό

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dvs είπε

Θα άλλαζα συνεργείο....

Ναι, μόνο που δεν είναι θέμα συνεργείου, είναι θέμα πραγματογνώμονα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ναι, μόνο που δεν είναι θέμα συνεργείου, είναι θέμα πραγματογνώμονα... 

Σωστά αλλα το γατόνι στο συνεργείο τα τακτοποιεί όλα....

Γιαυτο χρειάζεσαι καλο συνεργείο , καλό ασφαλιστή, καλό επαγγελματία σε κάθε τι....

Και οταν τον βρεις δύσκολα αλλάζεις

Επεξ/σία από Dvs
  • Moderators
Δημοσ.

Σε σημερινό μου ατύχημα (όπως περνούσα έκανε ελιγμό μια για να παρκάρει/ξεπαρκάρει και μου ξήλωσε τον πίσω προφυλαχτήρα και ζημιά στο πίσω φτερό), η ασφαλιστική μου ΔΕΝ ήρθε για καταγραφή. Κάναμε ηλεκτρονικά.

Κατανοώ ότι είναι το ίδιο και ίσως και αμεσότερο αυτό, αλλά όταν είσαι σε μια έκτακτη ανάγκη στο δρόμο το να έρχεται κάποιος είναι εντελώς διαφορετικό ψυχολογικά.

Χωρίς λόγο τώρα ταλαιπωρία για εβδομάδες μέχρι να φτιαχτεί το αυτοκίνητο και να βγει μια άκρη... Φυσικά ούτε λόγος για δήλωση υπαιτιότητας, η "κυρία" δεν καταλάβε καν τη ζημιά που είχε κάνει και σε εμένα και στο δικό της αυτοκίνητο. Ίσα ίσα την πρόλαβα, είχε κλειδώσει κι έφευγε.......

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Σε σημερινό μου ατύχημα (όπως περνούσα έκανε ελιγμό μια για να παρκάρει/ξεπαρκάρει και μου ξήλωσε τον πίσω προφυλαχτήρα και ζημιά στο πίσω φτερό), η ασφαλιστική μου ΔΕΝ ήρθε για καταγραφή. Κάναμε ηλεκτρονικά.

Κατανοώ ότι είναι το ίδιο και ίσως και αμεσότερο αυτό, αλλά όταν είσαι σε μια έκτακτη ανάγκη στο δρόμο το να έρχεται κάποιος είναι εντελώς διαφορετικό ψυχολογικά.

Χωρίς λόγο τώρα ταλαιπωρία για εβδομάδες μέχρι να φτιαχτεί το αυτοκίνητο και να βγει μια άκρη... Φυσικά ούτε λόγος για δήλωση υπαιτιότητας, η "κυρία" δεν καταλάβε καν τη ζημιά που είχε κάνει και σε εμένα και στο δικό της αυτοκίνητο. Ίσα ίσα την πρόλαβα, είχε κλειδώσει κι έφευγε.......

Δεν ειπε αν θα κανει δηλωση ? Το 100 για καταγραφη το καλεσες?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη δική της ασφαλιστική δήλωσε απλά το συμβάν. "Εγώ πάρκαρα και χτυπήσαμε". Το κάλεσα το 100 αλλά είχε φύγει η "κυρία" μέχρι να έρθει... Εγώ περίμενα και εννοείται έχω το χαρτί.

3 hours ago, Γιάννης Platano said:

Δεν ειπε αν θα κανει δηλωση ? Το 100 για καταγραφη το καλεσες?

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Στη δική της ασφαλιστική δήλωσε απλά το συμβάν. "Εγώ πάρκαρα και χτυπήσαμε". Το κάλεσα το 100 αλλά είχε φύγει η "κυρία" μέχρι να έρθει... Εγώ περίμενα και εννοείται έχω το χαρτί.

Ποια ασφαλιστικη εχεις και τι σου ειπε ?

Δημοσ.

ο ασφαλιστης δεν ερχεται για κατγραφη στα ατυχηματα.Υπαρχει ορος στα συμβολαια οπου σε ατυχημα ερχεται για καταγραφη φωτογραφηση κλπ ειτε ειναι απο internet ειτε απο ασφαλιστη.Εγω προσωπικα ειχα ασφαλιστη που με εξυπηρετουσε αμεσα.Εκνευριστικα ομως οταν τυχαια εψαξα Online τιμες και ηταν  60€ κατω απο το ασφαλιστηριο μου(αρχες των online ασφαλισεων εποχη).

Προσωπικα ειμαι υπερ των ασφαλιστων και για την προσωπικη επαφη και για να φαει και κανενας αλλος μικρος-μικρομεσαιος.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vasilllis είπε

ο ασφαλιστης δεν ερχεται για κατγραφη στα ατυχηματα.Υπαρχει ορος στα συμβολαια οπου σε ατυχημα ερχεται για καταγραφη φωτογραφηση κλπ ειτε ειναι απο internet ειτε απο ασφαλιστη.Εγω προσωπικα ειχα ασφαλιστη που με εξυπηρετουσε αμεσα.Εκνευριστικα ομως οταν τυχαια εψαξα Online τιμες και ηταν  60€ κατω απο το ασφαλιστηριο μου(αρχες των online ασφαλισεων εποχη).

Προσωπικα ειμαι υπερ των ασφαλιστων και για την προσωπικη επαφη και για να φαει και κανενας αλλος μικρος-μικρομεσαιος. 

οσο σκληρο κι αν ακουγεται προτιμω να τα φαω εγω αυτα τα λεφτα σε ενα ωραιο ΣΚ....

• Like 1
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Γιάννης Platano said:

Ποια ασφαλιστικη εχεις και τι σου ειπε ?

Hellas Direct και μου είπε ότι θα γίνει επικοινωνία με την ασφαλιστική του άλλου εμπλεκόμενου και ότι το πόρισμα θα βγει βάσει ΚΟΚ. Επίσης μου είπε να μην πάω το αμάξι στο φανοποιείο μέχρι να γίνει αυτό, τσάμπα θα περιμένει εκεί... Θα με ειδοποιήσουν (ελπίζω όχι σε 2 εβδομάδες)...

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Hellas Direct και μου είπε ότι θα γίνει επικοινωνία με την ασφαλιστική του άλλου εμπλεκόμενου και ότι το πόρισμα θα βγει βάσει ΚΟΚ. Επίσης μου είπε να μην πάω το αμάξι στο φανοποιείο μέχρι να γίνει αυτό, τσάμπα θα περιμένει εκεί... Θα με ειδοποιήσουν (ελπίζω όχι σε 2 εβδομάδες)...

Κι εγω σε 4 αμαξια την εχω....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Κι εγω σε 4 αμαξια την εχω....

Και εγώ σε 3 μικτή, ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, αχρειαστη να είναι πάντα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...