Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, omrtlegol είπε

Εγω λοιπον στη δικια μου ειχα παθει το ιδιο. Την χτυπησα μολις την εβγαλα απο το κουτι, και στραβωσαν πααρα πολα. Δεν bootare καθολου. Έκατσα ενα ενα και τα ισιωσα και κοπηκαν καμποσα στην προσπάθεια. Κατεβασα λοιπον απο το site της assus ενα manual, που εδειχνε τι κανει το καθε pin (η καποια περιοχη των pins) . Tα δικά μου αφορουσαν την ram. Οπότε παίζοντας με τα slots βρηκα οτι το 3ο και το 4ο δουλευουν κανονικα γιατι τα pins αφορουσαν το 1ο και το 2ο slot. Αρα εχω τις ραμ μου στα λειτουργικά, και το pc δουλευει απροβληματιστα πανω απο εναμιση χρονο. Στο λέω μηπως παρεις καμια ιδέα. 

Έψαχνα να βρω στην giga αλλά δε το βρήκα 

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1η λύση : Το αντιδότο είναι η AMD και πάλι, πουλάς τον i9-9900K και αγοράζεις 2700X ή 2600X + B450 Tomahawk. Παίζεις μπάλα με PBO  και σκαλίζεις τις μνήμες μέχρι να βγουν οι 7nm κατά τον Ιούλιο.

2η λύση : Λες στη Gigabyte το συμβάν και τους την στέλνεις για επισκευή, λογικά θα την επισκευάσουν με κάποιο κόστος 40~70€.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχας η μονη λυση που βλεπω για τη περιπτωση σου ειναι να μιλησεις με gigabyte για επισκευη του socket, που προφανως και ειναι εφικτο, δε νομιζω να σου αρνηθουν. Τωρα αν συμφερει και ποσο θα κοστισει προσωπικα δε το γνωριζω. 

Δεν εχω καταλαβει ομως πως κατεληξε το θεμα με το προβλημα της μητρικης που στραβωσες εσυ ο ιδιος να κραζουμε ενα πωλητη που (κατα τα λεγομενα σου) σου εδωσε κατι που δε γνωριζε τι ηταν ή απλα δε σε ενημερωσε. Γιατι πρακτικα η Conductonaut μπορει να τοποθετηθει σε υδροψυξη χωρις προβλημα, απλα θελει προσοχη, γνωση και συχνη αλλαγη. 

Απο οτι καταλαβα η μητρικη ηταν προβληματικη εξαρχης και εν συνεχεια εσυ στραβωσες τα πινακια, οποτε ο πωλητης που φταιει σε αυτο? Εκτος αν σου ετρεξε εσενα το LM πανω στη μητρικη γιατι δε προσεξες και βραχυκυκλωσε. Γραφετε μερικοι αυτο σηκωνει απολυση να παει να του τη βαλει στο ...... και αλλα τετοια αστεια. Εγω λεω να τον παμε στο συνταγμα για δημοσιο λιθοβολισμο, τι λετε ;; 😂😂

Να θυμησω και σε μερικους οτι και η arctic silver σε περιπτωση απροσεξιας, εαν τρεξει πανω στη μητρικη θα υπαρξει βραχυκυκλωμα, και ειναι μια παστα η οποια πουλαει πολλα χρονια σαν διαολος. Σας ενημερωνει κανεις οταν πατε να την αγορασετε πως να κανετε τοποθετηση εαν δε ρωτησετε εσεις οι ιδιοι ;; 

Ευχομαι τουλαχιστον να φτιαξεις τη μητρικη σου με το λιγοτερο δυνατο κοστος, γιατι ειναι πραγματικα κριμα τα 300ε

Επεξ/σία από infective
  • Like 1
Δημοσ.

ΔενΔεν εύχομαι καμία απόλυση.. Και τιπτ άλλο.. Απλά. Όταν ζητάς πάστα... Πρέπει να περνεις πάστα.. Αν περνεις κάτι άλλο.. Ο υπάλληλος πρέπει να ενημερώσει.... 

ΑΝ γνώριω γιατί είναι άλλο πράγμα...... 

Έχει τρέξει στον cpu και στην Mobo γιατί προφανος δεν είχα ξανά βάλει ποτέ μ. LM.. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, galanos είπε

ΔενΔεν εύχομαι καμία απόλυση.. Και τιπτ άλλο.. Απλά. Όταν ζητάς πάστα... Πρέπει να περνεις πάστα.. Αν περνεις κάτι άλλο.. Ο υπάλληλος πρέπει να ενημερώσει.... 

ΑΝ γνώριω γιατί είναι άλλο πράγμα...... 

Έχει τρέξει στον cpu και στην Mobo γιατί προφανος δεν είχα ξανά βάλει ποτέ μ. LM.. 

Καταλαβαινω τι λες και οντως επρεπε να σε ειχε ενημερωσει ωστε να γνωριζεις . Οπως σου ειπα ομως ακομα και arctic silver αν σου εδινε που ειναι παστα και οχι LM και σου ετρεχε πανω στη μητρικη παλι θα ειχες θεμα, γιατι απο οτι γραφεις τωρα οτι σου ετρεξε πανω στη μητρικη η LM καταλαβαινω οτι βραχυκυκλωσε, πραγμα που σημαινει οτι η μητρικη μας αφησε χρονους.

Ξανα λεω
Η Conductonaut της thermal grizzly πρακτικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για ψυξη, δεν εχει ανταγωνισμο και για αυτο ειναι και τοσο ακριβη ΑΛΛΑ χρειαζεται γνωση και προσοχη στη τοποθετηση της. Κανει και για υδροψυξη και για αεροψυξη.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, infective είπε

Καταλαβαινω τι λες και οντως επρεπε να σε ειχε ενημερωσει ωστε να γνωριζεις . Οπως σου ειπα ομως ακομα και arctic silver αν σου εδινε που ειναι παστα και οχι LM και σου ετρεχε πανω στη μητρικη παλι θα ειχες θεμα, γιατι απο οτι γραφεις τωρα οτι σου ετρεξε πανω στη μητρικη η LM καταλαβαινω οτι βραχυκυκλωσε, πραγμα που σημαινει οτι η μητρικη μας αφησε χρονους.

Ξανα λεω
Η Conductonaut της thermal grizzly πρακτικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για ψυξη, δεν εχει ανταγωνισμο και για αυτο ειναι και τοσο ακριβη ΑΛΛΑ χρειαζεται γνωση και προσοχη στη τοποθετηση της. Κανει και για υδροψυξη και για αεροψυξη.

Έχω φτιάξει 50 συστήματα στην ζωή μου.. Και δεν μου ειχει τρέξει ποτέ.. Αν μου έτρεχε θα έκανα τουμπεκί και θα μάζευα λεφτά να πάρω άλλη... Λέμε. Ότι είναι μια πολύ διαφορετική... Και θέλει πολύ συγγερινενο τρόπο να μπει.. Που δεν με  Ενημέρωσε.. Διάλαδη πχ. Δεν πήγα να πάρω ραμ. Και της κουμπώσα ανάποδα... Που λέει ο λόγος... Ζήτησα κάτι κ μου έδωσε κάτι άλλο.. Και δεν μου εξήγησε και ολας... 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, galanos είπε

Έχω φτιάξει 50 συστήματα στην ζωή μου.. Και δεν μου ειχει τρέξει ποτέ.. Αν μου έτρεχε θα έκανα τουμπεκί και θα μάζευα λεφτά να πάρω άλλη... Λέμε. Ότι είναι μια πολύ διαφορετική... Και θέλει πολύ συγγερινενο τρόπο να μπει.. Που δεν με  Ενημέρωσε.. Διάλαδη πχ. Δεν πήγα να πάρω ραμ. Και της κουμπώσα ανάποδα... Που λέει ο λόγος... Ζήτησα κάτι κ μου έδωσε κάτι άλλο.. Και δεν μου εξήγησε και ολας... 

Βασικα παστα του ζητησες, παστα σου εδωσε. Το οτι δε σε ενημερωσε περισσοτερο το ειπαμε και συμφωνησαμε και πριν. 

thermalgrizzly.JPG

• Like 1
Δημοσ.

το liquid δεν ειναι παστα ρε μαγκες..........ειναι υγρο...............αμα ετρεχε ετσι η παστα τοτε γαμησετα ολοι θα τραβαγαμε τα @@ μας για να την βαλουμε.............

και λεω εγω τωρα γιατι επειδη εγραψα για απολυση καποιοι εχουν θεμα.................δηλαδη αμα εσυ ρε μαγκα δεν ηξερες και σου εδινε ο αλλος το liquid χωρις να σου πει οτι φιλε το νου σου γιατι αυτο ειναι υγρο και τρεχει εσυ τι θα εκανες???????θα ελεγες ειμαι μακακας που δεν διαβασα για το liquid και την επαθα..................??????????ή θα ελεγες τι μου εδωσε ο μπιπ?????

ασε που με αυτο που του εδωσε να βαλει πανω στο cpu οπως καταλαβαινεις μπορει να του τα μπιπ ολα...................οχι μονο το mobo αλλα και το cpu και την καρτα αμα εχει πεσει πανω της............

και αμα σου φαινεται βαρυ το απολυση τουλαχιστον θα επρεπε να του πει φιλε συγνωμη που εκανα μακακια,παρε μια μητρικη και φερε και το pc απο εδω να δουμε που αλλου εχει παει αυτη η μακακια μη σου μαμισει κι'αλλα πραματα.......

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexcrx είπε

το liquid δεν ειναι παστα ρε μαγκες..........ειναι υγρο...............αμα ετρεχε ετσι η παστα τοτε γαμησετα ολοι θα τραβαγαμε τα @@ μας για να την βαλουμε.............

και λεω εγω τωρα γιατι επειδη εγραψα για απολυση καποιοι εχουν θεμα.................δηλαδη αμα εσυ ρε μαγκα δεν ηξερες και σου εδινε ο αλλος το liquid χωρις να σου πει οτι φιλε το νου σου γιατι αυτο ειναι υγρο και τρεχει εσυ τι θα εκανες???????θα ελεγες ειμαι μακακας που δεν διαβασα για το liquid και την επαθα..................??????????ή θα ελεγες τι μου εδωσε ο μπιπ?????

ασε που με αυτο που του εδωσε να βαλει πανω στο cpu οπως καταλαβαινεις μπορει να του τα μπιπ ολα...................οχι μονο το mobo αλλα και το cpu και την καρτα αμα εχει πεσει πανω της............

και αμα σου φαινεται βαρυ το απολυση τουλαχιστον θα επρεπε να του πει φιλε συγνωμη που εκανα μακακια,παρε μια μητρικη και φερε και το pc απο εδω να δουμε που αλλου εχει παει αυτη η μακακια μη σου μαμισει κι'αλλα πραματα.......

Αυτο που του εδωσε ειναι ενα thermal compound απο υγρα μεταλλα ναι, τοποθετειτε πανω σε CPU και κουμπωνεις ειτε υδροψυξη ειτε αεροψυξη, τι δε καταλαβαινεις ? Αν εσυ δε ξερεις και χυσεις ολο το υγρο πανω στη μητρικη με αποτελεσμα να το βραχυκυκλωσεις και μετα να στραβωσεις και τα πινακια της μητρικης σου φταει ο πωλητης ? 
Φαινεται απο αυτα που γραφεις οτι εισαι αλλου για αλλου.

Δημοσ.

ρε εσυ εισαι ο πωλητης?????????λεμε του εδωσε liquid και δεν του ειπε τιποτα τι δε καταλαβαινεις???????????και λες οτι ειμαι αλλου???????αλλα δεν απαντας αμα δεν ηξερες και σου την εδινε εσενα τι θα εκανες.........κανεις το παγωνι...........

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, alexcrx είπε

ρε εσυ εισαι ο πωλητης?????????λεμε του εδωσε liquid και δεν του ειπε τιποτα τι δε καταλαβαινεις???????????και λες οτι ειμαι αλλου???????αλλα δεν απαντας αμα δεν ηξερες και σου την εδινε εσενα τι θα εκανες.........κανεις το παγωνι...........

Οποιος σου γραφει κατι αντιθετο απο αυτο που γραφεις ειναι ο πωλητης ? 
Πριν ρωτησατε τον @Fulgore "ρε μπας και εισαι εσυ ο πωλητης?" επειδη εγραφε κατι αντιθετο.

Τελικα γιατι δε πατε απο κοντα στο καταστημα να του το πειτε στα μουτρα του αφου ειστε τοσο σκληροι και να του ζητησετε τα λεφτα? Ρωτηστε τον και αν εχει account στο Insomnia να σας λυθει και η απορια μη ρωτατε εδω οσους γραφουν αντιθετη αποψη απο σας. Για γελια !!!

Επεξ/σία από infective
  • Like 1
Δημοσ.

κοιτα να απαντησεις πρωτα στην ερωτηση και μετα γελα οσο θες.................

και ναι αμα ειμουν εγω στην θεση του παιδιου θα ειχα παει απο εκει φιλε και θα ζηταγα τα ρεστα......τωρα αμα δεν σου αρεσει μην διαβαζεις αυτα που γραφω..........

πριν ρωτησε το παιδι τον Fulgore αρα μην με βαζεις σε αυτην την φαση...................προβλημα του,δικαιωμα του

Εγω το ειπα σε εσενα γιατι γραφεις υπερ του πωλητη χωρις ομως να απαντας τι θα εκανες εσυ?????????δε θα αναρωτηθω λοιπον αν εισαι ο πωλητης????????

1 ώρα πριν, infective είπε

Καταλαβαινω τι λες και οντως επρεπε να σε ειχε ενημερωσει ωστε να γνωριζεις . Οπως σου ειπα ομως ακομα και arctic silver αν σου εδινε που ειναι παστα και οχι LM και σου ετρεχε πανω στη μητρικη παλι θα ειχες θεμα, γιατι απο οτι γραφεις τωρα οτι σου ετρεξε πανω στη μητρικη

η arctic silver ειναι τοσο ρευστη ωστε να τρεξει??????????????ρε πλακα ηρθες να κανεις????????????

17 λεπτά πριν, infective είπε

Τελικα γιατι δε πατε απο κοντα στο καταστημα να του το πειτε στα μουτρα του αφου ειστε τοσο σκληροι

σκληρος επειδη του εδωσε προϊόν που θελει γνώστη για να το βαλει?????????μακαρι να σου κατσει και εσενα μια φαση που να μην ξερεις για κατι και να σου δωσει ο αλλος λαθος προϊον..........

να δω ποσο μαλακος θα εισαι εσυ...................

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, alexcrx είπε

κοιτα να απαντησεις πρωτα στην ερωτηση και μετα γελα οσο θες.................

και ναι αμα ειμουν εγω στην θεση του παιδιου θα ειχα παει απο εκει φιλε και θα ζηταγα τα ρεστα......τωρα αμα δεν σου αρεσει μην διαβαζεις αυτα που γραφω..........

πριν ρωτησε το παιδι τον Fulgore αρα μην με βαζεις σε αυτην την φαση...................προβλημα του,δικαιωμα του

Εγω το ειπα σε εσενα γιατι γραφεις υπερ του πωλητη χωρις ομως να απαντας τι θα εκανες εσυ?????????δε θα αναρωτηθω λοιπον αν εισαι ο πωλητης????????

η arctic silver ειναι τοσο ρευστη ωστε να τρεξει??????????????ρε πλακα ηρθες να κανεις????????????

σκληρος επειδη του εδωσε προϊόν που θελει γνώστη για να το βαλει?????????μακαρι να σου κατσει και εσενα μια φαση που να μην ξερεις για κατι και να σου δωσει ο αλλος λαθος προϊον..........

να δω ποσο μαλακος θα εισαι εσυ...................

Εχουν γραψει και αλλοι υπερ του πωλητη, ρε μηπως ολοι ειμαστε απο το μαγαζι που σχολιαζουμε και στο κρυβουμε ??? 

Ποια ερωτηση μωρε να σου απαντησω, κλασσικος Ελλεηναρας εισαι και του λογου σου, τσαμπα ο χρονος που χαλαω να σου απανταω.

Επεξ/σία από infective
  • Like 1
Δημοσ.

Όσο φταίει ο πωλητής άλλο τόσο φταίει ο αγοραστής. Προφανώς θα ζήτησε τη καλύτερη πάστα που κυκλοφορεί, του έδωσε όντως τη καλύτερη. Όταν τη πέρασε Ότι είναι ρευστή δεν προβλημάτισε τον αγοραστή? Οδηγίες χρήσης δεν κοιτάμε πάντα? Εδώ από πάστα σε πάστα πάμε και τσεκαρουμε πριν τη βάλουμε τι πώς που...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...