Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

το να βρεις socket δεν ειναι κατι το να το βαλεις ειναι μεγα θεμα και θελει ρομποτικο μηχανημα με χερι οποιος καταφερει να σου το βαλει τελειοα θα σου παρει και οσο κανει η μητρικη.....

Φυσικά και θέλει μηχάνημα. 

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Σε σχέση με την MX-4 έχει καλή διαφορά σε έναν AMD Ryzen 1700 @ 3.7 GHz. Αξίζει πιστεύω. Τώρα αν κάποιος αδειάσει όλο το σωληνάριο :fear:.

Arctic-MX-4-testing.jpg

Thermal-Grizzly-Conductonaut-testing.jpg

Tι διάλα νούμερα ειναι αυτά; Με κομπρέσορα κλιματιστικού τον ψύχουν, σε ξυλόφουρνο στην Σαμοθράκη; Τα χρώματα/νούμερα ειναι οτι να 'ναι.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 21/2/2019 στις 9:39 ΜΜ, galanos είπε

Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου.. Είμαι και εγώ λίγο κατά κάποιο τρόπο τεχνικός αλλά όχι ηλεκτρονικός.. Γιατί δεν έχω υπομονή καθόλου... Εξίσου και το πρόβλημα.. Που έκανα αχχα.

Γιαυτό και θα το πάω κάπου... Εχω παραγγηλει socket άσχετα αν μ απαντήσει... Ευχαριστώ πολύ γιαυτό περιμένω το email τους.. Ξέρω ότι δεν είναι τιπτ γιαυτόυς... 

ειμαι κατα καποιο τροπο κοσμολογος κ πυρηνικος φυσικος. βλεπω αστρονιο...

Δημοσ.
Στις 23/2/2019 στις 11:22 ΜΜ, ScienceFreak είπε

Ο,τι και να έχεις το Liquid είναι για delid. Ή μπέρδεψε τα προϊόντα ή δε ξέρω τι. Από εκεί και πέρα μια χαρά μαγαζί είναι το Msystems

δεν ειναι μοναχα για delid. αλλο το "ειναι πιο ευκολο ". για ολα κανει αρκει να ξερεις να το βαλεις...λαθος του εργαζομενου στο καταστημα που δεν τον ενοιαξε και το εδωσε ,χαρουμενος μαλιστα οτι πουλησε κι ακριβοτερο προιον...

• Like 2
Δημοσ.

Αν διαβάσεις μόνο εκεί κολλάω... Και παραδέχτηκα ότι στραβώσα τα πινακια.. Και ότι δεν ήξερα τι είναι liquid metal. Μέχρι σήμερα.. Απλά είναι δυνατόν?? Εκεί έχω νευριάσει... Είναι δυνατόν να του ζητάς παστα... Και να σου δίνει κάτι άλλο??? Και να μην σε ρωτάει πχ ξέρεις πως να το βάλεις? Δεν μπενει σαν την πάστα.... Εκεί εχω σκαλώσει 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, galanos είπε

Αν διαβάσεις μόνο εκεί κολλάω... Και παραδέχτηκα ότι στραβώσα τα πινακια.. Και ότι δεν ήξερα τι είναι liquid metal. Μέχρι σήμερα.. Απλά είναι δυνατόν?? Εκεί έχω νευριάσει... Είναι δυνατόν να του ζητάς παστα... Και να σου δίνει κάτι άλλο??? Και να μην σε ρωτάει πχ ξέρεις πως να το βάλεις? Δεν μπενει σαν την πάστα.... Εκεί εχω σκαλώσει 

γι'αυτο εγω σου ειπα οτι επρεπε να του βαλεις την παστα στον κ............

ειναι απαραδεκτο αυτο που εκανε..........σηκωνει απολυση η φαση...............ή το λιγοτερο να σου παρει μια καινουργια μητρικη ρε φιλε..........

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, galanos είπε

εχω στεναχωρεθει πολυ. δεν κανω πλακα...ειναι πολλα 300+ ευρω για τον οποιοδηποτε κ ειδικα αν σε κρατανε κ μακρια απ το αγαπημενο σου χομπι...αν μου ειχε συμβει εμενα θα ειχα σκασει... το πιο πιθανο να ειχα παει απο εκει ...να συζητησουμε...μονη λυση βλεπω οπως προειπε ο πρωην τεχνικος του πλαισιου να προσπαθησεις να βαλεις πινακια ωστε να λειτουεγησουν ελλασματικα αλλα αν εχει γινει βραχυκυκλωμα απ τη διασπορα της lm  πακετο δεν εχει νοημα...μαθηματα παντως ειναι ολα...εκαψα τον πρωτο μου pentium 2 mmx καρτα εβαλα σωστα το μανο αλλα δεν ηξερα τοτε πως πρρπει να ψυχεται πολυ καλυτερα...μετα απο 1 χρονο παρεδωσε πνευμα κι ηταν πανακριβα τα cpu τοτε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, galanos είπε

Εκεί έχω νευριάσει... Είναι δυνατόν να του ζητάς παστα... Και να σου δίνει κάτι άλλο??? Και να μην σε ρωτάει πχ ξέρεις πως να το βάλεις? Δεν μπενει σαν την πάστα.... Εκεί εχω σκαλώσει 

Μα αυτο παλι δικο σου λαθος ειναι.Ζητησες κανονικη παστα και οχι LM και σου εδωσε κατι αλλο που το γραφει και πανω στην συσκευασια.Για ποιο λογο το αγορασες?

Και εστω οτι το αγορασες και δεν το προσεξες,γιατι οταν γυρισες σπιτι πριν την ανοιξεις την συσκευασια δεν κοιταξες προσεκτικα τι γραφει πανω για να την επιστρεψεις πισω?

Να σου δωσω ενα παραδειγμα,οταν μου ειχε χαλασει μια φορα ενα πληκτρολογιο απο Κωτσοβολο (και μου δωσανε πιστωτικο τελικα επειδη δεν ειχαν αλλο)οταν ειχα παει απο το καταστημα ο υπαλληλος στην αρχη αντι για ολο το ποσο του πιστωτικου πηγε να μου φορτωσει με τα ιδια χρηματα αλλα πραγματα οπως ενα ποντικι και ενα αλλο πληκτρολογιο,και πριν καν το προχωρησει του ειπα οτι δεν με ενδιαφερουν και οτι θελω να παρω κατι αλλο.

Αν τα επαιρνα δεν θα μου εφταιγε τοσο ο υπαλληλος που μου εδωσε πραγματα που εγω εξ αρχης δεν ηθελα,αλλα κυριως εγω αν ειχα δεκτει να τα παρω.

Δηλαδη αν ο αλλος σου εδινε κανονικη κολλα Uhu πχ,θα την εβαζες πρωτα πανω στον επεξεργαστη και μετα θα κοιταζες τι ειναι?

Επισης κακως περιμενεις απο ενα πωλητη να σου πει απο μονος του πως μπαινει παστα ή LM.

Βασικα να σου κανω μια ερωτηση πανω σε αυτο?Στο Msystems για ποιο λογο πηγες εξ αρχης για να παρεις Arctic Mx4?Το λεω αυτο γιατι δεν εχουν την συγκεκριμενη καθολου.

Μονο την Mx2 εχουν απο οτι βλεπω και κατι αλλες μαρκες.

https://www.msystems.gr/index.php?category=1401

Μηπως εσυ του ειπες τιποτα κουβεντες του τυπου''θελω την καλυτερη για τον επεξεργαστη μου και γιαυτο σου εδωσε την συγκεκριμενη?

36 λεπτά πριν, alexcrx είπε

γι'αυτο εγω σου ειπα οτι επρεπε να του βαλεις την παστα στον κ............

ειναι απαραδεκτο αυτο που εκανε..........σηκωνει απολυση η φαση...............ή το λιγοτερο να σου παρει μια καινουργια μητρικη ρε φιλε..........

Απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε ποια ηταν ακριβως η κουβεντα που εγινε μεταξυ πωλητη και του συμφορουμιτη παραπανω,δεν μπορουμε να βγαλουμε ετσι συμπερασματα.

Αν για παραδειγμα γνωριζαμε καπως(πχ επικοινωνια μεσω email σε ηλεκτρονικη παραγγελια),τοτε ναι να ριχναμε μερικο φταιξιμο στον πωλητη.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Tι διάλα νούμερα ειναι αυτά; Με κομπρέσορα κλιματιστικού τον ψύχουν, σε ξυλόφουρνο στην Σαμοθράκη; Τα χρώματα/νούμερα ειναι οτι να 'ναι.

Υπάρχουν πολλά σενάρια γιαυτό, αλλά εμείς πήραμε τα ΔΤ στις συγκρίσεις, οπότε σκασίλα μας για τα χρώματα ή για τα παρακάτω...

1935549563_.png.9bcdd6fef16062bf08f0715cf16bfc35.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα αυτο παλι δικο σου λαθος ειναι.Ζητησες κανονικη παστα και οχι LM και σου εδωσε κατι αλλο που το γραφει και πανω στην συσκευασια.Για ποιο λογο το αγορασες?

Και εστω οτι το αγορασες και δεν το προσεξες,γιατι οταν γυρισες σπιτι πριν την ανοιξεις την συσκευασια δεν κοιταξες προσεκτικα τι γραφει πανω για να την επιστρεψεις πισω?

Δηλαδη αν ο αλλος σου εδινε κανονικη κολλα Uhu πχ,θα την εβαζες πρωτα πανω στον επεξεργαστη και μετα θα κοιταζες τι ειναι?

Βασικα να σου κανω μια ερωτηση πανω σε αυτο?Στο Msystems για ποιο λογο πηγες εξ αρχης για να παρεις Arctic Mx4?Το λεω αυτο γιατι δεν εχουν την συγκεκριμενη καθολου.

Μονο την Mx2 εχουν απο οτι βλεπω και κατι αλλες μαρκες.

https://www.msystems.gr/index.php?category=1401

Μηπως εσυ του ειπες τιποτα κουβεντες του τυπου''θελω την καλυτερη για τον επεξεργαστη μου και γιαυτο σου εδωσε την συγκεκριμενη?

Απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε ποια ηταν ακριβως η κουβεντα που εγινε μεταξυ πωλητη και του συμφορουμιτη παραπανω,δεν μπορουμε να βγαλουμε ετσι συμπερασματα.

Αν για παραδειγμα γνωριζαμε καπως(πχ επικοινωνια μεσω email σε ηλεκτρονικη παραγγελια),τοτε ναι να ριχναμε μερικο φταιξιμο στον πωλητη.

Νομίζω δεν με. Προσέχεις...  Σε λίγο θα πιστέψω ότι εσύ είσαι ο πωλητής.. 😂😂

Πήγα στο συγγερινενο κατάστημα γιατί είχε άμεσα 9900κ και την aorus master και την Asus hero xi που ήμουν ανάμεσα.. Ζήτησα mx 4 γιατί δεν είχα δει το έχει... Δεν κοίταξα αν τι είναι γιατί υπέθεσα Ι είναι η πάστα της λεγόμενης εταιρίας... Εφόσον δεν ήξερα περί Liquid.. Και τέλος μην μου αλλάζεις τα λόγια μου.. Είπα. Ακριβως την συνομιλία.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, galanos είπε

Νομίζω δεν με. Προσέχεις...  Σε λίγο θα πιστέψω ότι εσύ είσαι ο πωλητής.. 😂😂

Πήγα στο συγγερινενο κατάστημα γιατί είχε άμεσα 9900κ και την aorus master και την Asus hero xi που ήμουν ανάμεσα.. Ζήτησα mx 4 γιατί δεν είχα δει το έχει... Δεν κοίταξα αν τι είναι γιατί υπέθεσα Ι είναι η πάστα της λεγόμενης εταιρίας... Εφόσον δεν ήξερα περί Liquid.. Και τέλος μην μου αλλάζεις τα λόγια μου.. Είπα. Ακριβως την συνομιλία.. 

Ωραια ευχαριστω για την παραπανω διευκρινηση περι mx4 αυτο δεν το ηξερα,αρα δικο μου λαθος.

Περαν τουτου οπως αναφερθηκε και πιο πισω,μπορεις να χρησιμοποιησεις LM για ψυξη επεξεργαστη και η συγκεκριμενη ειναι καλυτερη απο την MX4 απλα θελει λιγο παραπανω ψαξιμο σε σχεση με τις απλες παστες οσον αφορα το τι πρεπει να προσεξει καποιος πριν την εγκατασταση και αν αξιζει ή οχι.

Το προβλημα παραμενει οτι καλως ή κακως δεν κοιταξες τι αγορασες και κυριως δεν το εψαξες κιολας πριν την βαλεις και αυτο αναφερθηκε εξ αρχης και απο τους υπολοιπους και ας μην δημιουργηθηκε το προβλημα απο αυτο ευτυχως.

Με λιγα λογια απο ολο τον κακο χαμο τουλαχιστον εμαθες και κατι,περι LM δηλαδη και να προσεχεις τι παει να σου πουλησει ο καθε πωλητης.

• Thanks 1
Δημοσ.

Tbh όμως καμία LM δε στραβώνει pinάκια.😁 Θέλω να σου πω από τη στιγμή που μετά έγινε η ζημιά έχασες το όποιο δίκιο σου. Περαστικά.

• Sad 1
Δημοσ.

Έχω προσπαθήσει να αλλάξω βάση socket και δεν τα κατάφερα καν να την ξεκολλήσω. Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον ακόμα και με ακριβά μηχανήματα να το καταφέρεις.

Καλύτερα να την ξεχάσεις και να αγοράσεις άλλη 

Δημοσ.

Εγω λοιπον στη δικια μου ειχα παθει το ιδιο. Την χτυπησα μολις την εβγαλα απο το κουτι, και στραβωσαν πααρα πολα. Δεν bootare καθολου. Έκατσα ενα ενα και τα ισιωσα και κοπηκαν καμποσα στην προσπάθεια. Κατεβασα λοιπον απο το site της assus ενα manual, που εδειχνε τι κανει το καθε pin (η καποια περιοχη των pins) . Tα δικά μου αφορουσαν την ram. Οπότε παίζοντας με τα slots βρηκα οτι το 3ο και το 4ο δουλευουν κανονικα γιατι τα pins αφορουσαν το 1ο και το 2ο slot. Αρα εχω τις ραμ μου στα λειτουργικά, και το pc δουλευει απροβληματιστα πανω απο εναμιση χρονο. Στο λέω μηπως παρεις καμια ιδέα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...