ilos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 καλά ρε παιδία μην τον μαλώνετε, σιγά.😀 Τόσα χρόνια πριν την mx, οι περισσότεροι arctic silver (που είναι μια χαρά αγώγιμη) χρησιμοποιούσαμε και θα συνεχίζαμε αν ήταν φτηνότερη. Λίγη προσοχή θέλει να μη πέσει στο socket όταν μετακινείς την cpu ή σε περίπτωση που έχεις κάνει delid να μην πάει πάνω στα smd's. Ceramique κλπ θυμάμαι μόνο σε gpus βάζαμε.
DEADLAZARUS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Εντάξει, προφανώς το παιδί ήθελε μια πάστα, ο πωλητής τού την έδωσε, ε, δεν κάθισε να του εξηγήσει τα x's and o's, έγινε η ζημιά. Ο ts θεώρησε ότι πρόκειται περί απλής πάστας, λίγο καλύτερης από την mx4. Ανεπίτρεπτο, κατά τη γνώμη μου (στήνεις/έχεις στήσει τέτοιο/α pc και δεν ξέρεις από πάστες;), αλλά συμβαίνουν και τέτοια. Αλλά, ναι, θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πού χρησιμοποιήθηκε η lm.
ilos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μα ο πωλητής δεν έκανε κάποιο foul του έδωσε ακριβότερη και καλύτερη πάστα, η conductonaut έχει καλύτερο thermal conductivity από την mx, απλά είναι και ηλεκτρικά αγώγιμη. 2 1 1
DiaperCh@nger Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, ilos είπε Ceramique κλπ θυμάμαι μόνο σε gpus βάζαμε. Εγώ επειδή μικρό ήμανε χέστης έβαζα ceramique και στις cpu.
akoinonitos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, ilos είπε Μα ο πωλητής δεν έκανε κάποιο foul του έδωσε ακριβότερη και καλύτερη πάστα, η conductonaut έχει καλύτερο thermal conductivity από την mx, απλά είναι και ηλεκτρικά αγώγιμη. Μονο η ηλεκτρικη αγωγιμότητα ειναι το προβλημα? Ο τροπος εφαρμογης ειναι ο ιδιος? Οταν θα θελησει να την βγαλει καποια στιγμη θα ξαναδει τα γραμματα με τους κωδικους που εχει πανω το καπακι? Αν θελησει να ζητησει rma η να πουλησει την cpu θα ειναι το ιδιο ευκολο με το αν ειχε βαλει μια κανονικη παστα. Οταν πουλας κατι ενημερωνεις τον πελατη τι του πουλας ,εφοσον δεν του δινεις ιδιο προιον με αυτο που σου ζηταει. Αμα ηταν ετσι να του εδινε και ενα ποτ με λιγο dry ice και να του ελεγε μην παρεις ψυκτρα βαλε αυτο θα τον ψυχεις καλυτερα 🤣 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από akoinonitos 1
galanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Και ξεχνάτε ότι δεν κάνει για υδροψυξη..
akoinonitos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, galanos είπε Και ξεχνάτε ότι δεν κάνει για υδροψυξη.. Γτ δεν κανει ρε ,μια χαρα κανει
galanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Γτ δεν κανει ρε ,μια χαρα κανει Δες
DiaperCh@nger Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μονο η ηλεκτρικη αγωγιμότητα ειναι το προβλημα? Ο τροπος εφαρμογης ειναι ο ιδιος? Οταν θα θελησει να την βγαλει καποια στιγμη θα ξαναδει τα γραμματα με τους κωδικους που εχει πανω το καπακι? Αν θελησει να ζητησει rma η να πουλησει την cpu θα ειναι το ιδιο ευκολο με το αν ειχε βαλει μια κανονικη παστα. Οταν πουλας κατι ενημερωνεις τον πελατη τι του πουλας ,εφοσον δεν του δινεις ιδιο προιον με αυτο που σου ζηταει. Αμα ηταν ετσι να του εδινε και ενα ποτ με λιγο dry ice και να του ελεγε μην παρεις ψυκτρα βαλε αυτο θα τον ψυχεις καλυτερα 🤣 Ο καθένας έχει τη λογική του. Για μένα η ατομική ευθύνη είναι πάνω από το τι λέει ή δεν λέει ο καθένας γύρω μου. Ειδικά εδώ που το προϊόν το λέει CONDUCT, LIQUID METAL στην ετικέτα και μόλις ανοίξεις τη συσκευασία έχει οδηγίες και τα απαραίτητα απαγορευτικά σήματα. Δεν πρόκειται για ένα σκέτο σωληνάριο. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι ο πωλητής. Το πρόβλημα είναι ότι ο χρήστης είναι ανεπίγνωστος με αδυναμία κατανόησης βασικών πραγμάτων γύρω από το άθλημα. Κάθε Post το πιβεβαιώνει αυτό. Η αλουμινένια Χ52🙄, ότι η Liquid metal δεν κάνουν για υδρόψυξη ακόμα και το βίντεο που ανέβασε για να σου ''απαντήσει''. Άμα συνεχίσεις να του λές ότι φταίει ο πωλητής έχει κι άλλο hardware να θυσιάσει ο συγκεκριμένος.... 1 1
akoinonitos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Ο καθένας έχει τη λογική του. Για μένα η ατομική ευθύνη είναι πάνω από το τι λέει ή δεν λέει ο καθένας γύρω μου. Ειδικά εδώ που το προϊόν το λέει CONDUCT, LIQUID METAL στην ετικέτα και μόλις ανοίξεις τη συσκευασία έχει οδηγίες και τα απαραίτητα απαγορευτικά σήματα. Δεν πρόκειται για ένα σκέτο σωληνάριο. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι ο πωλητής. Το πρόβλημα είναι ότι ο χρήστης είναι ανεπίγνωστος με αδυναμία κατανόησης βασικών πραγμάτων γύρω από το άθλημα. Κάθε Post το πιβεβαιώνει αυτό. Η αλουμινένια Χ52🙄, ότι η Liquid metal δεν κάνουν για υδρόψυξη ακόμα και το βίντεο που ανέβασε για να σου ''απαντήσει''. Άμα συνεχίσεις να του λές ότι φταίει ο πωλητής έχει κι άλλο hardware να θυσιάσει ο συγκεκριμένος.... Ρε συ white οκ σε ολα, οκ εχεις την ατομικη ευθυνη αλλα οταν σου πουλανε κατι διαφορετικο απο αυτο που τους ζητας σε ολα τα προιοντα απο μια προκα μεχρι ενα αυτοκινητο οφειλουν να σου πουν τι διαφορα εχει. Αυτη ειναι και η ουσια της αμεσης πωλησης. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από akoinonitos 3
DiaperCh@nger Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Γι αυτό ψώνια μόνο από το amazon. Πληρώνουμε τους κατσαπλιάδες για υπηρεσίες eshop. Καθόλου υπηρεσίες δηλαδή. Είδες πως το έφερα στο amazon πάλι?😁
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να μη λέει ο καθένας τα δικά του. Πάτε στο site του κατασκευαστή να δείτε τι αναφέρει η εταιρία. Μια χαρά κάνει για Water Cooling & Air Cooling... Δεν κάνει για αργίλιο! Η συγκεκριμένη υδρόψυξη στο σημείο επαφής είναι χάλκινη. Ο πωλητής αθώος. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
akoinonitos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Να μη λέει ο καθένας τα δικά του. Πάτε στο site του κατασκευαστή να δείτε τι αναφέρει η εταιρία. Μια χαρά κάνει για Water Cooling & Air Cooling... Δεν κάνει μόνο για αλουμίνιο! Η συγκεκριμένη υδρόψυξη στο σημείο επαφής είναι χάλκινη. Ο πωλητής αθώος. Να φανταστω και εσυ liquid metal εχεις στο συστημα σου? Ολοι Liquid metal βαζετε βλεπω
DiaperCh@nger Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Να φανταστω και εσυ liquid metal εχεις στο συστημα σου? Ολοι Liquid metal βαζετε βλεπω Εγώ είδα να μπαίνει από κοντά πρώτη φορά, πριν 3 χρόνια όταν έκανε delid ο @mcrae13 τον 6700Κ. Τελικά επειδή έχει πιο σταθερό χέρι κι από ρομπότ, όπου ήθελα μου έβαλε εκείνος. Εγώ μόνο τη συσκευασία άνοιξα. Μιλάμε είμαι πολύ σκληρός καρι@λης. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από DiaperCh@nger
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Να φανταστω και εσυ liquid metal εχεις στο συστημα σου? Ολοι Liquid metal βαζετε βλεπω Τώρα που το έμαθα και εγώ, καλό θα ήταν να τη δοκιμάσουμε. Πάντως η συγκεκριμένη έχεις πολλές θετικές κριτικές και σε GPUs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις