Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Galanos εισαι στο forum μελος εδω και 12χρονια και εχεις ανοιξει ποσα θεματα για αλλαγες συστηματων,ηταν τοσο δυσκολο να ρωτουσες για εναλλακτικες της Mx4?Καποιος αλλος θα πει αν δεν ειχε το καταστημα να πηγαινες να επαιρνες απο αλλου ξερω γω,τοσα καταστηματα την φερνουν ή να την εκανες παραγγελια και να στην εφερναν μετα απο 1μερα ξερω γω. Επισης τα παραπανω που γραφτηκαν περι''θα σου δωσω το καλυτερο''με βαζουν σε υποψιες για τις κουβεντες που ανταλλαξες με τον πωλητη,επειδη εχω αγορασει αρκετες φορες απο το συγκεκριμενο καταστημα τα τελευταια χρονια(παραλλαβη παντα απο το καταστημα)και ποτε δεν θυμαμαι να μου ειχαν μιλησει σε τετοιο υφος. Μπορει εσυ να του ειπες οτι θελεις την Arctic mx4 γιατι νομιζες οτι ειναι η καλυτερη επειδη την προτεινουν ολοι και αυτος για αυτο να σου εδωσε την συγκεκριμενη αν του το ειπες ετσι ακριβως. Δεν πιστευω δηλαδη οτι πηγες στο καταστημα μπηκες και ειπες οτι ''θελω την Mx4'',και σου ειπε ο πωλητης οτι ''δεν την εχουμε τωρα διαθεσιμη αλλα παρτε ετσι στα τυφλα την συγκεκριμενη που ειναι η καλυτερη''.Ειμαι δηλαδη σιγουρος οτι αλλιως ηταν η κουβεντα και σου προτεινε την συγκεκριμενη. Το λεω αυτο γιατι βλεπω μια στοχοποιηση προς τον πωλητη χωρις ακριβως να γνωριζουμε ποια ηταν η ολη επικοινωνια(πιο πισω μαλιστα υπηρχε υπονοουμενο περι ποιοτητας της gigabyte και αναξιοπιστιας επειδη σου παρουσιαστηκε το προβλημα). Τελος αντε παει στο καλο εγιναν ολα τα παραπανω. Καθησες να ψαξεις καθολου τι παιζει με την συγκεκριμενη LM που αγορασες πριν την εφαρμοσεις και τι διαφορες εχει απο την παστα που ηθελες πριν την βαλεις? Αν οχι(οπως και μαλλον φαινεται απο τα πιο πανω)τοτε το φταιξιμο(και για επομενα συστημα)ειναι διπλο σε σενα που πηγες να βαλεις στο συστημα κατι ξενο χωρις να γνωριζεις ή να ρωτησεις πρωτα. Και για να κλεισω αφου εγινε οτι εγινε,μιας και εχεις δωσει ποσα χρηματα για τα συστηματα σου παρε μια παστα σε μεγαλη ποσοτητα να υπαρχει. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore 2 1
galanos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ φταίω λοιπόν που άνοιξα το θέμα έχεις δίκαιο. Επισεις όπως είπες είμαι στο forum 12 χρόνια και δεν έχω κατηγορήσει ποτέ κανέναν... Από την στιγμή που είσαι σίγουρος ότι δεν έγινε έτσι η συζήτηση.. Ας κάνουμε lock to θέμα. Και φταίω εγώ τέλος Το άνοιξα μόνο για ένα σκοπό να βρω κάποιο κατάστημα να αλλάζει socket που μ έστειλε ένα παιδί από εδώ και χάρηκα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από galanos
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, galanos είπε Εγώ φταίω λοιπόν που άνοιξα το θέμα έχεις δίκαιο. Εγραψα πουθενα αυτο το πραγμα???? Ειπα οτι τοσα και τοσα θεματα εχεις ανοιξει στο forum και ρωτησει,θα μπορουσες να ρωταγες και για αυτο ή να αγοραζες απο αλλου την παστα. Η επισης οτι θα μπορουσες να εψαχνες και μονος σου για εναλλακτικες της mx4. Και τα πιο πισω δεν τα γραφουμε απλα για να κραξουμε,ειναι πραγματα τα οποια τα αναφερουμε για να τα εχεις υποψη σου για τα επομενα build σου. Παλι καλα δηλαδη που ανεφερες τωρα στο τελος την LM προς ενημερωση,γιατι μπορει να εκανες ζημια και στο επομενο build που να κοστιζε πολλα παραπανω χρηματα.
galanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Εγραψα πουθενα αυτο το πραγμα???? Ειπα οτι τοσα και τοσα θεματα εχεις ανοιξει στο forum και ρωτησει,θα μπορουσες να ρωταγες και για αυτο ή να αγοραζες απο αλλου την παστα. Η επισης οτι θα μπορουσες να εψαχνες και μονος σου για εναλλακτικες της mx4. Και τα πιο πισω δεν τα γραφουμε απλα για να κραξουμε,ειναι πραγματα τα οποια τα αναφερουμε για να τα εχεις υποψη σου για τα επομενα build σου. Παλι καλα δηλαδη που ανεφερες τωρα στο τελος την LM προς ενημερωση,γιατι μπορει να εκανες ζημια και στο επομενο build που να κοστιζε πολλα παραπανω χρηματα. ΡΕ φίλε @Fulgoreζητάς σε έναν υπάλληλο mx4.. Γιατί χρόνια αυτήν έχω και είμαι ευχαριστημένος... Και σου απαντά.. Δεν την έχω αλλά έχω μια καλύτερη.. Γιατί δεν βάζεις κάτι καλό στο σύστημα σου..? Και του λέω αν είναι καλή όκ.... Δεν πρέπει ο υπάλληλος να σου εξηγήσει τι είναι Liquid metal????, και μάλιστα πήγα με ωραίο τρόπο 2 μέρες μετά και του είπα όμορφα.. Φίλε πως μπερδεύτηκες?? Αυτό δεν είναι πάστα είναι liquid μετάλ.. Δεν κάνει... Και μπορεί να πάθει κ ζημεια η ψύξη... Κ Μ απαντάει με ύφος.. Ποιος σου τα ειεπ αυτά κάνεις λαθος.. Κάι δεν έπαθε η μητρική κάτι από αυτό να ξες.. 1
akoinonitos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, galanos είπε ΡΕ φίλε @Fulgoreζητάς σε έναν υπάλληλο mx4.. Γιατί χρόνια αυτήν έχω και είμαι ευχαριστημένος... Και σου απαντά.. Δεν την έχω αλλά έχω μια καλύτερη.. Γιατί δεν βάζεις κάτι καλό στο σύστημα σου..? Και του λέω αν είναι καλή όκ.... Δεν πρέπει ο υπάλληλος να σου εξηγήσει τι είναι Liquid metal????, και μάλιστα πήγα με ωραίο τρόπο 2 μέρες μετά και του είπα όμορφα.. Φίλε πως μπερδεύτηκες?? Αυτό δεν είναι πάστα είναι liquid μετάλ.. Δεν κάνει... Και μπορεί να πάθει κ ζημεια η ψύξη... Κ Μ απαντάει με ύφος.. Ποιος σου τα ειεπ αυτά κάνεις λαθος.. Κάι δεν έπαθε η μητρική κάτι από αυτό να ξες.. αν ειναι ετσι ειναι μ@λ@κια του υπαλληλου καθαρα... θα επρεπε να σου εξηγησει τι σου δινει εξ αρχης... 1 1
akoinonitos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λες να την μπερδεψε με την kryonaut? Παντως την Mx-4 δεν την αλλαζω με τπτ... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από akoinonitos 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επίσημα από το site. Ο πωλητής έχει δίκιο. Απλά Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με ψύκτρες αλουμινίου! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Αφού του είπε ότι θα μπει σε Υδροψυξη...
galanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Nikosmile είπε Επίσημα από το site. Ο πωλητής έχει δίκιο. Απλά Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με ψύκτρες αλουμινίου! Ακριβώς... Του είπα ότι έχω nXt kraken x52 υδροψυξη
DiaperCh@nger Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το CONDUCTonaut δε χτύπησε κανένα καμπανάκι ε? ---- Επίσης 32 λεπτά πριν, galanos είπε Αυτό δεν είναι πάστα είναι liquid μετάλ.. Δεν κάνει... Και μπορεί να πάθει κ ζημεια η ψύξη... Τι εννοείς δεν κάνει? Απλώς εκτός από θερμοαγώγιμη είναι και ηλετροαγώγιμη. Το λέει κι ο τίτλος της. Κάνει, αρκεί να ξέρεις που και πως να τη χρησιμοποιήσεις (όχι σε αλουμίνιο και χωρίς να έρθει σε απαφή με τυπωμένο κύκλωμα) Μην αναπαράγουμε κι άλλο τεχνολογικό αναλφαβητισμό. Αρκετό έχει ήδη το forum. ----- Μην απορείς που εισπράτεις λίγη απαξία, είναι επειδή ρωτάς, παίρνεις απαντήσεις αλλά εντέλει κάνεις τα δικά σου. Φαινότανε ότι η λαλακία είναι στη γωνία, tough luck, θα μπορούσες να ήσουν τυχερός και να είχες κάψει μια κάρτα ήχου αντί για την aorus, κοίτα να μάθεις έστω τα βασικά, τόσα χρήματα σπρώχνεις είναι κρίμα να τα απαξιώνεις έτσι. Τα βασικά βέβαια μαθαίνονται άμα όταν ρωτάς και σου απαντάνε ή διαβάζεις κάτι, το λαμβάνεις υπόψην. ----- 10 λεπτά πριν, galanos είπε Ακριβώς... Του είπα ότι έχω nXt kraken x52 υδροψυξη Εκτός κι αν έχω πάθει κάνα μικρό εγκεφαλικό, από αυτά που θυμάμαι η x52 έχει χάλκινο μπλοκ και αλουμινένιο ψυγείο. Εσύ την πάστα που την έβαλες? Στο μπλοκ ή την έκανες μαζάζ στα fins του ψυγείου? Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από DiaperCh@nger 1
galanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Αντε πάλι... ΟΚ ναι δεν ήξερα τι είναι, liquid μετάλ... Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί να ξέρω? Όταν επί χρόνια βάζουμε πάστα... Και ζητάς πάστα και πρέπει να μυρίζω τα νύχια μου ότι ο άλλος έδωσε κάτι αλλο.. Ναι το λάθος μου ήταν όταν είδα ότι δεν είναι πάστα το έβαλα. ΟΚ και εδώ έχω άδικο λοιπόν. Ξανά λέω ο λόγος του post μ ήταν να μάθω αν κάποιο κατάστημα στην Αθήνα φτιάχνει το socket. Έμαθα.
DiaperCh@nger Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Ξαναλέω, δεν σου έδωσε κάτι άλλο, πάστα είναι κι αυτή. Μακάρι να το φτιάξεις το socket, γράψε μας αν έκανε πετυχημένη δουλειά ο τύπος.
galanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, DiaperCh@nger είπε Ξαναλέω, δεν σου έδωσε κάτι άλλο, πάστα είναι κι αυτή. Μακάρι να το φτιάξεις το socket, γράψε μας αν έκανε πετυχημένη δουλειά ο τύπος. Να. Είσαι. Καλά. Φίλε.
akoinonitos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε Ξαναλέω, δεν σου έδωσε κάτι άλλο, πάστα είναι κι αυτή. Μακάρι να το φτιάξεις το socket, γράψε μας αν έκανε πετυχημένη δουλειά ο τύπος. Ρε συ οκ και η liquid ειναι για την ίδια δουλεια( αν και εγώ θεωρώ ότι δεν είναι για ολους) ,αλλά ο πωλητής εφόσον άλλο του ζήτησε και άλλο του έδωσε δεν έπρεπε να του εξηγήσει τι του δίνει? Αν ήσουν εσύ ο πωλητής δεν θα του έλεγες εφόσον του πουλάς κάτι που δεν είναι σαν αυτό που σου ζητάει τι να προσέξει εφόσον ούτε εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο, ούτε έχει τις ίδιες ιδιότητες? Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από akoinonitos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις