Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Και εγώ σου ξανά λέω δείξε μας το σωληνάκι να δούμε αν είναι όντως LM

Μα δεν είμαι καθυστερημένος.. Σου λέω πήγα να βάλω και γλυστρησε Αλλά όκ. Θα σου βάλω φωτο σε ένα 2 ωρο... Που θα πάω σπίτι.. 

Είναι αυτό εδώ 

K879506.jpg

Επεξ/σία από galanos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτό είναι η Kryonaut (για υδρόψυξεις). Δεν είναι ούτε ηλεκτρικά αγωγιμη, ούτε liquid metal. Πάστα επεξεργαστή είναι. Αυτό είναι το πιο φθηνό (μικρότερη ποσότητα) για 2-3 χρήσεις και πράγματι είναι η καλύτερη της αγοράς ή έστω από τις καλύτερες. Οι περισσότεροι εδώ, αυτό χρησιμοποιούμε.

Δε σε είπα καθυστερημένο, να ξέρουμε τι λέμε πριν δυσφημίσουμε κάποιον όμως. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Ναι αυτό είναι η Kryonaut. Δεν είναι ούτε ηλεκτρικά αγωγιμη, ούτε liquid metal. Πάστα επεξεργαστή είναι. Αυτό είναι το πιο φθηνό (μικρότερη ποσότητα) για 2-3 χρήσεις και πράγματι είναι η καλύτερη της αγοράς. Οι περισσότεροι αυτό χρησιμοποιούμε.

Θα σου βγάλω φώτο μπορεί να μην εινΑΙ αυτό.  100% liquid 

Δημοσ.

Ε τότε είναι άσχετος προφανώς και να πας να τους κανεις φασαρία γιατι έθεσε σε κίνδυνο όλο το σύστημα. 

Εσυ ναι μεν χάλασες τη μητρική, ωστοσο πιθανόν θα κατεστεφες ψύξη/cpu/μητρική 

Δημοσ.

του εδωσε liquid και του λεει δικο σου λαθος................................

οντως δικο του λαθος που δεν σου εβαλε την παστα στον...................

η φωτο ειναι απο liquid παντως και ειναι αυτη conductonaut και θελει καποιον να ξερει για να την βαλει μεταξυ cpu και ψυκτρας........

ειναι για delid φαση που ειναι πιο ακινδυνο

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά, πάλι, διακρίνω ασχετοσύνη εκ μέρους του ts.

Φίλε μου, έχεις τόσο ακριβό σύστημα και κανείς πειραματισμούς χωρίς να ξέρεις τα βασικά; Βάζεις lm χωρίς να έχεις πρότερη εμπειρία; Ακούς τον κάθε άσχετο χωρίς να ψαχτείς (εννοείται ότι θα κάνει τον ανήξερο και θα τα ρίξει σε σένα, ειδικά εάν κατάλαβε ότι δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα); 

Ξαναλέω: εύχομαι να βγάλεις άκρη, γιατί είναι κρίμα να πετάξεις τόσα χρήματα, αλλά συμπεριφέρθηκες επιπόλαια και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες των πράξεών σου.

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε

Προσωπικά, πάλι, διακρίνω ασχετοσύνη εκ μέρους του ts.

Φίλε μου, έχεις τόσο ακριβό σύστημα και κανείς πειραματισμούς χωρίς να ξέρεις τα βασικά; Βάζεις lm χωρίς να έχεις πρότερη εμπειρία; Ακούς τον κάθε άσχετο χωρίς να ψαχτείς (εννοείται ότι θα κάνει τον ανήξερο και θα τα ρίξει σε σένα, ειδικά εάν κατάλαβε ότι δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα); 

Ξαναλέω: εύχομαι να βγάλεις άκρη, γιατί είναι κρίμα να πετάξεις τόσα χρήματα, αλλά συμπεριφέρθηκες επιπόλαια και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες των πράξεών σου.

Φίλε δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ. Κάνω συζήτηση για να ξέρουμε. Σε ποια μαγαζιά είναι ανάπηροι να προσέχουμε.... 

Ότι είναι δικό μ. Λάθος πόσες φορές θα το πω? 

Δεν φανταστικά ότι θα του ζητήσω πάστα το τόνισα 2 φορές και του είπα ότι έχω kraken x52 kai to παιδί θα μ δώσει liquid.. Δε το περίμενα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ScienceFreak είπε

Ο,τι και να έχεις το Liquid είναι για delid. Ή μπέρδεψε τα προϊόντα ή δε ξέρω τι. Από εκεί και πέρα μια χαρά μαγαζί είναι το Msystems

Αυτό ήξερα κ εγώ φίλε μ. Και γιαυτό πήγα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σου επιτίθεμαι. Κάθε άλλο. 

Ούτε έγραψα πουθενά ότι δεν παραδέχθηκες το λάθος σου. Είπα, απλά, ότι δεν φρόντισες το σύστημά σου και συμπεριφέρθηκες απρόσεκτα.

Γι' αυτό και τόνισα ότι εύχομαι να βρεις την άκρη, γιατί είναι κρίμα να πετάξεις τόσα λεφτά, άσε που καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου.

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
  • Like 3
Δημοσ.

Αυτό που λέει ο Dead. Μακάρι να δώσει λύση η GA. Δε θα τους κοστίσει τίποτα, αρκεί να είναι μόνο τα πινακια το θέμα και το σοκετ. Κρίμα 2-3 ημέρες μητρική τόσο ακριβή να βγει σκάρτη.

Σε τιμάει που είπες την αλήθεια αλλά έθεσες σε κίνδυνο 300€. Δε θα είχε κανεις χασούρα αν έλεγες ψέματα για να μπει στην εγγύηση. Θα πήγαινε πίσω για επισκευή και ξανά στο ράφι. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα σας ενημερώσω ακόμα. Δεν Εχω απάντηση.. Το μόνο παράπονο που με πιάνει είναι με το Liquid metal.. Ευχαριστώ παντός 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...