Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

I know man... Ναι μόνο σε αυτό ελπίζω.. Έστειλα κατεβατό με κοπλιμέντα 

Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας 

Επεξ/σία από galanos
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexcrx είπε

εχεις pm

Άλεξ, βόηθα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Κρίμα να πάνε χαμένα τόσα λεφτά, αλλά έκανες πατάτα. 

Μεγάλη ατυχία, εύχομαι να βγάλεις άκρη με τη giga.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Άλεξ, βόηθα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Κρίμα να πάνε χαμένα τόσα λεφτά, αλλά έκανες πατάτα. 

Μεγάλη ατυχία, εύχομαι να βγάλεις άκρη με τη giga.

Μωρελλιιιιιιιι θα κανω ο,τι μπορω αδερφε μου,εκανε μεν λαλακια αλλα επειδη την εχω κανει και εγω ξερω.....θελει τρελη προσοχη γιατι τα εχουν κανει πολυ λεπτα ρε φιλε.....ισως και επιτηδες για να γινονται ζημιες.........

και εγω με giga την ειχα κανει 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ρε φίλε μου πάντως έχω μια απορία, πως κατάφερες να σπάσεις και να στραβώσεις τα pins με το πλαστικό του socket? Και επίσης, τι ακριβώς συνέβη για να φτάσεις σε Post Code Error 7F? 

Το backup BIOS γιατί δε μπήκε μπροστά;

Περίεργα πράγματα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, galanos είπε

Καλησπέρα.... Και εννοώ είχα τον προβληματισμό να πάρω z390 aorus master η Asus hero xi.. Γιατί από παλιά εμπειρία μ η gigabyte καίγονται πιο συχνά.. Την Δευτέρα πήγα κ πήρα 9900k και μια aorus master από το msystems.. Χωρίς oc χωρίς τιπτ. Τετάρτη πρωί πάω να ανοίξω το PC.. Δεν bootare έβγαζε black screen..k error 7f και άλλα.. Picture_20195320035343.jpg.327d50c28661ec4ee21d89075813ff42.jpgΜην λέω πολλά δοκίμασα τα πάντα clean cmos. Μπαταρία κάρτα ραμ.. Διάβασα forum... Και αρχίζω να την βγαλω για rma... Από την ξενέρα. Μου όμως... Όπως έβγαλα. Το. Cpu πήγα να βάλω το πλαστικό το προστατευτικο τον πινς της Mobo.. Και στραβώσα και. Έβγαλα. 2-3.

Φυσικα δεν την δέχτηκε το msystems.. Εννοω του εξηγούσα αφού δεν δουλεύει... Λένε δεν θα την δεχτεί η giga..  M. Είπαν άμα. Τα φτιάξω  να. Την στείλουμε 

Έχουμε. Καμία λύση!? Στην αρχή θα τα έφτιαχνα.. Αλλ έχουν  είδα ότι σπάσει τελείως... Μόνο. Αν. Βρω κάπου να αλλάζουν όλο το socket 

Σχετικά με το error 7f έκανες κανένα BIOS UPDATE σε  F8 ?? Γιατί διαβάζω έχει πολλά προβλήματα.

Δημοσ.

και γω το κλαψιμο στη gb βλεπω σα καλυτερη λυση.

οχι οτι στανταρ θα παιξει αλλα ειναι η μονη σου ελπιδα , στα πλαισια της καλης εξυπηρετησης και οτι δεν τους στοιχιζει τιποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, galanos είπε

Ναι έχω κάνει το update f8e

Δυστυχώς αυτό έφταιγε για τό αρχικό πρόβλημα. Διάβασε εδώ τό πρώτο post  σελίδα 244 

https://www.overclock.net/forum/6-intel-motherboards/1711478-gigabyte-z390-aorus-owners-thread-244.html

p.s. Έβαλα το σωστό link ήμουν από κινητό.

Επίσης δες και σελίδα 245 post 2447."No chance. Flashing only affects the main bios and Clear CMOS only leads to a never-ending cold-boot loop until I switch off the PSU. Afterwards it ends in POST code 7F, which tells me nothing. So I am down to one working BIOS chip now."

Επεξ/σία από xapiass
Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι το πρόβλημα αυτό,. Γτ εμένα δεν μπενει καν bios. Έκανα τα πάντα μαύρη οθόνη δεν boorate καν. Έκανα clear csmos, έβγαλα. Της ραμ, έβγαλα Gpu έβαλα άλλη. Έβγαλα μπαταρία τα πάντα 

• Confused 1
Δημοσ.

οταν εκανες bios update μηπως το ειχες με overclock????????

γιατι για bios update θελει να ειναι ολα μαμα......................

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...