DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καλό θα ήταν να μην κλειδωθεί το νήμα, καθώς έχει ενδιαφέρον να μάθουμε την απάντηση της giga (όποτε δεήσει ν' απαντήσει) και την εξέλιξη της υπόθεσης. Απλά, καλό θα ήταν να κατεβάσουμε τους τόνους (γμτ, δεν βρίσκω το gif του Σεφερλή🤣).
galanos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις απάντησε η gigabyte Dear Galanos, Thank you for emailing GIGABYTE. We are delighted with your interest in our products. Suggets contact with your dealer to develop a special warranty service about this MB, this means you need to pay the repair cost about the CPU socket. If there are problem, you can try contact with our RMA center in europa with: [email protected] Regards GIGABYTE Team If you are satisfied with our service, please rate us. If not, we would be pleased to receive constructive criticism in this way Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από galanos
DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Καλό θα ήταν να μην κλειδωθεί το νήμα, καθώς έχει ενδιαφέρον να μάθουμε την απάντηση της giga (όποτε δεήσει ν' απαντήσει) και την εξέλιξη της υπόθεσης. Απλά, καλό θα ήταν να κατεβάσουμε τους τόνους (γμτ, δεν βρίσκω το gif του Σεφερλή🤣). 1 λεπτό πριν, galanos είπε Μόλις ξεφτυλισε η gigabyte το msystems. Dear Galanos, Thank you for emailing GIGABYTE. We are delighted with your interest in our products. Suggets contact with your dealer to develop a special warranty service about this MB, this means you need to pay the repair cost about the CPU socket. If there are problem, you can try contact with our RMA center in europa with: [email protected] Regards GIGABYTE Team If you are satisfied with our service, please rate us. If not, we would be pleased to receive constructive criticism in this way Πάω να παίξω τζόκερ. Χμ, πέρα από τα άθλια αγγλικά, είτε θα το επισκευάσει το msystems είτε, αν δεν αναλαμβάνουν αυτοί, επικοινωνείς με το rma center και βλέπεις τι θα σου πουν. Μπορεί και να σώσεις τη μητρική.
galanos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Πάω να παίξω τζόκερ. Χμ, πέρα από τα άθλια αγγλικά, είτε θα το επισκευάσει το msystems είτε, αν δεν αναλαμβάνουν αυτοί, επικοινωνείς με το rma center και βλέπεις τι θα σου πουν. Μπορεί και να σώσεις τη μητρική. Τα αγγλικά τι έγινε? Ινδός το έγραψε? Χααχαχ
infective Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ποιος σου είπε ότι το PC Hardware δεν έχει DOA? Η DOA είναι υπηρεσία που προσφέρει ένα κατάστημα. Πχ το E-Shop έχει DOA σε όλα του τα hardware Εχεις δικιο ναι... ! Απλα γενικα ειναι λιγο μπερδεμενα το θεμα με τα DOA και δε ξερω στο τελος τι ακριβως ισχυει.
DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, infective είπε Εχεις δικιο ναι... ! Απλα γενικα ειναι λιγο μπερδεμενα το θεμα με τα DOA και δε ξερω στο τελος τι ακριβως ισχυει. Καλά, είσαι πωλητής και δεν ξέρεις από DOA🤣; Βγήκες DOA, μην το ψάχνεις. Υ.Γ. Να ευθυμήσουμε και λίγο, ε;
infective Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Καλά, είσαι πωλητής και δεν ξέρεις από DOA🤣; Βγήκες DOA, μην το ψάχνεις. Υ.Γ. Να ευθυμήσουμε και λίγο, ε; Καλα ο αλλος ειναι χαζος τερμα, οποιος σχολιαζει εδω κατι αντιθετο απο αυτα που γραφει αυτος ειναι ο πωλητης...το ειπαμε και σε κατι σελιδες πισω 😂😂 Εγω του ειπα να παρει στο καταστημα να ρωτησει τον ιδιο αν εχει account στο Insomnia και πως λεγεται να δουμε τι θα του απαντησει.
DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, infective είπε Καλα ο αλλος ειναι χαζος τερμα, οποιος σχολιαζει εδω κατι αντιθετο απο αυτα που γραφει αυτος ειναι ο πωλητης...το ειπαμε και σε κατι σελιδες πισω 😂😂 Εγω του ειπα να παρει στο καταστημα να ρωτησει τον ιδιο αν εχει account στο Insomnia και πως λεγεται να δουμε τι θα του απαντησει. Spoiler Ειρήνη υμίν.
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καταρχάς εάν εγώ ήμουν το Msystems θα σου έκανα μήνυση για δυσφήμιση. Στο είπα και στο PM. Με το μέρος σου είμαστε, κανεις δε θα ήθελε να βρεθεί στη θέση σου, ωστοσο, εγώ διακρίνω μια αδυναμία κατανόησης των λεγόμενων του καταστήματος αλλά του τι τους λες, διότι βάση του μέιλ, οποίος σου απάντησε, κατάλαβε ότι το LM στράβωσε τα πινακια. Ακριβως όπως σου είπα. Η GA θα σου πει να το πας για αποστολή για επισκευή. Αντε με γεια σου! Όταν το επισκευάσουν ζητά να την τεσταρουν κιολας, μπορεί και να πάρεις του κουτιού πίσω. Καλη συνέχεια.
alexcrx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, infective είπε Εγω του ειπα να παρει στο καταστημα να ρωτησει τον ιδιο αν εχει account στο Insomnia και πως λεγεται να δουμε τι θα του απαντησει. εξυπνε τερμα, τι λες θα του το πει ή θα το κρατησει καβατζα για να βλεπει τι λαλακιες εχει κανει?????? ρε σοβαρα τωρα μηπως πηγες απο εκει και σου εδωσε liquid αντι για panadol??????
galanos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Θα μου κάνει και μήνυση επίδει μου έδωσε λάθος υλικό από ότι του ζήτησα... Με μαρτυρά δικηγόρο δίπλα μου που έτυχε ο φίλος μου που αγοράσαμε τα πράγματα να είναι δικηγόρος.. Και άκουσε πολύ Καθαρά το δώσε μου μια πάστα mx 4. Μάλιστα... Μακάρι... Πάνω στην ατυχία μου θα βγω πολύ κερδισμένος 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν σου είπε ο φίλος σου ο δικηγόρος ότι... Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο "ουδέν λάθος αναγνωρίζεται;" By the way, πόσο θα κοστίσει η επισκευή; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
galanos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Θα σας ενημερώσω.. Ξανά ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις