Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Προφανώς θα ζήτησε τη καλύτερη πάστα που κυκλοφορεί,

mx-4 ζητησε αλλα δεν ειχε..........και του εδωσε το liquid..............το εχεις δουλεψει ποτε να δεις πως ειναι??????????αμα δεν ξερεις την πρωτη φορα πεταγεται σαν λαλακια...........

οταν εκανα delid το cpu μου παλι καλα που το σκεφτηκα και δεν εκανα με την μια εφαρμογη πανω του.................πατησα την συριγγα διπλα σε ενα χαρτακι να δω πως ειναι σαν υλικο και παλι πεταχτηκε και ας το εκανα πολυ σιγα..............φαντασου ο αλλος που δεν ηξερε και το εκανε χυμα πανω στο cpu.........................το περασε για παστα και πατησε την συριγγα κανονικα.................

χαμος θα εγινε................

• Like 3
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φίλε καλησπέρα η γνώμη μου είναι να μην βάλεις χέρι στην μητρική και να την στείλεις gigabyte να σου την φτιάξουν και να τους δείξεις και το video που έχεις ότι η μητρική δεν ξεκινούσε και όπως πηγές να την αφαίρεσης έκανες την ζημιά μήπως μπουν στο φιλότιμο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, galanos είπε

Έχει τρέξει στον cpu και στην Mobo γιατί προφανος δεν είχα ξανά βάλει ποτέ μ. LM.. 

Αυτο παντως δεν θυμαμαι να το ανεφερες πιο πισω οτι σου επεσε πανω στην μητρικη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kezman288 είπε

ότι η μητρική δεν ξεκινούσε

η μητρικη προφανως σταματησε να λειτουργει λογω liquid metal.............το εκανε μπανιο και του εκανε βραχυκυκλωμα..............

και στην gigabyte να παει παιζει να μην φτιαχνεται..........ασε που αμα δουν liquid πουθενα πανω στο mobo θα του πουν οτι την χαλασε εκεινος λογω liquid.......

7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο παντως δεν θυμαμαι να το ανεφερες πιο πισω οτι σου επεσε πανω στην μητρικη.

Στις 23/2/2019 στις 1:10 ΠΜ, galanos είπε

Πάω να την βάλω στον cpu και γλιστράει και φεύγει.. Λέω Wtf?? Δεν μπορούσα να δω που πήγε... Έβαλα. Ξανά με. Προσοχή και έκλεισα την υδροψυξη

θριλερ,ειναι στην τριτη σελιδα 🤣

Επεξ/σία από alexcrx
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexcrx είπε

και αμα σου φαινεται βαρυ το απολυση τουλαχιστον θα επρεπε να του πει φιλε συγνωμη που εκανα μακακια,παρε μια μητρικη και φερε και το pc απο εδω να δουμε που αλλου εχει παει αυτη η μακακια μη σου μαμισει κι'αλλα πραματα.......

Ξερεις πολλους υπαλληλους οχι του Msystems αλλα παγκοσμιως που θα αλλαζαν μητρικη 300ευρω με αλλη επειδη ο αγοραστης πηγε και εκανε μονος του ζημια?

Ο πωλητης καλως ή κακως του εδωσε την συγκεκριμενη.Απο εκει και περα ειναι ευθυνη του πελατη τι θα κανει με αυτη. Η θα την επιστρεψει πισω αν δει οτι ηθελε κατι αλλο,ή θα ψαξει να δει διαφορες απο το προιον που ηθελε ή αν δεν γνωριζει και φοβαται κατα την εφαρμογη της μπορει να ρωτησει καποιον αλλο(τεχνικο,γνωστο/φιλο κλπ)ή και να διαβασει τις σχετικες οδηγιες και πληροφοριες.

Ανεφερα πιο πισω ενα συγκεκριμενο παραδειγμα.Αν εγω παω τωρα σε ενα χ καταστημα και του πω να μου δωσει μια συγκεκριμενη παστα και μου δωσει κολλα πχ και παω και την βαλω στον επεξεργαστη πανω,ποιος θα εχει το μεγαλυτερο μεριδιο στην χαζομαρα?Ο πωλητης που μου πουλησε οτι πουλησε ή εγω που αρχικα το αγορασα χωρις καν να κοιταξω τι γραφει πανω αλλα και που μετα πηγα να το βαλω πανω στον επεξεργαστη παλι χωρις να κοιταξω τιποτα?

Γιαυτο και καθομαι και ζαλιζω το κεφαλι του συμφορουμιτη με τα πιο πισω αυστηρα σχολια.Γιατι εκανε 2πλη χαζομαρα που υπο αλλες συνθηκες μπορει να του ειχε κοστισει και ακριβοτερα αν ειχε αγορασει καποιο ακριβοτερο συστημα(πχ X299,x399 κορυφαιες μητρικες).

Και μαλιστα ειναι και το μοναδικο πραγμα που τονιζουν ολες οι εταιρειες και για ποιο λογο πρεπει παντα να ειμαστε προσεκτικοι με την αγορα ηλεκτρονικων ειδων. Η εγγυηση ενος προιοντος δεν καλυπτει τις ζημιες αν τις προκαλεσει ο αγοραστης/πελατης.

Ουτε εγω εχω βαλει στην ζωη μου LM,ουτε διαφορες απο τις αλλες παστες ξερω ποιες εχει,δεν το παιζω ξερολας.Η διαφορα μου ειναι οτι αν ποτε τυχαινε να εφτανε στα χερια μου η συγκεκριμενη θα ρωταγα πρωτα αλλα ατομα που γνωριζουν παραπανω απο μενα σε αυτο το κομματι.

Τελος παντων ας δει τι θα κανει με την εταιρεια και αλλη φορα να ρωταει καποιον αλλο πριν αγορασει κατι που δεν γνωριζει,για να μην εχουμε τα ιδια με τωρα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

ποιος θα εχει το μεγαλυτερο μεριδιο στην χαζομαρα?

ρε μαζι σου την χαζομαρα την εκανε ο galanos αλλα ο ανθρωπος δεν ηξερε..........και ο αλλος δεν του ειπε τιποτα και πηγε και τους εσταξε τοσα λεφτα.........

δηλαδη αμα ηταν φαρμακοποιος και του εδινε αλλο φαρμακο και ψοφαγε τι θα του λεγαμε?????γιατι δεν διαβασες τις οδηγιες????????αμα ο πωλητης σου δωσει κατι αλλο σε υγρη μορφη και οχι σε παχυρευστη δεν πρεπει να στο πει????????αντε πουλαμε ο,τι να'ναι και ολα καλα???????

παλι καλα που για socket 1151 του εδωσε τον 9900Κ και οχι τιποτα αλλο..........

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, alexcrx είπε

η μητρικη προφανως σταματησε να λειτουργει λογω liquid metal.............το εκανε μπανιο και του εκανε βραχυκυκλωμα..............

και στην gigabyte να παει παιζει να μην φτιαχνεται..........ασε που αμα δουν liquid πουθενα πανω στο mobo θα του πουν οτι την χαλασε εκεινος λογω liquid.......

θριλερ,ειναι στην τριτη σελιδα 🤣

Κρίμα να πάνε στην σήμερον ημέρα 300 ευρώ για πέταμα.Το θέμα να βρούμε μια λύση. 

Δημοσ.

Γιαυτό υπάρχουν οδηγίες μέσα στη συσκευασία. Μόλις έβαλε το υγρό μέταλλο πάνω στην CPU το είδε πως ήταν σαν υδράργυρος. Δεν κρίνω κανέναν, όλοι κάνουμε συνέχεια λάθη. Ο πωλητής όπως δεν θα σου πει πως να τοποθετήσεις την CPU ή το σύστημα ψύξης,  δεν θα σου πει και τα υπόλοιπα, και πολύ καλά θα κάνει γιατί δεν είναι τεχνικός. Πόσοι διαβάζουμε τα manuals; Κανένας σχεδόν... Όλοι με κασκαντερικές τεχνικές στήνουμε τα μηχανήματα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι ο πελάτης χάλασε το socket σπαζοντας τα πινάκια. Το ότι είχε βάλει lm με την ΥΠΟΨΙΑ οτι έτρεξε από κάτω δεν αναιρεί οτι έχασε την εγγύηση και για τον εναν και για τον άλλον λόγο. τι συζητάμε τόσες σελίδες ?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexcrx είπε

ρε μαζι σου την χαζομαρα την εκανε ο galanos αλλα ο ανθρωπος δεν ηξερε..........και ο αλλος δεν του ειπε τιποτα και πηγε και τους εσταξε τοσα λεφτα.........

δηλαδη αμα ηταν φαρμακοποιος και του εδινε αλλο φαρμακο και ψοφαγε τι θα του λεγαμε?????γιατι δεν διαβασες τις οδηγιες????????αμα ο πωλητης σου δωσει κατι αλλο σε υγρη μορφη και οχι σε παχυρευστη δεν πρεπει να στο πει????????αντε πουλαμε ο,τι να'ναι και ολα καλα???????

Το ''Δεν ηξερες,δεν ρωταγες''το εχεις φανταζομαι ακουστα.

Ξερεις ποσα πραγματα και εγω δεν γνωριζω,οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι στο forum.Απο που νομιζεις τα μαθαινουμε αυτα?Ψαχνοντας.

Και σιγα τα πολλα λεφτα που πηγε και εδωσε και το κανουμε και θεμα 10ευρω εδωσε,δεν εδωσε 200ευρω.

Και για τον φαρμακοποιο εννοειται οτι για οτι σου δινει πρεπει να διαβαζουμε τις οδηγιες.

1 λεπτό πριν, sstratos είπε

Το θέμα είναι οτι ο πελάτης χάλασε το socket σπαζοντας τα πινάκια. Το ότι είχε βάλει lm με την ΥΠΟΨΙΑ οτι έτρεξε από κάτω δεν αναιρεί οτι έχασε την εγγύηση και για τον εναν και για τον άλλον λόγο. τι συζητάμε τόσες σελίδες ?

Λεμε οτι ο συμφορουμιτης δεν εκατσε να διαβασει ή να ψαξει ή να διαβασεις τις οδηγιες για την LM που αγορασε και δεν γνωριζε.Την αγορασε στα τυφλα και πηγε να την βαλει επισης στα τυφλα και πιστευει οτι φταιει ο πωλητης επειδη του την εδωσε.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexcrx είπε

πες τα χρυσοστομε...

• Like 2
Δημοσ.

εαν δεν ήξερε τί έπαιρνε , ας πήγαινε το μηχάνημα να του το βάλουν εκείνοι (με χρέωση). Εφόσον αναλαμβάνεις να κάνεις κατι τετοιο εσύ , αναλαμβάνεις και τις ευθύνες... 

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το ''Δεν ηξερες,δεν ρωταγες''το εχεις φανταζομαι ακουστα.

Ξερεις ποσα πραγματα και εγω δεν γνωριζω,οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι στο forum.Απο που νομιζεις τα μαθαινουμε αυτα?Ψαχνοντας.

Και σιγα τα πολλα λεφτα που πηγε και εδωσε και το κανουμε και θεμα 10ευρω εδωσε,δεν εδωσε 200ευρω.

ρε foulgore δεν εχουμε ολοι την ιδια αντιληψη ρε φιλε,τι να κανουμε????

εγω το ψαχνω μεχρι λαλακιας,και εσυ το ιδιο,γιατι ομως επειδη ο αλλος δε το ψαχνει πρεπει να φταιει???????????

θα δωσω εγω σε πελατη liquid και δε θα του πω οτι ρε φιλε ετσι και ετσι???????και δεν ειναι 10 ευρω ρε φιλε........πηρε 9900κ + mobo........που το liquid μπορει να του μαμισει ολα...........ακομα και την gpu............

και τωρα σοβαρα πας και περνεις αντιβιωση και διαβαζεις τις οδηγιες??????????????ο γιατρος που στην εγραψε δε σου ειπε πως να την παρεις?????ο φαρμακοποιος???????????

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες, γιατί το κουράζουμε; Ναι, ο πωλητής δεν ενημέρωσε ως όφειλε (λάβετε υπόψη ότι αν δεν ήξερε, πράγμα πολύ πιθανό, καλύτερα που δεν είπε τίποτα, γιατί από self proclaimed tech guru έχουμε χορτάσει, καθώς μπορεί να τα έκανε χειρότερα τα πράγματα).

Ο ts δεν διάβασε λιγάκι τις οδηγίες χρήσης; Εάν είχα τόσο ακριβό σύστημα (ή οποιοδήποτε σύστημα), πρώτη -και αυτονόητη- κίνησή μου θα ήταν να διαβάσω τι λένε οι οδηγίες χρήσης και τι σκ@τά είναι αυτή η πάστα φλώρα που αγόρασα.

Δηλαδή, αν του έδινε ταραμοσαλάτα σε σακουλάκι της thermal grizzly, θα την έβαζε no questions asked;

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...