galanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα.... Και εννοώ είχα τον προβληματισμό να πάρω z390 aorus master η Asus hero xi.. Γιατί από παλιά εμπειρία μ η gigabyte καίγονται πιο συχνά.. Την Δευτέρα πήγα κ πήρα 9900k και μια aorus master από το msystems.. Χωρίς oc χωρίς τιπτ. Τετάρτη πρωί πάω να ανοίξω το PC.. Δεν bootare έβγαζε black screen..k error 7f και άλλα.. Μην λέω πολλά δοκίμασα τα πάντα clean cmos. Μπαταρία κάρτα ραμ.. Διάβασα forum... Και αρχίζω να την βγαλω για rma... Από την ξενέρα. Μου όμως... Όπως έβγαλα. Το. Cpu πήγα να βάλω το πλαστικό το προστατευτικο τον πινς της Mobo.. Και στραβώσα και. Έβγαλα. 2-3. Φυσικα δεν την δέχτηκε το msystems.. Εννοω του εξηγούσα αφού δεν δουλεύει... Λένε δεν θα την δεχτεί η giga.. M. Είπαν άμα. Τα φτιάξω να. Την στείλουμε Έχουμε. Καμία λύση!? Στην αρχή θα τα έφτιαχνα.. Αλλ έχουν είδα ότι σπάσει τελείως... Μόνο. Αν. Βρω κάπου να αλλάζουν όλο το socket
7nisiotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Ξεκόλλησαν κάποια ή στραβωσαν 2-3 φαίνονται κομμένα
galanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Ναι δυστυχώς σπάσαν 2-3.. Άλλοιως θα το εσωνα... Μόνο άμα. Βρω κάποιον να αλλάξει ο. Το σοκετ.. Έχω στείλει. Κ. Email στην gigabyte.. Αλλά. Δε παίζει να με. Λυπηθεί...
7nisiotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Sheogorath Να κολλήσεις τα pins ίσως γίνεται ; νομίζω; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
Sheogorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε @Sheogorath Να κολλήσεις τα pins ίσως γίνεται ; νομίζω; Για επεξεργαστή γνωρίζω. Για σοκετ, ειναι πολύ δύσκολο. Λογικά αλλαγή σόκετ θέλει. 3
galanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 https://www.google.com/amp/s/m.aliexpress.com/item/32600079826.html Βρήκα αυτό αλλά θέλει 30 μέρες.. Έχει κ ebay και Amazon.. Στο ired και I repair μόνο στα φέρνουν αν στραβώσουν
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άραγε μπορεί να κάνει υπαναχώρηση αγοράς και απλά να το παίξει κινέζος; Θεωρητικά μπορεί. Επίσης μπορούσες να πεις παρέλαβες έτσι τη μητρική, αλλά μάλλον δε το σκέφτηκες. Το ότι έκανες φυσικα μόνος σου τη ζημιά και το παραδέχτηκες είναι προς τιμη σου αλλά έχασες 300€ επειδή δεν προσεχές. Αν δεν είχες την κατάλληλη εμπειρία ας μιλούσες με εμπειρότερο. Τώρα περαστικά. Ακυρο για υπαναχώρηση, έκανες αγορά από κατάστημα Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από thetiesthatbind
ilos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, galanos είπε Ναι δυστυχώς σπάσαν 2-3.. Άλλοιως θα το εσωνα... Μόνο άμα. Βρω κάποιον να αλλάξει ο. Το σοκετ.. Έχω στείλει. Κ. Email στην gigabyte.. Αλλά. Δε παίζει να με. Λυπηθεί... RIP aorus master (2019-2019) we hardly knew you... 😎 1
galanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Βρε έχω αλλάξει πόσα cpu... Ήταν η κακία στιγμή... Ξενέρωσα απίστευτα... Γιαυτό άστα.... Φυσικά και μπορεί μωρέ.... Τι είναι για την giga ένα σοκετ.... Το κατάστημα μου απάντησε ότι και καλά η gigabyte μπορεί να πει ότι κόλλησε η Mobo από αυτό... Έλεος.... Εχω και βίντεο με το error στο μετάξι..
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Τι να το κανεις το error ομως αφου πανω στην φουρια σου εκανες την ζημια? Και ο πωλητης/καταστημα δεν μπορει να σου κανει κατι μιας και εσπασες την εγγυηση.
galanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν βαράει μια Mobo πάει άχρηστη!? Όταν λέω βαράει κολλάει δεν μποοταρει Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από galanos
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Οταν δεν μπουταρει παει για αλλαγη προφανως η μητρικη,αλλα το θεμα ειναι οτι στην περιπτωση μας δημιουργηθηκε προβλημα απο τον ιδιο τον κατοχο/χρηστη/καταναλωτη και αρα αντιο εγγυηση. Τωρα αναγκαστικα μιλας με την ιδια την Gigabyte και οτι γινει. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Η GIGABYTE πέρα του ότι έχει πολύ αργή ανταπόκριση στο support της δύσκολα θα κάτσει να ασχοληθεί. Είναι Void Warranty αυτό που έκανες. Κακά τα ψέματα, πάρε καινούργια μητρική
galanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μην βαράτε.. Ελπίζω να με λυπηθεί απλά... Αλλά ναι θα πάρω αν είναι.. Θα ψάξω να βρω πουθενά Αθήνα για αλλαγή socket.. Για να την στείλω αλλιώς καινούργια ναι 1
sstratos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Το να αλλάξεις το socket το έχεις για εύκολο? Η νομίζεις ότι δεν θα φαίνεται? Μπορεί η μητρική να είχε πρόβλημα από πριν, αλλά τώρα έχασες το δίκιο σου. Το μαγαζί σίγουρα δεν θα τη δεχτεί πίσω (και σωστά επίσης). Μόνη σου ελπίδα είναι να στείλεις email στην gigabyte, να κλαφτεις λίγο μπας και σου στείλουν άλλη χαριστικα 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις