Προς το περιεχόμενο

voice, no typing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Από χθες δε μπορώ να γράψω τίποτα στο κινητό μου (LeEco Le2, android 6.0.1).  Μου βγάζει να κάνω "tap to speak", ένα μικρόφωνο, google κτλ.  Όχι μόνο στην επιλογή επαφών του τηλεφώνου, αλλά ακόμα και στο email.

Έχω κάνει deactivate το google assistant, αλλά τίποτα.

Χθες έκανα uninstall κάποιες εφαρμογές που μου φάνηκαν άσχετες.  Όλη μέρα σήμερα παιδεύομαι και δε μπορώ να το επαναφέρω.

Help !

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bobptz είπε

Όχι, δε θέλω να χάσω τις επαφές μου.

Πάρε ένα back up τις επαφές στο email σου, αν δεν το κάνει αυτόματα και θα εισαι οκ. Μόλις κάνεις το F. Reset εισάγεις τις επαφές από το email και θα εισαι οκ 

Δημοσ.

Μιλάμε για τις τηλεφωνικές επαφές.  Έχεις κάποιο λινκ να μου δώσεις με απλές οδηγίες?  Κάποτε που άλλαξα κινητά και το έψαξα, δεν το κατάφερα.  Με το χέρι τις πέρασα.

Επίσης θα πρέπει να βάλω ΟΛΕΣ τις εφαρμογες από την αρχή.  Προτιμώ να βρω τι απορυθμιστηκε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bobptz είπε

Μιλάμε για τις τηλεφωνικές επαφές.  Έχεις κάποιο λινκ να μου δώσεις με απλές οδηγίες?  Κάποτε που άλλαξα κινητά και το έψαξα, δεν το κατάφερα.  Με το χέρι τις πέρασα.

Επίσης θα πρέπει να βάλω ΟΛΕΣ τις εφαρμογες από την αρχή.  Προτιμώ να βρω τι απορυθμιστηκε.

Και εγώ για τηλεφωνικές επαφές σου λέω.

Εχει άπειρα video που δείχνουν πως να κανεις αντίγραφο ασφαλείας στο android. Με ένα απλό googlαρισμα θα το βρείς. 

Δημοσ.

οκ, το δέχομαι σα πιθανή λύση. 

Δυστυχώς με τα android σχεδόν όλα τα βιντεάκια που βλέπω, ποτέ δεν έχουν ακριβώς τα μενου του δικού μου τηλεφώνου.  Από το πρωί έχω δει άπειρα βιντεάκια που σου δείχνουν πως να απενεργοποιήσεις τη φωνή, και ακόμα μπλοκαρισμένο είναι το κινητό.

Κάποια άλλη ιδέα να το φτιάξω, χωρίς reset?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε στις εφαρμογές και επέλεξε το πληκτρολόγιο.

Κάνε μια εκκαθάριση μνήμης και αποθηκευτικού χώρου.

Κάνε μετά και μια επανεκκίνηση στο κινητό και δες.

Όσο για τις επαφές στο Gmail είναι εύκολο.

Εδώ έχει οδηγίες https://support.google.com/contacts/answer/1069522?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=el

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@saruman123

Πήγα στο system settings -> app management -> Installed.

Δε βλέπω κάτι για keyboard.  Μήπως λείπει κάτι και γι αυτό δε δουλεύει?

Επεξ/σία από bobptz
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bobptz είπε

Πήγα στο system settings -> app management -> Installed.

Δε βλέπω κάτι για keyboard.  Μήπως λείπει κάτι και γι αυτό δε δουλεύει?

Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς?

Δημοσ.

current keyboard:  AUTOMATIC - GOOGLE VOICE TYPING.

Αλλά, δε μπορώ να το αλλάξω.  Δεν μπορώ να πάω στο "change input method", είναι με μαυρα γράμματα.  Όταν πάω στο "choose input methods" (μπλε γράμματα) η επιλογή "google voice typing" δεν επιδέχεται αλλαγή.

Κάπου εδώ πρέπει να είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, bobptz είπε

current keyboard:  AUTOMATIC - GOOGLE VOICE TYPING.

Αλλά, δε μπορώ να το αλλάξω.  Δεν μπορώ να πάω στο "change input method", είναι με μαυρα γράμματα.  Όταν πάω στο "choose input methods" (μπλε γράμματα) η επιλογή "google voice typing" δεν επιδέχεται αλλαγή.

Κάπου εδώ πρέπει να είναι το πρόβλημα.

Μπες μέσα στην εφαρμογή από τις ρυθμίσεις και κάνε την εκκαθάριση.

Screenshot_20190221-143954__01.jpg.2687cae96d487c862ade3cd2dfeffd53.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, asmilon είπε

OK, οποτε κατεβασε καποιο πληκτρολογιο απο το Play Store πχ Gboard και αφου κατεβει ορισε το σαν προεπιλεγμενο.

Έχω πρόβλημα! 

Στο play store όχι μόνο δε μπορώ να γράψω κάτι, αλλά ούτε το voice δουλεύει.  Βλέπω μόνο τα εικονίδια, αλλά δε βλέπω κάτι σχετικό με keyboard, για να το εγκαταστήσω.

+++++++++++++++++

EDIT:

Έλα τα κατάφερα!  Έβαλα το gboard.

Τώρα προσπαθώ να βάλω Ελληνικά, διότι μόνο αγγλικά έχει.

Επεξ/σία από bobptz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...