bobptz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα Από χθες δε μπορώ να γράψω τίποτα στο κινητό μου (LeEco Le2, android 6.0.1). Μου βγάζει να κάνω "tap to speak", ένα μικρόφωνο, google κτλ. Όχι μόνο στην επιλογή επαφών του τηλεφώνου, αλλά ακόμα και στο email. Έχω κάνει deactivate το google assistant, αλλά τίποτα. Χθες έκανα uninstall κάποιες εφαρμογές που μου φάνηκαν άσχετες. Όλη μέρα σήμερα παιδεύομαι και δε μπορώ να το επαναφέρω. Help !
bobptz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Όχι, δε θέλω να χάσω τις επαφές μου.
cons1985 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, bobptz είπε Όχι, δε θέλω να χάσω τις επαφές μου. Πάρε ένα back up τις επαφές στο email σου, αν δεν το κάνει αυτόματα και θα εισαι οκ. Μόλις κάνεις το F. Reset εισάγεις τις επαφές από το email και θα εισαι οκ
bobptz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μιλάμε για τις τηλεφωνικές επαφές. Έχεις κάποιο λινκ να μου δώσεις με απλές οδηγίες? Κάποτε που άλλαξα κινητά και το έψαξα, δεν το κατάφερα. Με το χέρι τις πέρασα. Επίσης θα πρέπει να βάλω ΟΛΕΣ τις εφαρμογες από την αρχή. Προτιμώ να βρω τι απορυθμιστηκε.
cons1985 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, bobptz είπε Μιλάμε για τις τηλεφωνικές επαφές. Έχεις κάποιο λινκ να μου δώσεις με απλές οδηγίες? Κάποτε που άλλαξα κινητά και το έψαξα, δεν το κατάφερα. Με το χέρι τις πέρασα. Επίσης θα πρέπει να βάλω ΟΛΕΣ τις εφαρμογες από την αρχή. Προτιμώ να βρω τι απορυθμιστηκε. Και εγώ για τηλεφωνικές επαφές σου λέω. Εχει άπειρα video που δείχνουν πως να κανεις αντίγραφο ασφαλείας στο android. Με ένα απλό googlαρισμα θα το βρείς.
bobptz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 οκ, το δέχομαι σα πιθανή λύση. Δυστυχώς με τα android σχεδόν όλα τα βιντεάκια που βλέπω, ποτέ δεν έχουν ακριβώς τα μενου του δικού μου τηλεφώνου. Από το πρωί έχω δει άπειρα βιντεάκια που σου δείχνουν πως να απενεργοποιήσεις τη φωνή, και ακόμα μπλοκαρισμένο είναι το κινητό. Κάποια άλλη ιδέα να το φτιάξω, χωρίς reset?
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πήγαινε στις εφαρμογές και επέλεξε το πληκτρολόγιο. Κάνε μια εκκαθάριση μνήμης και αποθηκευτικού χώρου. Κάνε μετά και μια επανεκκίνηση στο κινητό και δες. Όσο για τις επαφές στο Gmail είναι εύκολο. Εδώ έχει οδηγίες https://support.google.com/contacts/answer/1069522?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=el Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
bobptz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @saruman123 Πήγα στο system settings -> app management -> Installed. Δε βλέπω κάτι για keyboard. Μήπως λείπει κάτι και γι αυτό δε δουλεύει? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από bobptz
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, bobptz είπε Πήγα στο system settings -> app management -> Installed. Δε βλέπω κάτι για keyboard. Μήπως λείπει κάτι και γι αυτό δε δουλεύει? Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς?
asmilon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Ρυθμισεις > Γενικη Διαχειριση > Γλωσσα και εισαγωγη τι εχεις σαν προεπιλεγμενο πληκτρολόγιο;
bobptz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 current keyboard: AUTOMATIC - GOOGLE VOICE TYPING. Αλλά, δε μπορώ να το αλλάξω. Δεν μπορώ να πάω στο "change input method", είναι με μαυρα γράμματα. Όταν πάω στο "choose input methods" (μπλε γράμματα) η επιλογή "google voice typing" δεν επιδέχεται αλλαγή. Κάπου εδώ πρέπει να είναι το πρόβλημα.
asmilon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 OK, οποτε κατεβασε καποιο πληκτρολογιο απο το Play Store πχ Gboard και αφου κατεβει ορισε το σαν προεπιλεγμενο. 1
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, bobptz είπε current keyboard: AUTOMATIC - GOOGLE VOICE TYPING. Αλλά, δε μπορώ να το αλλάξω. Δεν μπορώ να πάω στο "change input method", είναι με μαυρα γράμματα. Όταν πάω στο "choose input methods" (μπλε γράμματα) η επιλογή "google voice typing" δεν επιδέχεται αλλαγή. Κάπου εδώ πρέπει να είναι το πρόβλημα. Μπες μέσα στην εφαρμογή από τις ρυθμίσεις και κάνε την εκκαθάριση.
bobptz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, asmilon είπε OK, οποτε κατεβασε καποιο πληκτρολογιο απο το Play Store πχ Gboard και αφου κατεβει ορισε το σαν προεπιλεγμενο. Έχω πρόβλημα! Στο play store όχι μόνο δε μπορώ να γράψω κάτι, αλλά ούτε το voice δουλεύει. Βλέπω μόνο τα εικονίδια, αλλά δε βλέπω κάτι σχετικό με keyboard, για να το εγκαταστήσω. +++++++++++++++++ EDIT: Έλα τα κατάφερα! Έβαλα το gboard. Τώρα προσπαθώ να βάλω Ελληνικά, διότι μόνο αγγλικά έχει. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από bobptz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα