glight Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 3 minutes ago, kirileman said: Έχεις την κάτοψη της υπάρχουσας κατάστασης (ή της προγενέστερης, αν έχει ήδη ολοκληρωθεί η συνένωση; ) Δεν έγινε ακόμα η συνένωση, ακόμα είναι ένας μεγάλος διαθέσιμος χώρος
kirileman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, glight είπε Δεν έγινε ακόμα η συνένωση, ακόμα είναι ένας μεγάλος διαθέσιμος χώρος Αν θες, στείλε τις κατόψεις της αποτύπωσης και της πρότασης. Σε pdf ή σε dwg, δεν με πειράζει. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από kirileman
AristidisZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, glight είπε Το έχω είδη σκεφτεί αυτό φίλε μου και στο μέλλον να είμαστε γεροί αν έρθουν πιτσιρίκια στην οικογένεια θα βάλουμε ένα ψεύτικο τοίχο και θα χωρίσουμε το δωμάτιο όπου το καθ'ένα θα έχει παράθυρο Το σκέφτηκα ότι κάπως έτσι θα ήταν ένα 3ο δωμάτιο όμως κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος Βγάζετε 2 παράγωνα μικρά δωματιάκια τη στιγμή που κρατάς στο μεγάλο δωμάτιο πολύ μεγάλη διάσταση, ενώ και τα μπανάκια είναι πολύ μικρά και τα 2 που έχετε κάνει Γιατί δε συζητάς να σου κάνει έναν εκ νέου σχεδιασμό για να βγουν 3 πιο σωστά δωμάτια ;
kirileman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Γιατί δε συζητάς να σου κάνει έναν εκ νέου σχεδιασμό για να βγουν 3 πιο σωστά δωμάτια ; Δεν νομίζω ότι μπορεί να ανοίξει τρίτο παράθυρο στην δεξιά όψη. Άρα, δεν μπορεί να κάνει και πολλά εκεί, παρά μικρές μετακινήσεις εσωτερικών τοίχων, να χάσει λίγο το πάνω υ/δ και να κερδίσει λίγο ακόμα το μεγάλο κάτω.
AristidisZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Δεν νομίζω ότι μπορεί να ανοίξει τρίτο παράθυρο στην δεξιά όψη. Άρα, δεν μπορεί να κάνει και πολλά εκεί, παρά μικρές μετακινήσεις εσωτερικών τοίχων, να χάσει λίγο το πάνω υ/δ και να κερδίσει λίγο ακόμα το μεγάλο κάτω. Δεν έχεις άδικο Ίσως να μεγάλωνε λίγο το μεσαίο προς το πάνω, ούτως ώστε να μην βγουν και τα δύο πολύ μικρά Επιμένω ότι και το μπάνιο μου φαίνεται πάρα πολύ μικρό...
kirileman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δεν έχεις άδικο Ίσως να μεγάλωνε λίγο το μεσαίο προς το πάνω, ούτως ώστε να μην βγουν και τα δύο πολύ μικρά Επιμένω ότι και το μπάνιο μου φαίνεται πάρα πολύ μικρό... Με την προϋπόθεση ότι τους δεσμεύουν τα υπάρχοντα υδραυλικά, το μόνο που βλέπω ότι θα μπορούσε να κάνει είναι να καταργήσει το dressing room (που μάλλον το γουστάρουν) και στη θέση του να δημιουργηθούν 2 ντουλάπες, η μια που θα εξυπηρετεί το "master" room (πάνω) και η άλλη το παιδικό (διπλό) υπνοδωμάτιο. Κερδίζει χώρο το μελλοντικό 3ο παιδικό υ/δ. Αυτό που δεν ξέρω είναι που τελείωνε ο κοινόχρηστος διάδρομος πριν τη συνένωση, γιατί είναι λίγο περίεργη η είσοδος. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από kirileman 1
AristidisZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Με την προϋπόθεση ότι τους δεσμεύουν τα υπάρχοντα υδραυλικά, το μόνο που βλέπω ότι θα μπορούσε να κάνει είναι να καταργήσει το dressing room (που μάλλον το γουστάρουν) και στη θέση του να δημιουργηθούν 2 ντουλάπες, η μια που θα εξυπηρετεί το "master" room (πάνω) και η άλλη το παιδικό (διπλό) υπνοδωμάτιο. Κερδίζει χώρο το μελλοντικό 3ο παιδικό υ/δ. Δεσμεύουν οι στήλες, φαντάζομαι κάπως θα μπορεί να παίξει ο αρχιτέκτονας με τα γύρω γύρω
opera Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλη η υποδαπεδια,ενδοδαπεδια θερμανση αλλα σε περιπτωση προβληματος χρειαζεται ξηλωμα ολο το δαπεδο γιατι δε θα γνωριζουν το ακριβες σημειο του προβληματος ,το αναφερω γιατι εχει συμβει. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από opera 1
glight Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 FYI το dressing room πάνω δεξιά στην κρεβατοκαμαρα θα γίνει καθαρά gaming room και ούτε κουβέντα. Ξηγηθηκαμε? 😝
kirileman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, glight είπε FYI το dressing room πάνω δεξιά στην κρεβατοκαμαρα θα γίνει καθαρά gaming room και ούτε κουβέντα. Ξηγηθηκαμε? 😝 Ναι, είμαι σίγουρος. 😛
Alexandros7474 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Καλοριζικο φίλε . οταν μπεις κάνε και ένα ευχέλαιο . 1
SiLeNtOne-- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Πρόσεξε το καλώδιο UTP να είναι CAT6 η καλύτερο για να μπορείς να έχεις 10Gig ethernet 1
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Ts με το καλό να μπείτε στι νέο σπίτι και να το χαρείτε! Ρωτάω εδώ επειδή πιστεύω ότι είναι σχετική με το θέμα η ερώτηση. Περίπου πόσα χρήματα το τ.μ. χρειάζονται, χωρίς σπατάλες και πολυτέλειες, για να τελειώσει ένα σπίτι που είναι στα τούβλα;
glight Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 6 minutes ago, zio10 said: Ts με το καλό να μπείτε στι νέο σπίτι και να το χαρείτε! Ρωτάω εδώ επειδή πιστεύω ότι είναι σχετική με το θέμα η ερώτηση. Περίπου πόσα χρήματα το τ.μ. χρειάζονται, χωρίς σπατάλες και πολυτέλειες, για να τελειώσει ένα σπίτι που είναι στα τούβλα; Η τιμή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά (ργολάβος, τοποθεσία, υλικά) αλλά πάντα το σπίτι βγαίνει 25 χιλιάρικα λιγότερο όταν είναι ακόμα στα χαρτιά από κάποιο έτοιμο. 1
4saken Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Πολύ σχετικό! Είναι μονοκατοικία, θα γίνει μάντρα? Θέρμανση? Εγώ υπολόγιζα 1200 το μέτρο, ίσως να το ξεπεράσουμε χωρίς σπατάλες και υπερβολές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα