Προς το περιεχόμενο

CU Big Bang

recon3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μην ανοίγω καινουριο θεμα.

Μπαίνοντας στην εφαρμογη, βλέπουμε το march madness.μαζεύεις πόντους και κερδιζεις δωρα.Ο διαγωνισμός ισχύει για όλο τον Μαρτιο. Μιλάμε για γερά δωράκια. Είναι κάπου η μπανανόφλουδα και δεν την βλέπω?

Υ.Γ. (βλέπω τωρα ότι ειναι πολυ λίγα τα δώρα,οπότε πολύ απλά θα εξαντληθουν.

όροι:

https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/diagonismoi/oroi-diagonismou-march-madness/

Επεξ/σία από giorgos04
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η "μπανανόφλουδα" είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις τους πόντους για τα ακριβότερα δώρα. Νομίζω ότι ανά εβδομάδα υπάρχουν 15 ευκαιρίες για να μαζέψεις πόντους, η καθεμία με μέγιστο 80, 220 ή 400 πόντους. Και αυτό για 5 εβδομάδες. Δηλαδή, για τα μεγαλύτερα δώρα θέλει 2000-2400 πόντους ανά εβδομάδα. Όπως θα έχεις παρατηρήσει όμως, είναι σχεδόν αδύνατο να μαζέψεις το 100% των πόντων (εγώ σε 2 εβδομάδες έχω 3100 πόντους), οπότε μάλλον θα πρέπει να αρκεστουμε στα ηχεία ή τα ακουστικά, αν προλάβουμε. Εκτός αν κάποιος είναι τόσο καλός ώστε να τα καταφέρει. Επίσης, κρατάω μια επιφύλαξη για το cu worlds, γιατί δεν έχει συνεργαζόμενο κατάστημα στην πόλη μου και δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις πόντους από εκεί. Αν ξέρει κάποιος, ας ενημερώσει.

Επεξ/σία από Zed_Ryder
Δημοσ.

Μακάρι να είχα δει το ποστ την περασμένη εβδομάδα. Σε 5 εβδομάδες πιστεύω άνετα φτάνει κανείς το Samsung Galaxy A50. Αλλά σε 4 εβδομάδες που έμειναν με βλέπω για τα ακουστικά. Αν βέβαια δεν εξαντληθούν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτασα τους 4636 πόντους μέσα σε 2 εβδομάδες αλλά βλέπω τώρα τα ηχεία έχουν ήδη εξαντληθεί. Ελπίζω τουλάχιστον να προλάβω ένα από τα ακουστικά αν και το βλέπω λίγο δύσκολο. Πάντως νομίζω υπάρχει κάτι παράλογο με τον αριθμό των αποθεμάτων γιατί τη δεύτερη εβδομάδα είχαν απομείνει 30 ηχεία από τα 60 αλλά το να μαζέψεις 6000 πόντους σε 30 παιχνίδια θεωρώ είναι σχεδόν αδύνατο. Εκτός αν κερδίζεις πόντους και με το δεύτερο παιχνίδι που έχει η εφαρμογή.

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.

Πλέον έχουν μείνει 20 ακουστικά (9000 π), 15 Samsung A50 (10000 π) και 5 scooter (11000 π). Στην περιγραφή λέει όντως ότι κερδίζεις και από το άλλο παιχνίδι πόντους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Zed_Ryder είπε

Πλέον έχουν μείνει 20 ακουστικά (9000 π), 15 Samsung A50 (10000 π) και 5 scooter (11000 π). Στην περιγραφή λέει όντως ότι κερδίζεις και από το άλλο παιχνίδι πόντους.

Όντως έχουν εξαντληθεί και τα ακουστικά JBL. Χθες τα μεσάνυχτα είχε 18 διαθέσιμα. Όσο για το άλλο παιχνίδι, πήγα σήμερα μπροστά από τα Odeon για να δω τι θα γίνει, έλυσα το γρίφο, αλλά δε μου έδωσε καθόλου κρυστάλλους-πόντους. 

Δημοσ.

παιδιά παίζει απατεωνιά δεν γίνεται να εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα τα ακουστικά,ή τα τρώνε μεταξύ τους τα δώρα οι υπάλληλοι ή δεν ξέρω.Εχω μαζέψει μέχρι τώρα 7000 και δεν παίζει να προλάβω καν.Ειναι πρακτικα αδυνατος καποιος να παταει ολους τους πλανητες με το μεγιστο για να μην μιλησω για την απατεωνια με ενα error που βγαινει στα καλα του καθουμενου και χανεις την πιστα.Οι τυποι ειναι απατεωνες.Δηλαδή στις αρχες σου δίνει 2-3 πιστες μονο με πλανητες που εχουν 10αρια και μετα μονο ασους και μου λετε οτι υπαρχουν τυποι που φτασανε τα 8000 και τα 6000 που ηθελαν τα δωρα ποιο νωρις?Κατι παιζετε.Επισης αποκλειεται ολοι να ειναι τοσο καλοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

παιδιά παίζει απατεωνιά δεν γίνεται να εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα τα ακουστικά,ή τα τρώνε μεταξύ τους τα δώρα οι υπάλληλοι ή δεν ξέρω.Εχω μαζέψει μέχρι τώρα 7000 και δεν παίζει να προλάβω καν.Ειναι πρακτικα αδυνατος καποιος να παταει ολους τους πλανητες με το μεγιστο για να μην μιλησω για την απατεωνια με ενα error που βγαινει στα καλα του καθουμενου και χανεις την πιστα.Οι τυποι ειναι απατεωνες.Δηλαδή στις αρχες σου δίνει 2-3 πιστες μονο με πλανητες που εχουν 10αρια και μετα μονο ασους και μου λετε οτι υπαρχουν τυποι που φτασανε τα 8000 και τα 6000 που ηθελαν τα δωρα ποιο νωρις?Κατι παιζετε.Επισης αποκλειεται ολοι να ειναι τοσο καλοι.

Συμφωνώ απόλυτα. Άντε 6000 εντάξει αλλά για να φτάσεις 8000 πρέπει κάθε εβδομάδα να πιάνεις τουλάχιστον 2700 πόντους. Εγώ πάντως δεν έχω καταφέρει να περάσω τους 2500 πόντους σε μια εβδομάδα και πιστεύω ότι γενικά είμαι καλός στο παιχνίδι. Επίσης, τη δεύτερη εβδομάδα το απόθεμα των ηχείων ήταν 30 από 60. Δε νομίζω να υπάρχει ένα άτομο που σε 2 εβδομάδες να μάζεψε 6000 πόντους, πόσο μάλλον 30 άτομα. Οπότε όντως παίζει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Άντε 6000 εντάξει αλλά για να φτάσεις 8000 πρέπει κάθε εβδομάδα να πιάνεις τουλάχιστον 2700 πόντους. Εγώ πάντως δεν έχω καταφέρει να περάσω τους 2500 πόντους σε μια εβδομάδα και πιστεύω ότι γενικά είμαι καλός στο παιχνίδι. Επίσης, τη δεύτερη εβδομάδα το απόθεμα των ηχείων ήταν 30 από 60. Δε νομίζω να υπάρχει ένα άτομο που σε 2 εβδομάδες να μάζεψε 6000 πόντους, πόσο μάλλον 30 άτομα. Οπότε όντως παίζει κάτι.

Φίλε όντως αυτό δεν ήθελα να αναφέρω και εγώ ότι σχετικά είμαι από μέσος μέχρι καλός παίχτης εάν εχει10αρια η πίστα καθαρίζω μέχρι 180-200 κάτι τη πίστα αλλά αυτό για τις 3-4 αρχικές πίστες μετά δίνει άσους .Επίσης και εγώ συγκρίνοντας με τον εαυτό μου απάντησα που έχω μαζεψει τόσους πόντους και κάνω τα πάντα.Να μη μιλήσω επίσης ότι ο αριθμός που έλεγε πχ στα ηχεία ότι ο αρχικός αριθμός ειναι 60 είναι ψευδής.Εαν μπεις στη σελίδα του cu στους κανόνες λέει τον αρχικό αριθμό όλων των δώρων που είναι σχεδόν ο μίσος από αυτό που λέει η εφαρμογή.

Τώρα είδα πως έφυγε ένα κινητό samsung που είναι 10000 πόντοι.Ενταξει μας κοροϊδεύουν μέσα στη μούρη μας.Εκτος εάν έχει βρει κανείς κανά κόλπο και κλεβει.Ακου  10000 .

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

Φίλε όντως αυτό δεν ήθελα να αναφέρω και εγώ ότι σχετικά είμαι από μέσος μέχρι καλός παίχτης εάν εχει10αρια η πίστα καθαρίζω μέχρι 180-200 κάτι τη πίστα αλλά αυτό για τις 3-4 αρχικές πίστες μετά δίνει άσους .Επίσης και εγώ συγκρίνοντας με τον εαυτό μου απάντησα που έχω μαζεψει τόσους πόντους και κάνω τα πάντα.Να μη μιλήσω επίσης ότι ο αριθμός που έλεγε πχ στα ηχεία ότι ο αρχικός αριθμός ειναι 60 είναι ψευδής.Εαν μπεις στη σελίδα του cu στους κανόνες λέει τον αρχικό αριθμό όλων των δώρων που είναι σχεδόν ο μίσος από αυτό που λέει η εφαρμογή.

Τώρα είδα πως έφυγε ένα κινητό samsung που είναι 10000 πόντοι.Ενταξει μας κοροϊδεύουν μέσα στη μούρη μας.Εκτος εάν έχει βρει κανείς κανά κόλπο και κλεβει.Ακου  10000 .

Ε καλά, αφού έφυγε και ένα κινητό, πλέον δεν αμφιβάλλω ότι μας κοροϊδεύουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ανέκαθεν τα καθρεφτάκια μοιράζονταν για να "θαμπώνουν" τους ιθαγενείς...🙂

Ο διαγωνισμός είναι αδιαφανής αφού αλλάζουν τους όρους και τα "διαθέσιμα δώρα" όπως θέλουν και ούτε φαίνεται να τους ακολουθούν.
Στο ενδιάμεσο έχουν διπλασιάσει τους απαιτούμενους κρυστάλλους για τα πακέτα και μειώσει δραματικά τους πόντους που μαζεύεις σε κάθε προσπάθεια.
Και φυσικά το κυριότερο, τα μόνιμα πακέτα έχουν αυξηθεί στα 10€ αλλά εμείς θα κερδίσουμε το iphone...

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Ανέκαθεν τα καθρεφτάκια μοιράζονταν για να "θαμπώνουν" τους ιθαγενείς...🙂

Ο διαγωνισμός είναι αδιαφανής αφού αλλάζουν τους όρους και τα "διαθέσιμα δώρα" όπως θέλουν και ούτε φαίνεται να τους ακολουθούν.
Στο ενδιάμεσο έχουν διπλασιάσει τους απαιτούμενους κρυστάλλους για τα πακέτα και μειώσει δραματικά τους πόντους που μαζεύεις σε κάθε προσπάθεια.
Και φυσικά το κυριότερο, τα μόνιμα πακέτα έχουν αυξηθεί στα 10€ αλλά εμείς θα κερδίσουμε το iphone...

Άσε ρε φίλε μαύρα χάλια είναι 

Δημοσ.

4η εβδομάδα και όλα έχουν εξαντληθεί. Μάλιστα, στις 1 δεν είχε μείνει τίποτα. Απορώ αν έστω και ένα μέλος από το φόρουμ έχει παραλάβει κάποιο δώρο. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και παρόλα αυτά σε 35 παιχνίδια κέρδισα 6950 πόντους. Είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να υπάρχει ούτε ένα άτομο στην Ελλάδα που για 4 συνεχόμενες εβδομάδες να κερδίζει κατά μέσο όρο 3000 πόντους την εβδομάδα. Δυστυχώς έχω απογοητευτεί με αυτήν την κίνηση που έκανε η εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, neosstoforum είπε

4η εβδομάδα και όλα έχουν εξαντληθεί. Μάλιστα, στις 1 δεν είχε μείνει τίποτα. Απορώ αν έστω και ένα μέλος από το φόρουμ έχει παραλάβει κάποιο δώρο. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και παρόλα αυτά σε 35 παιχνίδια κέρδισα 6950 πόντους. Είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να υπάρχει ούτε ένα άτομο στην Ελλάδα που για 4 συνεχόμενες εβδομάδες να κερδίζει κατά μέσο όρο 3000 πόντους την εβδομάδα. Δυστυχώς έχω απογοητευτεί με αυτήν την κίνηση που έκανε η εταιρεία.

Φίλέ πολύ καλά τα λές .Εγώ είχα μαζέψει 7128 κάτι και έκανα επίσης ότι καλύτερο μπορούσα μαθηματικά εάν το δεί κάποιος δεν έβγαιναν τα δώρα με τις εβδομάδες που περνούσαν οπότε δεν παίζει να παρέλαβε κανείς δώρο.Είπα να παίξω εχθές 12 η ωρα αλλα λέω σιγα μην εξαντρληθουν τα δώρα εμ να που όμως <<εξαντλήθηκαν>> .7128 ειχα μέχρ και εχθές.Σημερα είχα ελπίδες αλλα που...

Επεξ/σία από jerry banana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...