karib Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Αν και η cpu μου ειναι pentium4 2,6ghz, θα το πιστέψετε ότι γενικά η χρήση του ie6, μου φτάνει την cpu στο 100% της χρήσης της? Ειχα μεχρι πρότινος celeron 650mhz και δεν έφτανε ποτέ σε 100%! Windows xp με service pack1 εχω, με 1gb Ram. Σκέφτομαι μήπως μου λείπει κανένα update. Αλλά και στο παλιό μου pc δεν ήμουν φανατικός των updates. Εξάλλου η Microsoft βγάζει κάθε μέρα Patches κλπ. Παρόλα αυτά του έκανα ένα μικρο update. Ετρεξα τον installer και μου κατέβασε περίπου 1mb update. Τι φταίει και μου φτάνει την cpu στο 100%, τι να κάνω?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Οση ωρα εχεις ανοιχτο τον IE σου το κανει,η στιγμιαια?
GIA_Blackmore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 osa Ghz kai na itan to pc sou pali tha sou pigaine 100% .kai auto epeidi profanos kati sto sistima sou kollaei .Proteino na pas sto site tis microsoft kai afou variese na katevaseis ola ta updates( recommended) katevase toulaxiston osa aforoun ton internet explorer.
karib Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Το κάνει περιστασιακά, αλλά όχι και στιγμιαία. Δηλαδή π.χ. για 10 δευτερόλεπτα. Μετά μπορεί να ηρεμήσει η cpu. Αλλη φορά μπορεί να κρατήσει 20 sec. Αλλη φορά μπορεί καθόλου. Να πω οτι δουλεύω με πολλά(5-6) παραθυρα, αλλά το ίδιο έκανα και στον ξεψυχησμένο παλιο μου celeron χωρίς κανενα προβλημα.
GIA_Blackmore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 karib sou ksanaleo oti den einai thema cpu .... Kapoio mperdema exei ginei me ta xp sou.Katevase ta updates .petakse kai 2-3 axrista utilities kai kata pasa pithanotita tha eisai ok . rikse kai kana virus scan kalou kakou
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Προφανως κατι "δουλευει" στο παρασκηνιο...απο καθαρισμο spyware πως τα πας?
kontras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Swsta kane kanena elegxo me kanena adaware i kati allo kai an den vrei tipota pou na sou travaei tous porous dokimase na tre3eis dokimastika kanena allo browser px Opera.Kai egw exw p4 sta 2.66 me winXP Pro kai IE6 xwris service pack kai den paei panw apo 7% otan exw anoikto ton IE6.Mporeis na dokimaseis na kaneis kai apegatastasi kai egatastasi ton IE6 den 3ereis kamia fora... :wink:
karib Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Εχω κανει ψαξιμο με adaware, spybot. Δεν βρηκαν τιποτα. Εννοειται οτι ενημερωσα τα dat τους. Το Norton Antivirus 2004 που έχω, επίσης ενημερωμένο, δεν μου έχει βγάλει κάποιο μήνυμα για ιο. Βεβαια, να πω την αληθεια, δεν εχω κανει προσφατα full system scan. Αλλα πείτε μου, αν προκειται για ιο, οταν θα πηγαινε να κινηθει, ο Norton δεν θα το καταλάβαινε? Anyway, θα κάνω και full system scan, αν και δεν νομιζω ότι ειναι θεμα ιου. Και γενικά είμαι πολυ προσεκτικός τι βάζω στο Pc μου.(oxι games, όχι demos, όχι από άγνωστες εταιρίες κλπ)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Εχε ανοιχτο τον task manager να δεις εκεινη την υποπτη στιγμη ποια processes καταναλωνουν cpu.
iccon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 To problima to parousiazei otan anoigeis IE6 i otan sindeese sto internet ? Prin apo arketo kairo mou eixe simbei kati analogo. Eftegan oi drivers apo to modem pou eixa. Evala neous kai lithike to problima.
karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 katevase toulaxiston osa aforoun ton internet explorer. Το έκανα ήδη. To problima to parousiazei otan anoigeis IE6 i otan sindeese sto internet ? Οταν συνδέομαι στο net και δουλεύω με δυο τρια παράθυρα ie, αρχίζουν τα πανηγύρια. Φωτιά εχει παρει το ανεμιστηράκι να ηρεμήσει τη cpu που φλέγεται από το 100% της χρήσης. Το πρόβλημα παραμένει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.
wizard Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μήπως έχεις βάλει το dialer control? Για βγάλ'το, τρέξέ ένα Ad-aware 6 και ξαναδοκίμασε. Εγώ έτσι το έλυσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.