kostakis08 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Έχω την κάρτα του τίτλου σε pc με τα εξής χαρακτηριστικά: i7 3770k, Asus Z77 sabertooth, Hyperx 4x4 gb 1833, Coolermaster 800W Gold 80+ και οθόνη Asus PG278QR Από την πρώτη μέρα εγκατάστασης της κάρτας (προ 3μηνου περιπου) τα προβλήματα δε σταμάτησαν. Αρχικά κατά την πρώτη εγκατάσταση όταν φόρτωνε τα windows μετά το bios εμφάνιζε μάυρη εικόνα και η οθόνη έμπαινε σε αναστολή. Μετά από πολύ σπαζοκεφάλιασμα κατέληξα ότι υπάρχει κάποιο conflict με την onboard hd graphics 4000. Οπότε έμπαινα σε safe mode έκανα απενεργοποίηση την onboard και όλα καλά. Και επειδή σε κάθε update των windows επανέρχοταν ξανά το ίδιο. Κανένα κρασάρισμα που και που αλλά θεωρούσα ότι θα οφείλεται στην παλαιότητα της mobo. Την τελευταία βδομάδα άρχισαν καινούρια κόλπα. Πλέον σε safe mode δεν βλέπω καν την onboard και φυσικά όταν πάει να φορτώσει το pc μαύρη οθόνη. Μπαίνω σε safe mode κάνω ddu και μετά φορτώνουν τα windows με το βασικό προσαρμογέα και φυσικά με ανάλυση πολύ κατώτερη. Μόλις πάω να κάνω εγκατάσταση τους drivers της nvidia και όταν φτάνει περίπου στο 20% (μολις εγκατασταθεί δλδ ο βασικός driver) μαυρίζει η οθόνη. Έχω δοκιμάσει τα πάντα: Άπειρα format με windows 10 ακόμα και σε 7 το γύρισα τπτ. Άλλαξα οθόνη, την έβαλα με hdmi τίποτα. Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις των drivers, τπτ. Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με 2070 ας βοηθήσει. Να σημειώσω ότι πριν την 2070 είχα την Asus Strix 1060 6GB και όλα δούλευαν μέλι γάλα. Δε θέλω καν να σκέφτομαι για RMA γιατί την πήρα από Mindfactory και άντε να βγάλεις άκρη με τα γερμανικά τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
jgeorgiou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε στο σύστημα σου δανεισμένο ποιοτικό τροφοδοτικό να δεις αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα. Επειδή πλέον πρέπει να έχει κλείσει 6ετία ενδεχομένως να έχεις θέμα αλλά λόγω χαμηλών απαιτήσεων να μην το είχες πάρει είδηση. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από jgeorgiou
kostakis08 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Αυτό έχω στο μυαλό μου να κάνω. Απλά για το τροφοδοτικό το κοίταξα σε ξένα forum και δεν είδαν διαφορά με καινούριο. Βέβαια όπως είπες έχει κλείσει 7ετία για την ακρίβεια οπότε θα αλλαχθεί.
mcrae13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Το καλύτερο για να ξεμπερδέψεις αμέσως είναι να βρεις σύστημα στο οποίο θα δοκιμάσεις την κάρτα. Αν δουλέψει κανονικά θα ξέρεις και τι ψάχνεις. 1
kostakis08 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Όταν λες σύστημα εννοείς πιο καινούριας γενιάς από το δικό μου?
mcrae13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Οτιδήποτε που θα μπορούσε να δοκιμαστεί η κάρτα για να δεις αν κάνει τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα