Dannie Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε Ναι,και μετά πάω στην προανάρτηση σωστά; Μετά μου ζητάει τους κωδικούς του taxis και αμέσως μετά ζητάει δημιουργία προφίλ. Ναι πρωτα κωδικους taxis μετα προφιλ(ταυτοτητα,ονομα πατερα και μητερας κ.τ.λ).Μετα σου δειχνει τα ακινητα.Υπαρχουν πολλα λαθη γιαυτο ειναι καλο να μπουν ολοι(οσοι τους αφορουν).Εμενα ας πουμε εδειχνε αεροφωτογραφιες και σε κοκκινο περιγραμμα την πολυκατοικια και τα τετραγωνικα του οικοπεδου αλλα δεν εγραφε τα τετραγωνικα των σπιτιων.Μου ειπαν οτι πρεπει να παω γαλατσι.
gokuthelegend Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Παίδες. Στον "τύπο" του ακινήτου έχει τις παρακάτω επιλογές. Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος επιγραμματικά τι σημαίνει το καθένα; και τι να επιλέξουμε; Εγώ έχω να δηλώσω κάποια χωράφια με ελιές, κάποια άλλα χωράφια με σταφύλια, και μια ιδιόκτητη μονοκατοικία.
papoys1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Έχω ρωτήσει και αλλού αλλά άκρη δε βγαίνει. Έχω αγρόκτημα με συμβόλαιο γονική παροχή του 1992 μαζί με απλό σχεδιάγραμμα από μηχανικό , μέτρημα με κορδέλλα και όχι συντεταγμένες. Μπορώ να καταθέσω το συμβόλαιο μαζί με το παλαιό σχεδιάγραμμα πάνω στο οποίο θα βάλω συντεταγμένες με κινητό ώστε να αποτυπώνεται το ακριβές σημείο του ή πρέπει να βγάλω νέο σχεδιάγραμμα με συντεταγμένες;;;;;;;
Cosmonaut21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Εμένα τα έχουν κάνει σκ@τ@ μετά συγχωρήσεως.Διαμέρισμα-αποθήκη δεν υπάρχουν καν (Αθήνα).Γράφει ότι δεν υπήρξαν επαρκή στοιχεία για θεμελίωση δικαιώματος.Παλιό ακίνητο,δηλωμένο στο κτηματολόγιο το '08 με συμβόλαια και τα πάντα όλα. Άντε τρέχα τώρα να δούμε τι θα γίνει.
adsl2+ Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 59 λεπτά πριν, papoys1 είπε Έχω ρωτήσει και αλλού αλλά άκρη δε βγαίνει. Έχω αγρόκτημα με συμβόλαιο γονική παροχή του 1992 μαζί με απλό σχεδιάγραμμα από μηχανικό , μέτρημα με κορδέλλα και όχι συντεταγμένες. Μπορώ να καταθέσω το συμβόλαιο μαζί με το παλαιό σχεδιάγραμμα πάνω στο οποίο θα βάλω συντεταγμένες με κινητό ώστε να αποτυπώνεται το ακριβές σημείο του ή πρέπει να βγάλω νέο σχεδιάγραμμα με συντεταγμένες;;;;;;; Συντεταγμενη μονο θελεις μεσα στο αγροτεμαχιο και να τους το δειξεις στο pc στο κτηματολογικο γραφειο , δεν χρειαζεται το τοπογραφικο , αν παλι δεν εχεις συντεταγμενες και ξερεις να το δειξεις στο χαρτη google to καταχωρουν οι μηχανικοι του κτηματολογικου γραφειου! 1
becoming_I Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Μπορώ να καταθέσω το συμβόλαιο μαζί με το παλαιό σχεδιάγραμμα πάνω στο οποίο θα βάλω συντεταγμένες με κινητό ώστε να αποτυπώνεται το ακριβές σημείο του ή πρέπει να βγάλω νέο σχεδιάγραμμα με συντεταγμένες;;;;;;; Μπορείς από την υπηρεσία θεασης αεροφωτογραφιων του κτηματολογιου να επιλέξεις με πολύγωνο το ακινητο σου, να τυπώσεις την εικόνα όπου φαίνονται οι συντεταγμένες και μια χαρά θα στο δεχτούνε. Και φυσικά όταν πας να καταθέσεις να εχεις ενα αποδεικτικό ΑΦΜ (εκκαθαριστικό ή κάτι αλλο) και ταυτότητα. 1
inflation Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Παίδες. Στον "τύπο" του ακινήτου έχει τις παρακάτω επιλογές. Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος επιγραμματικά τι σημαίνει το καθένα; και τι να επιλέξουμε; Εγώ έχω να δηλώσω κάποια χωράφια με ελιές, κάποια άλλα χωράφια με σταφύλια, και μια ιδιόκτητη μονοκατοικία. Οτι γραφει το συμβόλαιο ή διαθήκη αποδοχή κληρονομιάς κτλ δεν βάζεις ότι πιστεύεις. Γενικά η ιδιοκτησία χωρίζεται σε αυτες γις κατηγορίες.
cumulus Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) η συζυγος οταν δηλωσε τα διαμερισματα καποια ηταν με τη μητερα της ψιλες,πληρεις κλπ επικαρπιες.Η μητερα της εχει πεθανει και εχουν περασει ολα στη συζυγο μου και επισης καποια διαμερισματα εχουν πουληθει.Στο κτηματολογιο ομως ολα φαινονται οπως ειχε γινει στην πρωτη δηλωση ακομα και αυτα που εχουν πουληθει εμφανιζονται σε αυτην.Ξερεις κανεις πως τα διορθωνουμε;Δεν επρεπε αυτα να γινονται αυτοματα; edit Πρεπει να υποβαλλουμε εντυπα διορθωσης Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από cumulus
adsl2+ Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, cumulus είπε η συζυγος οταν δηλωσε τα διαμερισματα καποια ηταν με τη μητερα της ψιλες,πληρεις κλπ επικαρπιες.Η μητερα της εχει πεθανει και εχουν περασει ολα στη συζυγο μου και επισης καποια διαμερισματα εχουν πουληθει.Στο κτηματολογιο ομως ολα φαινονται οπως ειχε γινει στην πρωτη δηλωση ακομα και αυτα που εχουν πουληθει εμφανιζονται σε αυτην.Ξερεις κανεις πως τα διορθωνουμε;Δεν επρεπε αυτα να γινονται αυτοματα; edit Πρεπει να υποβαλλουμε εντυπα διορθωσης πραγματική εικόνα την έχεις μόνο στο υποθηκοφυλακείο-κτηματολογικό γραφείο όπου έκανε τις μετεγγραφές συμβολαίων ,το κεντρικό εθνικό ελληνικό κτηματολόγιο δεν έχει ακόμα ενημερωθεί από τα υποθηκοφυλακεία-κτηματολογικά γραφεία για τα νέα συμβόλαια ,πήγαινε στο υποθηκοφυλακείο-κτηματολογικό γραφείο και δες τι μεταβολές έχεις κάνει 1
cumulus Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, adsl2+ είπε πραγματική εικόνα την έχεις μόνο στο υποθηκοφυλακείο-κτηματολογικό γραφείο όπου έκανε τις μετεγγραφές συμβολαίων ,το κεντρικό εθνικό ελληνικό κτηματολόγιο δεν έχει ακόμα ενημερωθεί από τα υποθηκοφυλακεία-κτηματολογικά γραφεία για τα νέα συμβόλαια ,πήγαινε στο υποθηκοφυλακείο-κτηματολογικό γραφείο και δες τι μεταβολές έχεις κάνει Θεωρεις οτι αμα εκει ειναι σωστα,που θα ειναι γιατι εχουμε κανει ολες τις ενεργειες,δεν πρεπει να υποβαλουμε διορθωτικα εγγραφα;Χθες πηραμε τηλ στο 1015 και αυτοι μας ειπαν οτι πρεπει να κανουμε διορθωσεις.
adsl2+ Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, cumulus είπε Θεωρεις οτι αμα εκει ειναι σωστα,που θα ειναι γιατι εχουμε κανει ολες τις ενεργειες,δεν πρεπει να υποβαλουμε διορθωτικα εγγραφα;Χθες πηραμε τηλ στο 1015 και αυτοι μας ειπαν οτι πρεπει να κανουμε διορθωσεις. Το αντιμετώπισα το ιδιο πρόβλημα και εγω πριν δυο μήνες ,πήγα στο υποθηκοφυλακείο-κτηματολόγιο της Νέας Ιωνίας και μου είπαν αυτά που έγραψα ποιο πάνω , πάρε τηλ στο αρμόδιο υποθηκοφυλακείο-κτηματολόγιο και θα ενημερωθείς!
Vio1977 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Τελικά τι έκανες? Το έγραψες? Του τοπογραφικου η του συμβολαίου?
adsl2+ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, Vio1977 είπε Τελικά τι έκανες? Το έγραψες? Του τοπογραφικου η του συμβολαίου? Οι ενέργειες αυτές δεν έχουν σχέσει με την τρέχουσα κτηματογράφηση , άπλα έγινε ένας έλεγχος της υπάρχουσας κατάστασης ιδιοκτησίας ,αν κατάλαβα σωστά το ερώτημά σου, αλλιώς διευκρίνισε το
fastnq2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 ισχυουν κανονικα οι τροποποιητικες χωρις προστιμο στα ε9 λογω κτηματολογιου?Εχει δοκιμασει καποιος?Δεν θελω να μου ρθει κατραπακια..Απο οτι ειδα λεει υπαρχει δυνατοτητα τροποποιητικης μεχρι την αναρτηση στο συνολο της περιφερειας..Και ποτε ειναι αυτο ρε παιδια?🤪
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα