vagos789 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μπορει να εξουσιοδοτησει συγγενη ή καποιο δικηγορο να παρει το χαρτι
Napier Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 δεν εχουμε κανενα συγγενη εκει ολοι εχουν πεθανει. σκεφτομουν να παρω να ρωτησω μηπως στελνουν ταχυδρομικα η με κουριερ απο το ειρινοδικιο γιατι να τρεχει η μανα μου στου διαλου τη μανα δε παιζει και ουτε φραγκα για ταξιδια παιζουν.
cumulus Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Εχω μπερδεψει τα μπουτια μου 😛Εχουμε δηλωσει τα οικηματα στο κτηματολογιο.Δε μπορω να βρω πως θα δω τις δηλωσεις αυτες.
fastnq2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Napier είπε δεν εχουμε κανενα συγγενη εκει ολοι εχουν πεθανει. σκεφτομουν να παρω να ρωτησω μηπως στελνουν ταχυδρομικα η με κουριερ απο το ειρινοδικιο γιατι να τρεχει η μανα μου στου διαλου τη μανα δε παιζει και ουτε φραγκα για ταξιδια παιζουν. Πολλες υπηρεσιες το αναλαμβανουν αυτο,αλλα ειναι στο χερι τους αν το δεχτουν μπορουν να πουν και οχι.Φυσικα πρωτα πρεπει να τους ταχυδρομησεις εσυ εξουσιοδοτηση η κατι παρομοιο και οταν στα ταχυδρομησουν βαζουν χρεωση παραληπτη κ ολα καλα.Μπορεις οπως ειπαν οι παραπανω να παρεις τηλεφωνο καποιον δικηγορο η τοπογραφο/πολιτικο μηχανικο της περιοχης εκει και να του στειλεις μια εξουσιοδοτηση με φαξ για να παραλαβει τα χαρτια για σενα και να στα ταχυδρομησει.Βεβαια μπορει να μην παιζουν λεφτα για ταξιδια αλλα ενα 30ρι-40ρι θα το θελει αυτος που θα το αναλαβει αυτο.. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από fastnq2
adsl2+ Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 58 λεπτά πριν, cumulus είπε Εχω μπερδεψει τα μπουτια μου 😛Εχουμε δηλωσει τα οικηματα στο κτηματολογιο.Δε μπορω να βρω πως θα δω τις δηλωσεις αυτες. Για τις νέες εδώ:https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_SubReceipt.aspx για τις παλιές εδώ:https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoAnartisi_Page.aspx
cumulus Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, adsl2+ είπε Για τις νέες εδώ:https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_SubReceipt.aspx για τις παλιές εδώ:https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoAnartisi_Page.aspx Ευχαριστώ
Napier Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 ναι πηρα τηλ τελικα το στελνουν ταχυδρομια και με απλο φακελο με πληρωμενα τελη . δε χρειαζεται καν κουριερ. απλα θα αργησει λιγο αλλα οκ τι να κανουμε
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Καλημέρα. Όταν καποιος δεν κανει εμπρόθεσμα το κτηματολογιο αλλα με καθυστεριση ένα δυο μηνες τι συνεπειες εχει ?
mindreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Υπαρχει καποια σελιδα που να αναφερει ΟΛΕΣ τις προθεσμιες-παρατασεις που δινουν; Αυτο που κανουν, παρατασεις ανα περιοχες, και ακομη και μες τον ιδιο νομό, να εχει καθε περιοχη αλλη προθεσμια, ειναι πολυ σπαστικο! Εχουμε χασει τη μπαλα! Ας πουν ο ταδε νομός μέχρι τοτε! Οχι καθε περιοχη εντος νομού τα δικα της! Χαθηκαμε!
john_petrucci7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ξερει κανεις για την επικαιροποίηση που λενε αν καποιος εχει κανει στην αθηνα μεχρι το 2008?δεν διαβασα στις ανακοινωσεις να εχει βγει κατι
gokuthelegend Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Τη δήλωση στο κτηματολόγιο μπορούμε να την κάνουμε μόνοι μας ή θέλει οπωσδήποτε μηχανικό; Αν μπορούμε να τη κάνουμε μόνοι μας, τι πρέπει να έχουμε στα υπόψη;
AristidisZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Στις 20/3/2019 στις 10:12 ΜΜ, adsl2+ είπε Αν το αναφέρει το συμβόλαιο πρέπει να το βάλεις, αν όχι τότε κάνει ο εντοπισμός από gps ή από το σύστημά τους Δηλαδή αν στο συμβόλαιο αναφέρεται κάποιο τοπογραφικό είσαι υποχρεωμένος να το αναρτήσεις ; Έχεις δει κάπου ότι υπάρχει τέτοια υποχρέωση ; 29 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Τη δήλωση στο κτηματολόγιο μπορούμε να την κάνουμε μόνοι μας ή θέλει οπωσδήποτε μηχανικό; Αν μπορούμε να τη κάνουμε μόνοι μας, τι πρέπει να έχουμε στα υπόψη; Αν μπορείς να εντοπίσεις το γεωτεμάχιο σου στον χάρτη του κτηματολογίου με τα όριά του, δε χρειάζεται μηχανικός
gokuthelegend Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αν μπορείς να εντοπίσεις το γεωτεμάχιο σου στον χάρτη του κτηματολογίου με τα όριά του, δε χρειάζεται μηχανικός Θέλει συντεταγμένες; Έχω smartphone με gps. Μπορώ να κατεβάσω κάποια εφαρμογή και να πάω επιτόπου στο αγροτεμάχιο από γωνία σε γωνία ώστε να βρω τις συντεταγμένες, και μετά να τις δηλώσω με κάποιο τρόπο; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από gokuthelegend
AristidisZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Θέλει συντεταγμένες; Έχω smartphone με gps. Μπορώ να κατεβάσω κάποια εφαρμογή και να πάω επιτόπου στο αγροτεμάχιο από γωνία σε γωνία ώστε να βρω τις συντεταγμένες, και μετά να τις δηλώσω με κάποιο τρόπο; Ναι, γίνεται, το έκανε γνωστός μου
adsl2+ Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή αν στο συμβόλαιο αναφέρεται κάποιο τοπογραφικό είσαι υποχρεωμένος να το αναρτήσεις ; Έχεις δει κάπου ότι υπάρχει τέτοια υποχρέωση ; Αν μπορείς να εντοπίσεις το γεωτεμάχιο σου στον χάρτη του κτηματολογίου με τα όριά του, δε χρειάζεται μηχανικός Τωρα γυρισα απο το κτηματολογιο Πυργου, μεσα στο συμβ αναγράφεται τοπογραφικο για ορισμο οριων, ειναι απαραιτητο ,σ αλλο συμβολαιο αναφέρεται απλα, δεν το κρατησαν διοτι ειχα συντεταγμενες εντοπισμου, η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη ,αν εντοπισεις το γεωτεμάχιο ο μηχανικος δεν χρειαζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα