Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εχουμε κανενα συγγενη εκει ολοι εχουν πεθανει. σκεφτομουν να παρω να ρωτησω μηπως στελνουν ταχυδρομικα η με κουριερ απο το ειρινοδικιο γιατι να τρεχει η μανα μου στου διαλου τη μανα δε παιζει και ουτε φραγκα για ταξιδια παιζουν.

Δημοσ.

Εχω μπερδεψει τα μπουτια μου 😛Εχουμε δηλωσει τα οικηματα στο κτηματολογιο.Δε μπορω να βρω πως θα δω τις δηλωσεις αυτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Napier είπε

δεν εχουμε κανενα συγγενη εκει ολοι εχουν πεθανει. σκεφτομουν να παρω να ρωτησω μηπως στελνουν ταχυδρομικα η με κουριερ απο το ειρινοδικιο γιατι να τρεχει η μανα μου στου διαλου τη μανα δε παιζει και ουτε φραγκα για ταξιδια παιζουν.

Πολλες υπηρεσιες το αναλαμβανουν αυτο,αλλα ειναι στο χερι τους αν το δεχτουν μπορουν να πουν και οχι.Φυσικα πρωτα πρεπει να τους ταχυδρομησεις εσυ εξουσιοδοτηση η κατι παρομοιο και οταν στα ταχυδρομησουν βαζουν χρεωση παραληπτη κ ολα καλα.Μπορεις οπως ειπαν οι παραπανω να παρεις τηλεφωνο καποιον δικηγορο η τοπογραφο/πολιτικο μηχανικο της περιοχης εκει και να του στειλεις μια εξουσιοδοτηση με φαξ για να παραλαβει τα χαρτια για σενα και να στα ταχυδρομησει.Βεβαια μπορει να μην παιζουν λεφτα για ταξιδια αλλα ενα 30ρι-40ρι θα το θελει αυτος που θα το αναλαβει αυτο..

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, cumulus είπε

Εχω μπερδεψει τα μπουτια μου 😛Εχουμε δηλωσει τα οικηματα στο κτηματολογιο.Δε μπορω να βρω πως θα δω τις δηλωσεις αυτες.

Για τις νέες εδώ:https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_SubReceipt.aspx για τις παλιές εδώ:https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoAnartisi_Page.aspx

Δημοσ.

ναι πηρα τηλ  τελικα το στελνουν  ταχυδρομια και με απλο φακελο με πληρωμενα τελη . δε χρειαζεται καν κουριερ. απλα θα αργησει λιγο αλλα οκ τι να κανουμε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει καποια σελιδα που να αναφερει ΟΛΕΣ τις προθεσμιες-παρατασεις που δινουν;

Αυτο που κανουν, παρατασεις ανα περιοχες, και ακομη και μες τον ιδιο νομό, να εχει καθε περιοχη αλλη προθεσμια, ειναι πολυ σπαστικο! Εχουμε χασει τη μπαλα! Ας πουν ο ταδε νομός μέχρι τοτε! Οχι καθε περιοχη εντος νομού τα δικα της! Χαθηκαμε!

Δημοσ.

Ξερει κανεις για την επικαιροποίηση που λενε αν καποιος εχει κανει στην αθηνα μεχρι το 2008?δεν διαβασα στις ανακοινωσεις να εχει βγει κατι

Δημοσ.

Τη δήλωση στο κτηματολόγιο μπορούμε να την κάνουμε μόνοι μας ή θέλει οπωσδήποτε μηχανικό; Αν μπορούμε να τη κάνουμε μόνοι μας, τι πρέπει να έχουμε στα υπόψη;

Δημοσ.
Στις 20/3/2019 στις 10:12 ΜΜ, adsl2+ είπε

Αν το αναφέρει το συμβόλαιο πρέπει να το βάλεις, αν όχι τότε κάνει ο εντοπισμός από gps ή από το σύστημά τους

Δηλαδή αν στο συμβόλαιο αναφέρεται κάποιο τοπογραφικό είσαι υποχρεωμένος να το αναρτήσεις ; 

Έχεις δει κάπου ότι υπάρχει τέτοια υποχρέωση ; 

29 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Τη δήλωση στο κτηματολόγιο μπορούμε να την κάνουμε μόνοι μας ή θέλει οπωσδήποτε μηχανικό; Αν μπορούμε να τη κάνουμε μόνοι μας, τι πρέπει να έχουμε στα υπόψη;

Αν μπορείς να εντοπίσεις το γεωτεμάχιο σου στον χάρτη του κτηματολογίου με τα όριά του, δε χρειάζεται μηχανικός 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αν μπορείς να εντοπίσεις το γεωτεμάχιο σου στον χάρτη του κτηματολογίου με τα όριά του, δε χρειάζεται μηχανικός 

Θέλει συντεταγμένες; Έχω smartphone με gps. Μπορώ να κατεβάσω κάποια εφαρμογή και να πάω επιτόπου στο αγροτεμάχιο από γωνία σε γωνία ώστε να βρω τις συντεταγμένες, και μετά να τις δηλώσω με κάποιο τρόπο;

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε

Θέλει συντεταγμένες; Έχω smartphone με gps. Μπορώ να κατεβάσω κάποια εφαρμογή και να πάω επιτόπου στο αγροτεμάχιο από γωνία σε γωνία ώστε να βρω τις συντεταγμένες, και μετά να τις δηλώσω με κάποιο τρόπο;

Ναι, γίνεται, το έκανε γνωστός μου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Δηλαδή αν στο συμβόλαιο αναφέρεται κάποιο τοπογραφικό είσαι υποχρεωμένος να το αναρτήσεις ; 

Έχεις δει κάπου ότι υπάρχει τέτοια υποχρέωση ; 

Τωρα γυρισα απο το κτηματολογιο Πυργου, μεσα στο συμβ αναγράφεται τοπογραφικο για ορισμο οριων, ειναι απαραιτητο ,σ αλλο συμβολαιο αναφέρεται απλα, δεν το κρατησαν διοτι ειχα συντεταγμενες εντοπισμου, η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη ,αν εντοπισεις το γεωτεμάχιο ο μηχανικος δεν χρειαζεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...