adsl2+ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε Καλημερα σε όλους,πρόσφατα ξεκίνησα να μαζεύω τα χαρτιά μου για να δηλώσω ένα ακίνητο που κατέχω και διέκρινα μια απόκλιση όσον αφορά τα τετραγωνικά που αναγράφονται στο συμβόλαιο με αυτά που αναγράφονται στο τοπογραφικό το οποίο όμως αν και είχα δώσει στην συμβολαιογράφο δεν το προσάρτησε στο συμβόλαιο και βρήκε απο κάποιο ε9 που είχα προσκομίσει και καλά και το αναγράφει 164,02 τετραγωνικά στο συμβόλαιο ενώ στο τοπογραφικό αναγράφεται 169,86. Το κτήσμα στο ακίνητο αναγράφεται ακριβως τα ίδια τετραγωνικά οπότε η διάφορα αυτή είναι στο οικόπεδο που βρίσκεται. Εγώ ποιο από τα δυο να δηλώσω? Αυτο που αναγράφεται στο συμβόλαιο ή αυτο που αναγράφεται στο τοπογραφικό? Ποιό είναι το αποδεκτό όριο απόκλισης του κτηματολογίου? Αναμένω απάντηση σας,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων αποδεκτή απόκλιση -+7%
CptBill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 παιδες εαν μπορει καποιος να βοηθησει. Ειχα προβει σε ηλεκτρονικη δηλωση κτηματολογιου το 2009 για ενα μικρο ακινητο/διαμερισμα στον Πειραια. Εχω ηδη στη κατοχη μου τα σχετικα αποδεικτικα κτλ. Απο οτι βλεπω, η δηλωση μου ειναι προσβασιμη απο εδω https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_Page.aspx και συγκεκριμενα απο το λινκ για ηλεκτρονικες δηλωσεις πριν της 03-02-2019 2 αποριες: α) θα πρεπει να δηλωσω ξανα κατι δεδομενου οτι ο τροπος υποβολης αλλαξε; β)με το νεο τροπο υποβολης ηλεκτρικων δηλωσεων (μεσω taxisnet) δεν βρισκω το ακινητο που εχω ηδη δηλωσει. Δεν θα επρεπε να εχει μεταφερθει στη νεα online πλατφορμα δηλωσης;
3DJIN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) οχι γιατι τα εχουν θαλασσωσει τελειως κι εγω αμα μπω με κωδικους taxis δε βλεπω τιποτα,μονο αμα μπω με κωδικους κτηματολογιου μιλαμε χαος μεχρι να βρεις σε ποιοα εποχη ανηκεις εχεις χασει δεκα ωρες αντι να μπαινεις στο λογαριασμο και με βασει το αφμ να νλεπεις τα παντα ανερπαρκεις υπαλληλοι μια ζωη ,ουτε για ενα απλο data entry δεν κανουν... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από 3DJIN 1
adsl2+ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, CptBill είπε παιδες εαν μπορει καποιος να βοηθησει. Ειχα προβει σε ηλεκτρονικη δηλωση κτηματολογιου το 2009 για ενα μικρο ακινητο/διαμερισμα στον Πειραια. Εχω ηδη στη κατοχη μου τα σχετικα αποδεικτικα κτλ. Απο οτι βλεπω, η δηλωση μου ειναι προσβασιμη απο εδω https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_Page.aspx και συγκεκριμενα απο το λινκ για ηλεκτρονικες δηλωσεις πριν της 03-02-2019 2 αποριες: α) θα πρεπει να δηλωσω ξανα κατι δεδομενου οτι ο τροπος υποβολης αλλαξε; β)με το νεο τροπο υποβολης ηλεκτρικων δηλωσεων (μεσω taxisnet) δεν βρισκω το ακινητο που εχω ηδη δηλωσει. Δεν θα επρεπε να εχει μεταφερθει στη νεα online πλατφορμα δηλωσης; ότι βλέπεις αυτό εδώ: https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_Page.aspx ισχύει, άλλες περιοχές και εταιρεία κτηματογράφησης τότε, άλλες τώρα ,όταν ολοκληρωθεί θα βλέπουμε τα δικαιώματά μας με τους κωδικούς τάξις,άλλωστε οι παλαιοί κωδικοί έχουν ημερομηνία λήξης και θέλουν ανανέωση κάθε 365 ημέρες α)αυτά που έχεις δηλώσει ισχύουν Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από adsl2+ 1
mindreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, 3DJIN είπε οχι γιατι τα εχουν θαλασσωσει τελειως κι εγω αμα μπω με κωδικους taxis δε βλεπω τιποτα,μονο αμα μπω με κωδικους κτηματολογιου μιλαμε χαος μεχρι να βρεις σε ποιοα εποχη ανηκεις εχεις χασει δεκα ωρες αντι να μπαινεις στο λογαριασμο και με βασει το αφμ να νλεπεις τα παντα ανερπαρκεις υπαλληλοι μια ζωη ,ουτε για ενα απλο data entry δεν κανουν... Εμενα δεν με βαζει καν, με τους κωδικους taxis...
adsl2+ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 35 λεπτά πριν, mindreader είπε Εμενα δεν με βαζει καν, με τους κωδικους taxis... Προσπάθησες και δεν σε βάζει από εδώ:https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoAnartisi_Page.aspx κάτω κάτω είναι οι επιλογές
mindreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 39 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Προσπάθησες και δεν σε βάζει από εδώ:https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoAnartisi_Page.aspx κάτω κάτω είναι οι επιλογές Τελικα απο αυτο το λινκ, οντως μπηκε, αλλα οι μονες επιλογες ειναι νομοι Κοζανης και Πελλας! (καμια σχεση με μενα!) Τι συμβαινει;
adsl2+ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, mindreader είπε Τελικα απο αυτο το λινκ, οντως μπηκε, αλλα οι μονες επιλογες ειναι νομοι Κοζανης και Πελλας! (καμια σχεση με μενα!) Τι συμβαινει; Μετά την επεξεργασία θα ολοκληρωθούν και θα γίνει η τελική ανάρτηση της κάθε περιοχής 1
mindreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο κοσμος παντως, ο απλος κοσμος που κατι εφτιαξε στη ζωη του και δεν τα εφαγε στα μπουζουκια και στα ταξιδια, εχει σιχτηρισει με την ξανα-μανα πληρωμη, παραβολων, υποθηκοφυλακεια, αιτησεις, ειδικα γραφεια, λογιστες, δικηγοροι κλπ. Να σας πω την ευλογη απορια τους: 'αν δεν ειχαμε πληρωσει μεχρι τωρα για τα περιουσιακα μας στοιχεια, δεν θα μας ειχαν εντοπισει;;' (Αρα τωρα, τι ζητανε παλι απο εμας?) Ειναι σαν εκεινα τα περιβοητα...'ποθεν εσχες' των δημοσιων υπαλληλων & λειτουργων....α πα πα...δεν ξερει το κρατος τι εχεις, περιμενει απο εσενα να τα δηλωσεις....αλλα τουλαχιστον σε αυτη την παπατζα του ποθεν εσχες δεν πληρωνεις και κατι, ειναι απλα ενας ασκοπος πλεονασμος και γραφειοκρατια... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από mindreader 2 1
Dannie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Παιδια για τα κτηματα(οχι οικοπεδα) αν υπαρχει συμβολαιο και αεροφωτογραφιες φτανουν η θελει και σχεδιο μηχανικου;
adsl2+ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Dannie είπε Παιδια για τα κτηματα(οχι οικοπεδα) αν υπαρχει συμβολαιο και αεροφωτογραφιες φτανουν η θελει και σχεδιο μηχανικου; Αν το αναφέρει το συμβόλαιο πρέπει να το βάλεις, αν όχι τότε κάνει ο εντοπισμός από gps ή από το σύστημά τους
teo_3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μια ερώτηση και απο μένα. Έχω τοπογραφικό του 2001. Μπορώ να το καταθέσω ως έχει, χρειάζεται να το κάνω κάποια μετατροπή σε ΕΓΣΑ ή να κάνω νέο τοπογραφικό απο την αρχή?
katz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, mindreader είπε Ειναι σαν εκεινα τα περιβοητα...'ποθεν εσχες' των δημοσιων υπαλληλων & λειτουργων....α πα πα...δεν ξερει το κρατος τι εχεις, περιμενει απο εσενα να τα δηλωσεις....αλλα τουλαχιστον σε αυτη την παπατζα του ποθεν εσχες δεν πληρωνεις και κατι, ειναι απλα ενας ασκοπος πλεονασμος και γραφειοκρατια... Βασικα οντως δεν ξερει τι εχεις και που. Αυτο ειναι το θεμα και γι αυτο γινεται κτηματολογιο. Ξερεις ποσοι δεν ξερουν καν τα δικα τους χωραφια που ειναι? Το κρατος πως ακριβως να ξερει. Εσυ εισαι υπευθυνος να το δηλωσεις
adsl2+ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, teo_3 είπε Μια ερώτηση και απο μένα. Έχω τοπογραφικό του 2001. Μπορώ να το καταθέσω ως έχει, χρειάζεται να το κάνω κάποια μετατροπή σε ΕΓΣΑ ή να κάνω νέο τοπογραφικό απο την αρχή? Ότι προσκομίσεις ως πληροφορίες είναι χρήσιμο ,δεν χρειάζεται να κάνεις νέο τοπογραφικό, οι συντεταγμένες από δω : https://www.ktima2016.gr/entopismos/ τους είναι αρκετές ,ο μηχανικός ελέγχει και κρίνει τι χρειάζεται ,αν εσύ επιμένεις τα κρατάει όλα και τα καταγράφει στις παρατηρήσεις,αν το τοπογραφικό του 2001 αναφέρεται στο συμβόλαιο έχει δεν έχει συντεταγμένες κατατίθεται και αυτό. 1
Napier Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 παιδια για το κτηματολογιο θελουμε χαρτι για μη δημοσιευση διαθηκης και μη αποποιησεις.βρηκα αυτα μονο απο ειρηνοδικιο μπορεις να τα παρεις οχι ΚΕΠ η μανα μου ομως δε μπορει να τρεχει στην αλλη ακρη της ελλαδας γιατι πρεπει να τα παρει απο ειρινοδικιο που ειναι εκτος αθηνας. τι πρεπει να κανω?χωρις αυτα δε προχοραει η αιτιση στο κτηματολογιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα