gorilas13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι το ΚΑΕΚ του ακινήτου που ζητάει για να προχωρήσω στην δήλωση; Το googlara αλλά δεν βγάζω άκρη, πουθενά σε κανένα έγγραφο ή συμβόλαιο δεν μου το αναφέρει.
Soulis_Maritsas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 36 minutes ago, gorilas13 said: Ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι το ΚΑΕΚ του ακινήτου που ζητάει για να προχωρήσω στην δήλωση; Το googlara αλλά δεν βγάζω άκρη, πουθενά σε κανένα έγγραφο ή συμβόλαιο δεν μου το αναφέρει.
gorilas13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Soulis_Maritsas είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, το θέμα είναι ότι το ζητάει πριν γίνει κτηματολόγηση. Τώρα μπήκα να την κάνω πρώτη φορά και αυτό ζητάει πρώτο πρώτο.
meletis_m Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, gorilas13 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, το θέμα είναι ότι το ζητάει πριν γίνει κτηματολόγηση. Τώρα μπήκα να την κάνω πρώτη φορά και αυτό ζητάει πρώτο πρώτο. Στο Ε9 που το δηλώνεις νομίζω είναι το ΑΤΑΚ ΚΑΕΚ εφόσον δε έχει δηλωθεί , δε ειχει επιλογή να το αφήσεις κενό , πάρε στο γραφείο κτηματογραφησης, είναι εξυπηρετικοί, συνήθως μηχανικοί είναι . 1
manolis940 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 17/9/2023 στις 3:27 ΜΜ, gorilas13 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, το θέμα είναι ότι το ζητάει πριν γίνει κτηματολόγηση. Τώρα μπήκα να την κάνω πρώτη φορά και αυτό ζητάει πρώτο πρώτο. Αν είσαι στην φάση της ανάρτησης, θα σου ζητάει τα ΚΑΕΚ που πατάει το διάγραμμα του ακινήτου σου. Αν θες πες μου ΟΤΑ για να δω αν ισχύει το παραπάνω. 1
gorilas13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Για Κυκλάδες αναφέρομαι, εκπροθεσμα πάω να κάνω τις δηλώσεις, μένω εξωτερικό. Νομίζω έχει λήξει για Κυκλάδες αλλά μπορείς να δηλώσεις ηλεκτρονικά ακόμα. Μπαίνοντας να δηλώσω το κάθε κτήμα, ζητάει και ΚΑΕΚ, τα σχέδια και το συμβόλαιο-διαθήκη το έχω. Θα το βρω μόνος μου με βάση τις συντεταγμένες η κάπως; Σε ευχαριστώ.
mp3buddy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 ^ Για δες στο https://maps.gov.gr/gis/map/ μήπως βρεις κάτι.
manolis940 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, gorilas13 είπε Για Κυκλάδες αναφέρομαι, εκπροθεσμα πάω να κάνω τις δηλώσεις, μένω εξωτερικό. Νομίζω έχει λήξει για Κυκλάδες αλλά μπορείς να δηλώσεις ηλεκτρονικά ακόμα. Μπαίνοντας να δηλώσω το κάθε κτήμα, ζητάει και ΚΑΕΚ, τα σχέδια και το συμβόλαιο-διαθήκη το έχω. Θα το βρω μόνος μου με βάση τις συντεταγμένες η κάπως; Σε ευχαριστώ. 1- 2 ΟΤΑ που πάτησα τυχαία στις Κυκλάδες είναι σε συλλογή δηλώσεων ακόμα, που σημαίνει ότι δεν έχουν φτάσει καν στην προανάρτηση. Έχει ναι μεν τελειώσει η επίσημη προθεσμία αλλά αυτά ειλικρινά δεν έχουν σημασία για την ελληνική κτηματογράφιση. Είμαστε ένα τσίρκο! Το αφήνουμε ομως αυτό στην άκρη στο λέω για να μην σε πιάσει κάποιος φόβος για πρόστιμα ή κάτι άλλο. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του κτηματολογίου που ακριβώς σου ζητάει το ΚΑΕΚ ; Μπορείς να μας δώσεις ένα printscreen όπως το παρακάτω; 16 ώρες πριν, mp3buddy είπε ^ Για δες στο https://maps.gov.gr/gis/map/ μήπως βρεις κάτι. Όπου δεν έχει φτάσει το στάδιο της προανάρτησης δεν θα βρεις ΚΑΕΚ.
gokuthelegend Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για τους δασικούς χάρτες. Ξέρει κανείς ποια είναι η διαφορά μεταξύ αίτησης αντίρρησης δασικών χαρτών και αίτησης διόρθωσης πρόδηλων σφαλμάτων; Επίσης, πατώντας είτε το ένα είτε το άλλο και μπαίνοντας με τους κωδικούς taxis, δεν με αφήσει σε κανένα να κάνω αίτηση, ποιο συγκεκριμένα δεν βγάζει καμία περιοχή για να επιλέξω να κάνω αίτηση. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν γίνονται αιτήσεις; Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από gokuthelegend
zouzouniaris1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κανει ενας συγγενης μου το κτηματολογιο τωρα για ακινητο που ανηκει και σε εμενα, τα εχει δωσει σε δικηγορο κλπ. Εχω πληρωσει παραβολα κλπ. Μπορω καπου να δω την διαδικασια online? Στο "κτηματολογιο μου" μου εμφανιζει μονο τα ακινητα που εχει ολοκληροθει το κτηματολογιο. Δεν ξερω τι συμβολαια μπορει να εχει δωσει στο δικηγορο και θελω να τα δω πριν γινει ολοκληρωση της διαδικασιας Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από zouzouniaris1
manolis940 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 7 ώρες πριν, zouzouniaris1 είπε Κανει ενας συγγενης μου το κτηματολογιο τωρα για ακινητο που ανηκει και σε εμενα, τα εχει δωσει σε δικηγορο κλπ. Εχω πληρωσει παραβολα κλπ. Μπορω καπου να δω την διαδικασια online? Στο "κτηματολογιο μου" μου εμφανιζει μονο τα ακινητα που εχει ολοκληροθει το κτηματολογιο. Δεν ξερω τι συμβολαια μπορει να εχει δωσει στο δικηγορο και θελω να τα δω πριν γινει ολοκληρωση της διαδικασιας Κατά κανόνα όχι, αλλά για πιο ΟΤΑ μιλάμε; Εσύ λογικά έχεις πληρώσει κάποιες ταυτότητες οφειλής και όχι παράβολα, οι οποίες εκδόθηκαν αφού κατέθεσες κτηματολόγιο.
makisman1973 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 καλησπέρα , σε κάποιο αγροτομεμάχιο που εχω δηλώσει εχει γίνει αμφισβήτηση ορίων από καποιον αλλο. Μου έχει σταλει μειλ απο δικηγορικό γραφείο του θιγόμενου εκθεση και αιτηση διόρθωσης οριων ωστε να κάνω μερική αποδοχή της αίτησης . Αν δεν κάνω κάποια ενέργεια γίνεται αυτοδικαίως αποδοχή της αίτησης ? Εχω σκοπο να αποδεχθώ την αίτηση αλλα μπαίνωντας στο κτηματολόγιο ,στις εκθέσεις μου εμφανίζει μόνο υποβολή αντίρρησης και όχι υποβολή αποδοχής.
meletis_m Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 6 ώρες πριν, makisman1973 είπε καλησπέρα , σε κάποιο αγροτομεμάχιο που εχω δηλώσει εχει γίνει αμφισβήτηση ορίων από καποιον αλλο. Μου έχει σταλει μειλ απο δικηγορικό γραφείο του θιγόμενου εκθεση και αιτηση διόρθωσης οριων ωστε να κάνω μερική αποδοχή της αίτησης . Αν δεν κάνω κάποια ενέργεια γίνεται αυτοδικαίως αποδοχή της αίτησης ? Εχω σκοπο να αποδεχθώ την αίτηση αλλα μπαίνωντας στο κτηματολόγιο ,στις εκθέσεις μου εμφανίζει μόνο υποβολή αντίρρησης και όχι υποβολή αποδοχής. Εσύ έχεις συμβόλαια και τοπογραφικά διαγράμματα με συντεταγμένες ; Ο άλλος τι αποτύπωση έχει κάνει ;
makisman1973 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Εσύ έχεις συμβόλαια και τοπογραφικά διαγράμματα με συντεταγμένες ; Ο άλλος τι αποτύπωση έχει κάνει ; Το το μειλ ηρθε απο δικηγορικό γραφειο και αναφερει (απόσπασμα) τοπογραφικα διαγράμματα με ονοματεπώνυμου μηχανικού . Εχω τοπογραφικά φωτοτυπημενα ( μου τα εστειλε συγγενης μου) .Αποτι θυμαμαι δυστυχως φαινεται μονο το διαγραμμα αλλα οχι συντεταγμενες και δεν εχω ιδεα τι ισχύει και τι οχι .
meletis_m Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 21 λεπτά πριν, makisman1973 είπε Το το μειλ ηρθε απο δικηγορικό γραφειο και αναφερει (απόσπασμα) τοπογραφικα διαγράμματα με ονοματεπώνυμου μηχανικού . Εχω τοπογραφικά φωτοτυπημενα ( μου τα εστειλε συγγενης μου) .Αποτι θυμαμαι δυστυχως φαινεται μονο το διαγραμμα αλλα οχι συντεταγμενες και δεν εχω ιδεα τι ισχύει και τι οχι . Εάν τα δικά σου τοπογραφικά διαγράμματα έχουν συντεταγμένες δες τα όρια σου που πέφτουν και μαζί με συμβόλαια τα προσκομίσεις . Καλύτερα συμβουλεψου πολιτικό μηχανικό ή τοπογράφο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα