SB_1957 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, mindreader είπε Χμμμμ....επειδη θελω να εχω το νου μου και να τσεκαρω μια στο τοσο, εδω https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx δεν βλεπω να μπορει να ανακοινωθει κατι, ως κεντρικη σελιδα. Εχει φιξ επιλογες, και δεν βλεπω καπου 'νέα' ή νεοτερες αναρτησεις. Που πρεπει να κοιτάμε; Ή μηπως σε καποια αλλη σελιδα, εχοντας κανει login, θα μας δειξει καποια στιγμη, τα δηλωθεντα δικα μας; http://www.ktimatologio.gr/Pages/News.aspx 1
1comment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Έλαβε κανένας μεηλ από κτηματολόγιο-ααδε αυτές τις μέρες ότι λήγει η προθεσμία δηλώσεων χωρίς να έχει ακίνητα στο όνομα του; Και μάλιστα γράφει αρχή "αγαπητέ ιδιοκτήτη/τρια"... Είναι τόσο αυτοματοποιημένα τα συστήματα της ααδε που δεν ξέρουν καν ποιοί έχουν ακίνητα και ποιοί όχι... Οι έλεγχοι τους μάραναν...
SB_1957 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, 1comment είπε Έλαβε κανένας μεηλ από κτηματολόγιο-ααδε αυτές τις μέρες ότι λήγει η προθεσμία δηλώσεων χωρίς να έχει ακίνητα στο όνομα του; Και μάλιστα γράφει αρχή "αγαπητέ ιδιοκτήτη/τρια"... Είναι τόσο αυτοματοποιημένα τα συστήματα της ααδε που δεν ξέρουν καν ποιοί έχουν ακίνητα και ποιοί όχι... Οι έλεγχοι τους μάραναν... Ίσως επειδή είναι γνωστό ότι υπάρχουν ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει ποτέ τα ακίνητά τους στην εφορία.
gokuthelegend Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 1comment είπε Έλαβε κανένας μεηλ από κτηματολόγιο-ααδε αυτές τις μέρες ότι λήγει η προθεσμία δηλώσεων χωρίς να έχει ακίνητα στο όνομα του; Και μάλιστα γράφει αρχή "αγαπητέ ιδιοκτήτη/τρια"... Είναι τόσο αυτοματοποιημένα τα συστήματα της ααδε που δεν ξέρουν καν ποιοί έχουν ακίνητα και ποιοί όχι... Οι έλεγχοι τους μάραναν... Σε εμένα και στην αδερφή μου ήρθε email, και δεν έχουμε καθόλου ακίνητα/οικόπεδα/χωράφια. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από gokuthelegend
AristidisZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Και σε εμένα ήρθε αλλά τα έχω δηλώσει Ότι να'ναι κλασσικά 1
skiabox Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Ισχύει ότι μετά από 20 χρόνια προσπάθεια είμαστε ακόμα στο 5% του project; 1
1comment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, SB_1957 είπε Ίσως επειδή είναι γνωστό ότι υπάρχουν ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει ποτέ τα ακίνητά τους στην εφορία. Όχι, απλά το έστειλαν σε όσους βρήκαν στο taxis ως κατοίκους των περιοχών χωρίς να μπορούν να ξεχωρίσουν ποιοί έχουν και ποιοί όχι. Ό,τι να 'ναι δηλαδή. 1
SB_1957 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 39 λεπτά πριν, 1comment είπε Όχι, απλά το έστειλαν σε όσους βρήκαν στο taxis ως κατοίκους των περιοχών χωρίς να μπορούν να ξεχωρίσουν ποιοί έχουν και ποιοί όχι. Ό,τι να 'ναι δηλαδή. Όταν υπάρχουν ιδιοκτήτες που δεν έχουν δηλωμένα τα ακίνητά τους στην εφορία, επόμενο δεν είναι να μην ξέρει ποιοι έχουν και ποιοι δεν έχουν? Κανονικά έπρεπε να σταλεί email σε όλους ανεξαιρέτως.
gokuthelegend Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Έχουμε εικόνα από άλλες περιοχές, σε πόσο καιρό γίνεται η προανάρτηση; Κάτι άκουσα για Αθήνα ότι η κατάθεση των μετρήσεων στην Αθήνα τελείωσε το 2008, η προανάρτηση καθώς και η τελική ανάρτηση θα γίνουν μέσα στο 2019-2020, μετά από 11-12 χρόνια δηλαδή. Σε άλλες περιοχές ξέρουμε τι παίζει; Φαντάζομαι δεν θα είναι στάνταρ ο χρόνος, απλώς θα ήθελα να έχω μια γενική εικόνα.
AristidisZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Έχουμε εικόνα από άλλες περιοχές, σε πόσο καιρό γίνεται η προανάρτηση; Κάτι άκουσα για Αθήνα ότι η κατάθεση των μετρήσεων στην Αθήνα τελείωσε το 2008, η προανάρτηση καθώς και η τελική ανάρτηση θα γίνουν μέσα στο 2019-2020, μετά από 11-12 χρόνια δηλαδή. Σε άλλες περιοχές ξέρουμε τι παίζει; Φαντάζομαι δεν θα είναι στάνταρ ο χρόνος, απλώς θα ήθελα να έχω μια γενική εικόνα. H γενική εικόνα θα έλεγα είναι ότι όσοι ασχοληθήκαμε με το κτηματολόγιο θα έχουμε αποδημήσει εις Κύριον όταν γίνει η τελική ανάρτηση
MikeJ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Επειδή και μένα μου ήρθε το αυτοματοποιημένο email, και με έβαλε σε σκέψεις. Εγώ πήγα εντός προθεσμίας, έκανα τη δήλωση με όλη τη χαρτούρα, μου έβγαλαν ένα χαρτί-βεβαίωση να πάω να πληρώσω στη τράπεζα το χαράτσι (35 για το σπίτι + άλλα 35 για ένα μικρό ποσοστό σε επαγγελματικό χώρο), το πλήρωσα ηλεκτρονικά τέλος πάντων και σταμάτησα εκεί. Χρειάζεται κάποια άλλη ενέργεια από δική μας πλευρά ή τελειώνει εκεί η υπόθεση; Θυμάμαι κάπου διάβαζα ότι όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πληρώσουμε και κάτι ακόμα που θα αντιστοιχεί στο 1% της αντικειμενικής αξίας της ιδιοκτησίας
gokuthelegend Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 37 λεπτά πριν, MikeJ είπε Επειδή και μένα μου ήρθε το αυτοματοποιημένο email, και με έβαλε σε σκέψεις. Εγώ πήγα εντός προθεσμίας, έκανα τη δήλωση με όλη τη χαρτούρα, μου έβγαλαν ένα χαρτί-βεβαίωση να πάω να πληρώσω στη τράπεζα το χαράτσι (35 για το σπίτι + άλλα 35 για ένα μικρό ποσοστό σε επαγγελματικό χώρο), το πλήρωσα ηλεκτρονικά τέλος πάντων και σταμάτησα εκεί. Χρειάζεται κάποια άλλη ενέργεια από δική μας πλευρά ή τελειώνει εκεί η υπόθεση; Θυμάμαι κάπου διάβαζα ότι όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πληρώσουμε και κάτι ακόμα που θα αντιστοιχεί στο 1% της αντικειμενικής αξίας της ιδιοκτησίας Για λεφτά δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι μετά γίνεται η προανάρτηση και η ανάρτηση, όπου εκεί ελέγχεις αν τα στοιχεία σου έχουν καταχωρηθεί σωστά, καθώς και αν με τις συντεταγμένες που έχουν καταχωρήσει εσύ και οι γείτονές σου αν πέφτετε ο ένας πάνω στον άλλο. Αυτό έχω ακούσει ότι μπορεί να γίνει μετά και από κάποια χρόνια από όταν θα τελειώσει η κτηματογράφηση της κάθε περιοχής, και είναι και αυτό που ρωτάω, αν ξέρουμε έστω και στο περίπου τι παίζει από άλλες περιοχές. 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε H γενική εικόνα θα έλεγα είναι ότι όσοι ασχοληθήκαμε με το κτηματολόγιο θα έχουμε αποδημήσει εις Κύριον όταν γίνει η τελική ανάρτηση Αυτό το έχω σκεφτεί και εγώ. Ειδικά αν μιλάμε για ηλικιωμένους ανθρώπους, αν η προανάρτηση και η ανάρτηση γίνουν μετά από κάποια χρόνια τότε δεν ξέρουμε αν θα ζουν ακόμη μέχρι τότε. Εγώ προσωπικά έχω κάνει κάποιες μετρήσεις για άλλους με το GPS του κινητού μου, και αυτό που με απασχολεί είναι μετά από πόσα χρόνια θα με ενοχλήσουν σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι θα πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον με τους γείτονες.
mindreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Η προαναρτηση σε ποιο λινκ θα φανει/θα γινει; Ή ειναι κατι που θα μας εμφανιστει ως επιλογη στο απωτερο μελλον;
GREGORYMO Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Από την δήλωση ΟΣΔΕ, δεν μπορούμε να δηλώσουμε τα χωράφια στο κτηματολόγιο ?
mindreader Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Τι σημαινει οτι θα γινει 'προαναρτηση', αναφορικα με τις δηλωσεις μας στο Κτηματολογιο; Ποτε θα γινει, και πως θα το μαθουμε; Πρεπει λεει τοτε να εχουμε το νου μας, να δουμε οτι δηλωθηκαν/αναρτηθηκαν σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα