GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Άστα να πάνε, σκέψου τώρα π.χ. να είστε μια 4μελής οικογένεια και να έχει ο καθένας το 1/4, 700 ευρώ κερατιάτικα για βλακείες... Αυτό είναι !!!!!!!
mindreader Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πληρωσα στο Κτηματολογιο, με κωδικους πληρωμης. Σε ποσες μερες θα ειναι επεξεργασμενες οι δηλωσεις απο το συστημα, και θα εχουν δει και τις πληρωμες; ---- Με κωδικους taxis, θα μπορουμε να παρακολουθουμε στην παροδο των χρονων (υγεια να εχουμε...), την πορεια της κτηματογραφησης; Ή θα πρεπει να ανοιχτουν νεοι κωδικοι ειδικα για το κτηματολογιο; (και σε αυτη την περιπτωση, πως γινεται αυτο;) Απο εδω επι του παροντος, τι μπορει να δει κανεις; http://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoAnartisi_Page.aspx Πχ τα δικα μου, τωρα τα υπεβαλε το γραφειο που τα ειχε αναλαβει. Σε λιγες μερες θα ειναι πληρη τα αποδεικτικα υποβολης; (τωρα γραφουν " Το ακριβές ποσόν του παγίου τέλους κτηματογράφησης θα οριστικοποιηθεί με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας της δήλωσής σας. ") Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από mindreader
mindreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Τι εγινε ρε παιδια; Σημερα μπηκα ξανα στη σελιδα του ktimanet, και δεν βλεπω ΚΑΝ τα pdf που εβλεπα προχτες!!!! Μου βγαζει να διαλεξω 2 νομους ασχετους με τις ιδιοκτησιες της οικογενειας μου!!!!! Και τα προχτεσινα pdf (προσωρινα ή οχι, δεν μου ειπατε.... ), δεν υπαρχουν καν. Βαρεσε διαλυση;
GREGORYMO Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Έχω ένα χωράφι με πορτοκαλιές σε ένα χωριό. Το κτηματολόγιο ΒΛΕΠΕΙ αν είναι χωράφι η οικοπέδο ? ΥΓ. Είναι στα όρια του οικισμού.
Conan2046 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έχω ένα χωράφι με πορτοκαλιές σε ένα χωριό. Το κτηματολόγιο ΒΛΕΠΕΙ αν είναι χωράφι η οικοπέδο ? ΥΓ. Είναι στα όρια του οικισμού. Είχα υποβάλλει χειρόγραφα δήλωση για ακίνητο που θεωρούσαμε ότι ήταν οικόπεδο. Στο τέλος βγήκε να πληρώσουμε 35 ευρώ λιγότερα απ' ότι υπολογίζαμε. Κοιτάξαμε και το ακίνητο είχε δηλωθεί ως αγροτεμάχιο παρ' όλο που στο Ε9 ήταν δηλωμένο ως οικόπεδο. Τους το επισημάναμε και είπαν ότι έτσι το αναγνώριζε το σύστημα αλλά αν θέλαμε οπωσδήποτε μπορούσαμε να το δηλώσουμε ως οικόπεδο και να πληρώσουμε τα 35 ευρώ. Οπότε το σύστημα κάπως βλέπει αν κάτι είναι εντός ή εκτός, το κατά πόσο αυτό όμως είναι σωστό δεν το γνωρίζω.
GREGORYMO Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 43 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Είχα υποβάλλει χειρόγραφα δήλωση για ακίνητο που θεωρούσαμε ότι ήταν οικόπεδο. Στο τέλος βγήκε να πληρώσουμε 35 ευρώ λιγότερα απ' ότι υπολογίζαμε. Κοιτάξαμε και το ακίνητο είχε δηλωθεί ως αγροτεμάχιο παρ' όλο που στο Ε9 ήταν δηλωμένο ως οικόπεδο. Τους το επισημάναμε και είπαν ότι έτσι το αναγνώριζε το σύστημα αλλά αν θέλαμε οπωσδήποτε μπορούσαμε να το δηλώσουμε ως οικόπεδο και να πληρώσουμε τα 35 ευρώ. Οπότε το σύστημα κάπως βλέπει αν κάτι είναι εντός ή εκτός, το κατά πόσο αυτό όμως είναι σωστό δεν το γνωρίζω. Ευχαριστώ, θα το ψάξω !
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Στις 2/10/2019 στις 6:51 ΜΜ, mindreader είπε Τι εγινε ρε παιδια; Σημερα μπηκα ξανα στη σελιδα του ktimanet, και δεν βλεπω ΚΑΝ τα pdf που εβλεπα προχτες!!!! Μου βγαζει να διαλεξω 2 νομους ασχετους με τις ιδιοκτησιες της οικογενειας μου!!!!! Και τα προχτεσινα pdf (προσωρινα ή οχι, δεν μου ειπατε.... ), δεν υπαρχουν καν. Βαρεσε διαλυση; Θα με βοηθησει καποιος; Οριστε τι βλεπω!
SB_1957 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, mindreader είπε Θα με βοηθησει καποιος; Οριστε τι βλεπω! Οι ιδιοκτησίες που θέλεις να δεις πότε δηλώθηκαν στο κτηματολόγιο? Αν πρόκειται για περιοχές που δηλώθηκαν τώρα, θα περιμένεις να βγει ανακοίνωση ότι αναρτήθηκαν. Αυτή τη στιγμή όλες οι δηλώσεις των τελευταίων μηνών είναι ακόμη σε φάση επεξεργασίας.
mindreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 20 ώρες πριν, SB_1957 είπε Οι ιδιοκτησίες που θέλεις να δεις πότε δηλώθηκαν στο κτηματολόγιο? Αν πρόκειται για περιοχές που δηλώθηκαν τώρα, θα περιμένεις να βγει ανακοίνωση ότι αναρτήθηκαν. Αυτή τη στιγμή όλες οι δηλώσεις των τελευταίων μηνών είναι ακόμη σε φάση επεξεργασίας. Οι ιδιοκτησιες δηλωθηκαν εντος Σεπτεμβρη. Και οταν ειχα πρωτομπει σε αυτη τη σελιδα, μπορουσα να δω/κατεβασω, ενα αποδεικτικο υποβολης. Ομως, μαλλον/ισως, ηταν προσωρινο. Οπως και να χει ομως, ηταν εκει! Τωρα πια, δεν τα βλεπω να υπαρχουν! Δηλαδη, αντι να βελτιωνεται η πληροφορηση, φαινεται να μειωνεται! Γι'αυτο ρωτω: - ετυχε σε αλλον προσφατα, να δει αποδεικτικα υποβολης (προσωρινα ή μη), και κατοπιν να ειναι εξαφανισμενα απο την πλατφορμα; - οι νομοί της Ελλαδας, θα φαινονται σταδιακα;
papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 3/10/2019 στις 10:16 ΠΜ, Conan2046 είπε Είχα υποβάλλει χειρόγραφα δήλωση για ακίνητο που θεωρούσαμε ότι ήταν οικόπεδο. Στο τέλος βγήκε να πληρώσουμε 35 ευρώ λιγότερα απ' ότι υπολογίζαμε. Κοιτάξαμε και το ακίνητο είχε δηλωθεί ως αγροτεμάχιο παρ' όλο που στο Ε9 ήταν δηλωμένο ως οικόπεδο. Τους το επισημάναμε και είπαν ότι έτσι το αναγνώριζε το σύστημα αλλά αν θέλαμε οπωσδήποτε μπορούσαμε να το δηλώσουμε ως οικόπεδο και να πληρώσουμε τα 35 ευρώ. Οπότε το σύστημα κάπως βλέπει αν κάτι είναι εντός ή εκτός, το κατά πόσο αυτό όμως είναι σωστό δεν το γνωρίζω. Και εμένα για κάποιο εντός οικισμού σε χωριό το σύστημα το βλέπει εκτός. Εγώ το δήλωσα σαν εντός σχεδίου τους το είπα αλλά δεν μου έδωσαν για αυτό να πληρώσω το 35άευρο.Αυτές τις μέρες θα πάω να δηλώσω κάποιο άλλο και θα τους ξαναρωτήσω να δω τι παίζει. Δουλειές του ποδαριού κάνουν για αυτό και οι περισσότεροι τους έχουν γραμμένους και δεν πάνε να δηλώσουν.
SB_1957 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, mindreader είπε Οι ιδιοκτησιες δηλωθηκαν εντος Σεπτεμβρη. Και οταν ειχα πρωτομπει σε αυτη τη σελιδα, μπορουσα να δω/κατεβασω, ενα αποδεικτικο υποβολης. Ομως, μαλλον/ισως, ηταν προσωρινο. Οπως και να χει ομως, ηταν εκει! Τωρα πια, δεν τα βλεπω να υπαρχουν! Δηλαδη, αντι να βελτιωνεται η πληροφορηση, φαινεται να μειωνεται! Γι'αυτο ρωτω: - ετυχε σε αλλον προσφατα, να δει αποδεικτικα υποβολης (προσωρινα ή μη), και κατοπιν να ειναι εξαφανισμενα απο την πλατφορμα; - οι νομοί της Ελλαδας, θα φαινονται σταδιακα; Οι δηλώσεις έγιναν ηλεκτρονικά? Από την εικόνα που ανέβασες φαίνεται ότι είσαι στις αναρτήσεις, αλλά εκεί φαίνονται οι ιδιοκτησίες που έχουν αναρτηθεί. Πάντως αν έγιναν ηλεκτρονικά από τη σελίδα που έγιναν οι δηλώσεις επιλέγεις υποβληθείσες και προβολή και μπορείς να εκτυπώσεις βεβαίωση υποβολής. 1
mindreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, SB_1957 είπε Οι δηλώσεις έγιναν ηλεκτρονικά? Από την εικόνα που ανέβασες φαίνεται ότι είσαι στις αναρτήσεις, αλλά εκεί φαίνονται οι ιδιοκτησίες που έχουν αναρτηθεί. Πάντως αν έγιναν ηλεκτρονικά από τη σελίδα που έγιναν οι δηλώσεις επιλέγεις υποβληθείσες και προβολή και μπορείς να εκτυπώσεις βεβαίωση υποβολής. Ευχαριστω για την καθοδηγηση! Τελικα βρηκα τα αποδεικτικα υποβολης στο λινκ https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_SubReceipt.aspx Δεν ειμαι σιγουρος αν οι υποβολες απο το γραφειο, εγιναν ηλεκτρονικα ή με προσκομιση εγγραφων στο αντιστοιχο γραφειο. Αν εγιναν εντυπως, φανταζομαι οτι θα αργησουν να φανουν στο συστημα του κτηματολογιου; Εγω σε ποιο λινκ θα πρεπει να παρακολουθω την πορεια της κτηματογραφησης, για τα επομενα χρονια; Εδω μηπως: http://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoAnartisi_Page.aspx 1
fastnq2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, mindreader είπε Ευχαριστω για την καθοδηγηση! Τελικα βρηκα τα αποδεικτικα υποβολης στο λινκ https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_SubReceipt.aspx Δεν ειμαι σιγουρος αν οι υποβολες απο το γραφειο, εγιναν ηλεκτρονικα ή με προσκομιση εγγραφων στο αντιστοιχο γραφειο. Αν εγιναν εντυπως, φανταζομαι οτι θα αργησουν να φανουν στο συστημα του κτηματολογιου; Εγω σε ποιο λινκ θα πρεπει να παρακολουθω την πορεια της κτηματογραφησης, για τα επομενα χρονια; Εδω μηπως: http://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoAnartisi_Page.aspx Το έψαχνα αυτό το σαιτ π μπορείς να κατεβάσεις το αποδεικτικό ονλαιν thanks 😊😊 1
SB_1957 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, mindreader είπε Ευχαριστω για την καθοδηγηση! Τελικα βρηκα τα αποδεικτικα υποβολης στο λινκ https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Info_SubReceipt.aspx Δεν ειμαι σιγουρος αν οι υποβολες απο το γραφειο, εγιναν ηλεκτρονικα ή με προσκομιση εγγραφων στο αντιστοιχο γραφειο. Αν εγιναν εντυπως, φανταζομαι οτι θα αργησουν να φανουν στο συστημα του κτηματολογιου; Εγω σε ποιο λινκ θα πρεπει να παρακολουθω την πορεια της κτηματογραφησης, για τα επομενα χρονια; Εδω μηπως: http://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoAnartisi_Page.aspx Κάθε φορά που γίνεται προανάρτηση/ανάρτηση για κάποια περιοχή ανακοινώνεται στην κεντρική σελίδα. Θα γίνει προανάρτηση, θα κληθούμε να ελέγξουμε αν αυτά που αναρτήθηκαν είναι σωστά και αν διαφωνούμε θα μπορούμε να κάνουμε διόρθωση/τροποποίηση μέχρι κάποια ημερομηνία και μετά γίνεται η τελική ανάρτηση. 1
mindreader Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Στις 6/10/2019 στις 4:37 ΜΜ, SB_1957 είπε Κάθε φορά που γίνεται προανάρτηση/ανάρτηση για κάποια περιοχή ανακοινώνεται στην κεντρική σελίδα. Θα γίνει προανάρτηση, θα κληθούμε να ελέγξουμε αν αυτά που αναρτήθηκαν είναι σωστά και αν διαφωνούμε θα μπορούμε να κάνουμε διόρθωση/τροποποίηση μέχρι κάποια ημερομηνία και μετά γίνεται η τελική ανάρτηση. Χμμμμ....επειδη θελω να εχω το νου μου και να τσεκαρω μια στο τοσο, εδω https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx δεν βλεπω να μπορει να ανακοινωθει κατι, ως κεντρικη σελιδα. Εχει φιξ επιλογες, και δεν βλεπω καπου 'νέα' ή νεοτερες αναρτησεις. Που πρεπει να κοιτάμε; Ή μηπως σε καποια αλλη σελιδα, εχοντας κανει login, θα μας δειξει καποια στιγμη, τα δηλωθεντα δικα μας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα