blazar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εγώ γιατι ξέρω για έναν μαθηματικό τύπο και όχι ένα σταθερό νούμερο ; Θες να μας τον πεις και επιπλέον να μας αναφέρεις και την πηγή του;
AristidisZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, blazar είπε Θες να μας τον πεις και επιπλέον να μας αναφέρεις και την πηγή του; Michanikos.gr Αύριο θα το στείλω γιατί είμαι από κινητό τώρα
blazar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Michanikos.gr Αύριο θα το στείλω γιατί είμαι από κινητό τώρα Εγγύηση... Καλώς, όποτε μπορέσεις.
AristidisZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, blazar είπε Εγγύηση... Καλώς, όποτε μπορέσεις. Ενώ η ατάκα "πληροφόρηση εκ των έσω" έχει προφανώς μεγαλύτερη βαρύτητα ε ; Παρόλο που δεν ασχολούμαι με τον χώρο εδώ και αρκετά χρόνια, οφείλω να πω ότι το συγκεκριμένο φόρουμ είναι κατά τη γνώμη μου εξαιρετικό, με πολύ υψηλό επίπεδο και συναδέλφους που βοηθάνε πραγματικά Τέλος πάντων, δες τα συνημμένα και διάβασε το παρακάτω https://www.michanikos.gr/forums/topic/55654-απόκλιση-εμβαδού-κτηματολογίου/?do=findComment&comment=1015637 2921 (1).pdf protasiae-orthiepanalipsi.pdf
blazar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 27 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ενώ η ατάκα "πληροφόρηση εκ των έσω" έχει προφανώς μεγαλύτερη βαρύτητα ε ; Παρόλο που δεν ασχολούμαι με τον χώρο εδώ και αρκετά χρόνια, οφείλω να πω ότι το συγκεκριμένο φόρουμ είναι κατά τη γνώμη μου εξαιρετικό, με πολύ υψηλό επίπεδο και συναδέλφους που βοηθάνε πραγματικά Τέλος πάντων, δες τα συνημμένα και διάβασε το παρακάτω https://www.michanikos.gr/forums/topic/55654-απόκλιση-εμβαδού-κτηματολογίου/?do=findComment&comment=1015637 2921 (1).pdf 1 MB · 0 downloads protasiae-orthiepanalipsi.pdf 330 kB · 0 downloads Να είσαι σίγουρος ότι έχει. Εκτός και αν εσύ εργάζεσαι στο Κτηματολόγιο και τα ξέρεις καλύτερα. Έχει καταργηθεί εδώ και 2 χρόνια αυτός ο υπολογισμός...
AristidisZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, blazar είπε Να είσαι σίγουρος ότι έχει. Εκτός και αν εσύ εργάζεσαι στο Κτηματολόγιο και τα ξέρεις καλύτερα. Έχει καταργηθεί εδώ και 2 χρόνια αυτός ο υπολογισμός... Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, όμως εμπιστεύομαι περισσότερο τους νόμους από τυχαίες γνώμες στα φόρα, από όπου και αν προέρχονται αυτές... Μπορείς να μας παραθέσεις κάποιο έγγραφο που να λέει ότι καταργήθηκε ο υπολογισμός ή ότι η αποδεκτή απόκλιση δεν είναι ούτε 7% ούτε 10% αλλά 20% όπως μας λες ; Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από AristidisZ
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ, στο κτηματολόγιο δεν είναι απαραίτητο το τοπογραφικό. Έχεις όμως γραψει ότι έχεις κάνει αποδοχή κληρονομιάς που εκεί είναι απαραίτητο ! Ουτε εκει ηταν απαραιτητο. Χθς εγινε ηλεκτρονικη υποβολη για το κτηματολογιο και πληρωσα και 140 ευρω με καρτα Επειδη 3 χωραφια ηταν σε διαφορετικα χωρια εγιναν 3 δηλωσεις Μια για ενα σπιτι και ενα χωραφι στο ιδιο χωριο και δυο για αλλα δυο χωραφια σε γειτονικα χωρια Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Γιάννης Platano 1
blazar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, όμως εμπιστεύομαι περισσότερο τους νόμους από τυχαίες γνώμες στα φόρα, από όπου και αν προέρχονται αυτές... Μπορείς να μας παραθέσεις κάποιο έγγραφο που να λέει ότι καταργήθηκε ο υπολογισμός ή ότι η αποδεκτή απόκλιση δεν είναι ούτε 7% ούτε 10% αλλά 20% όπως μας λες ; Σου εξήγησα προηγουμένως από που το γνωρίζω. Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν σε ικανοποιεί αυτό που ανέφερα, δεν θα κάνω κάτι άλλο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει αυτό που νομίζει. @Γιάννης Platano τόσο βγαίνει. Είναι 35€ το κάθε δικαίωμα. Εκτός και αν έχεις παραπάνω από 2 δικαιώματα εκτός σχεδίου στον ίδιο προ καποδιστριακό ΟΤΑ, οπότε πληρώνεις μόνο τα 2 πρώτα. 20€ είναι για βοηθητικούς χώρους που ισχύουν κάθετες και οριζόντιες.
Gatilaras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αποδεκτη αποκλιση Για οσους τους "χτυπανε" σημεια με το κινητο μια ωραια το ερευνα με διαφορετικου τυπου δεκτες ανα συσκευη( εν κατακλειδι 2-7 μετρα αποκλιση) https://academic.oup.com/forestry/article/90/2/187/2605849 Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Gatilaras
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, blazar είπε Σου εξήγησα προηγουμένως από που το γνωρίζω. Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν σε ικανοποιεί αυτό που ανέφερα, δεν θα κάνω κάτι άλλο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει αυτό που νομίζει. @Γιάννης Platano τόσο βγαίνει. Είναι 35€ το κάθε δικαίωμα. Εκτός και αν έχεις παραπάνω από 2 δικαιώματα εκτός σχεδίου στον ίδιο προ καποδιστριακό ΟΤΑ, οπότε πληρώνεις μόνο τα 2 πρώτα. 20€ είναι για βοηθητικούς χώρους που ισχύουν κάθετες και οριζόντιες. Δεν μετραει ο Καποδιστριακος Δημος αλλα οι παλιες συνθεσεις Δημων και κονοτητων .Ειναι στον ιδιο Καποδιστριακο Κυμης Αλιβεριου αλλα σε διαφορετικα Δημοτικα διαμερισματα.Δυστυχως Θα πληρωνα 70 και οχι 140 ευρω αν ηταν ετσι
blazar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, blazar είπε Σου εξήγησα προηγουμένως από που το γνωρίζω. Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν σε ικανοποιεί αυτό που ανέφερα, δεν θα κάνω κάτι άλλο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει αυτό που νομίζει. @Γιάννης Platano τόσο βγαίνει. Είναι 35€ το κάθε δικαίωμα. Εκτός και αν έχεις παραπάνω από 2 δικαιώματα εκτός σχεδίου στον ίδιο προ καποδιστριακό ΟΤΑ, οπότε πληρώνεις μόνο τα 2 πρώτα. 20€ είναι για βοηθητικούς χώρους που ισχύουν κάθετες και οριζόντιες. 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν μετραει ο Καποδιστριακος Δημος αλλα οι παλιες συνθεσεις Δημων και κονοτητων .Ειναι στον ιδιο Καποδιστριακο Κυμης Αλιβεριου αλλα σε διαφορετικα Δημοτικα διαμερισματα.Δυστυχως Θα πληρωνα 70 και οχι 140 ευρω αν ηταν ετσι
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, blazar είπε Προς τι αυτή η παράθεση;
blazar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Προς τι αυτή η παράθεση; Ότι σου ανέφερα από την αρχή, πως στο Κτηματολόγιο οι Δήμοι είναι χωρισμένοι όπως ήταν οι ΟΤΑ πριν εφαρμοστεί ο Καποδίστριας. Γι'αυτό και άλλωστε στην ηλεκτρονική υποβολή, σου ζητάει στο πρώτο βήμα, να επιλέξεις ""Προκαποδιστριακό ΟΤΑ" 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, blazar είπε Ότι σου ανέφερα από την αρχή, πως στο Κτηματολόγιο οι Δήμοι είναι χωρισμένοι όπως ήταν οι ΟΤΑ πριν εφαρμοστεί ο Καποδίστριας. Γι'αυτό και άλλωστε στην ηλεκτρονική υποβολή, σου ζητάει στο πρώτο βήμα, να επιλέξεις ""Προκαποδιστριακό ΟΤΑ" Σωστά. Δεν το είχα προσέξει το ΠΡΙΝ. Κάτι ακόμα. Στην αποδοχή κληρονομιάς υπάρχει και ένα σπίτι στην Αθήνα που στο Κτηματολόγιο φαίνεται το 25 % στη γυναίκα μου όπως ήταν όταν πέθανε ο πατέρας της. Για να γίνει σε ποσοστό 100% εκτός την μεταγραφή στο υποθηκοφυλακειο για το κτηματολόγιο θέλει νέα καταχώριση; Εχει πεθάνει και η μητέρα της που είχε το 75% και δεν υπάρχει άλλος κληρονόμος Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από Γιάννης Platano
gokuthelegend Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Κατά 99.9999% είναι βλακεία αυτό που θα ρωτήσω και υπολογίζω ότι δεν γίνεται, αλλά θα το ρωτήσω. Θέλω να φτιάξω ένα τοπογραφικό για ένα χωράφι και ψάχνουμε να βρούμε έναν γείτονα για να κανονίσουμε τα όρια του χωραφιού μου με το δικό του, αλλά δεν τον βρίσκουμε λόγω ότι λείπει διακοπές. Έχω GPS και σκέφτομαι να πάω να πάρω από τώρα τις συντεταγμένες όπως και αν έχει. Η μια η πλευρά η δικιά μου συμπίπτει με τη μια τη πλευρά τη δικιά του. Αν έρθει εκ των υστέρων και μας πει μετά ότι δεν είναι ακριβώς εκεί το όριο αλλά λίγο παραδίπλα, υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε μετατόπιση 2 ή περισσότερα σημεία κατά ακριβώς την ίδια απόσταση; Δηλαδή αν μετατοπίσουμε ένα σημείο κατά 1 μέτρο, τότε να γίνει μετατόπιση και στα άλλα σημεία κατά ένα μέτρο; Δηλαδή να γίνει μετατόπιση σε όλα τα σημεία κατά την ίδια απόσταση που θα κάνω σε ένα σημείο. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα