Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, blazar είπε Στην ηλεκτρονική πληρώνεις με κάρτα επί τόπου στο σύστημα. Χωρις καποια προθεσμια ?
blazar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Χωρις καποια προθεσμια ? Δεν μπορείς να ολοκληρώσεις την ηλεκτρονική υποβολή αν δεν πληρώσεις επί τόπου με την κάρτα. 1 1
meletis_m Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 5/8/2019 στις 10:41 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Καλημέρα .Μετα την ηλεκτρονικη υποβολή ποσσες μερες εχουμε προθεσμια για να καταβαλουμε το απαιτουμενο ποσο ? Μα δινει το συστημα ταυτοτητα πληρωμης ? Ευχαριστω. Πληρώνετε επι τόπου ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Όταν στο κτηματολόγιο από εντοπισμό προκύπτουν διάφορες σε τετραγωνικά σε σχέση με το Ε9 σε χωράφια πρέπει να γίνει τροποποίητικη δήλωση Ε9;
gokuthelegend Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Όταν στο κτηματολόγιο από εντοπισμό προκύπτουν διάφορες σε τετραγωνικά σε σχέση με το Ε9 σε χωράφια πρέπει να γίνει τροποποίητικη δήλωση Ε9; Να μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά ρώτησα πολιτικό μηχανικό και μου είπε ότι κοιτάνε κυρίως τι τετραγωνικά γράφει στο συμβόλαιο (θεωρητικά έχεις δηλώσει τα ίδια τετραγωνικά στο Ε9) και από και και πέρα δέχονται ένα 10% διαφορά. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν έχει ακούσει το ίδιο. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από gokuthelegend 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Να μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά ρώτησα πολιτικό μηχανικό και μου είπε ότι κοιτάνε κυρίως τι τετραγωνικά γράφει στο συμβόλαιο (θεωρητικά έχεις δηλώσει τα ίδια τετραγωνικά στο Ε9) και από και και πέρα δέχονται ένα 10% διαφορά. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν έχει ακούσει το ίδιο. Σε ευχαριστώ πολύ Ναι αποδοχή κληρονομιάς που είναι συμβόλαιο και Ε9 είναι ολόιδια Έπρεπε δήλωση φόρου κληρονομιάς, Ε9 και συμβόλαιο να λένε τα ίδια για να βγουν πιστοποιητικά μεταγραφής. Έγινε αλλαγή σε Ε9 για να είναι ίδια και πληρώθηκε πρόστιμο. Ο μηχανικός που έκανε όμως εντοπισμό χθες βγάζει διάφορες Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από Γιάννης Platano
blazar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Το 10% δεν ισχύει. Είναι 20% και αφορά "νορμάλ" εκτάσεις. Εάν η έκταση που θες να δηλώσεις είναι μεγαλύτερη, δηλώνεις όσα λέει το συμβόλαιό σου και το υπόλοιπο με χρησικτησία. Αλλιώς κάνεις διόρθωση συμβολαίου και βάζεις όσα στο έβγαλε ο τοπογράφος με τοπογραφικό. Προβαίνεις και σε διόρθωση Ε9. Ο μηχανικός τι είδους εντοπισμό σου έκανε;
GREGORYMO Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Σε ευχαριστώ πολύ Ναι αποδοχή κληρονομιάς που είναι συμβόλαιο και Ε9 είναι ολόιδια Έπρεπε δήλωση φόρου κληρονομιάς, Ε9 και συμβόλαιο να λένε τα ίδια για να βγουν πιστοποιητικά μεταγραφής. Έγινε αλλαγή σε Ε9 για να είναι ίδια και πληρώθηκε πρόστιμο. Ο μηχανικός που έκανε όμως εντοπισμό χθες βγάζει διάφορες Τι εννοείς εντοπισμό ? Δεν είχε φτιαχτεί τοπογραφικό ? 47 λεπτά πριν, blazar είπε Το 10% δεν ισχύει. Είναι 20% και αφορά "νορμάλ" εκτάσεις. Εάν η έκταση που θες να δηλώσεις είναι μεγαλύτερη, δηλώνεις όσα λέει το συμβόλαιό σου και το υπόλοιπο με χρησικτησία. Αλλιώς κάνεις διόρθωση συμβολαίου και βάζεις όσα στο έβγαλε ο τοπογράφος με τοπογραφικό. Προβαίνεις και σε διόρθωση Ε9. Ο μηχανικός τι είδους εντοπισμό σου έκανε; Ναι, αλλά η χρησικτησία έχει φόρο 3% !
AristidisZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, blazar είπε Το 10% δεν ισχύει. Είναι 20% και αφορά "νορμάλ" εκτάσεις. Το έχεις δει κάπου γραμμένο αυτό ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, blazar είπε Το 10% δεν ισχύει. Είναι 20% και αφορά "νορμάλ" εκτάσεις. Εάν η έκταση που θες να δηλώσεις είναι μεγαλύτερη, δηλώνεις όσα λέει το συμβόλαιό σου και το υπόλοιπο με χρησικτησία. Αλλιώς κάνεις διόρθωση συμβολαίου και βάζεις όσα στο έβγαλε ο τοπογράφος με τοπογραφικό. Προβαίνεις και σε διόρθωση Ε9. Ο μηχανικός τι είδους εντοπισμό σου έκανε; Ο μηχανικός με κάποιο πρόγραμμα στο κινητό έβαζε σημάδια και μετά αν κατάλαβα καλά έκανε σύγκριση και αποτύπωση με άλλους χάρτες. Μου έχει στείλει περίγραμματα χωραφιών και εμβαδόν Δεν είναι απαραίτητο το τοπογραφικό. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από Γιάννης Platano
GREGORYMO Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ο μηχανικός με κάποιο πρόγραμμα στο κινητό έβαζε σημάδια και μετά αν κατάλαβα καλά έκανε σύγκριση και αποτύπωση με άλλους χάρτες. Μου έχει στείλει περίγραμματα χωραφιών κγραψέιαι εμβαδόν Δεν είναι απαραίτητο το τοπογραφικό. ΝΑΙ, στο κτηματολόγιο δεν είναι απαραίτητο το τοπογραφικό. Έχεις όμως γραψει ότι έχεις κάνει αποδοχή κληρονομιάς που εκεί είναι απαραίτητο !
blazar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, AristidisZ είπε Το έχεις δει κάπου γραμμένο αυτό ; Το ξέρω εκ των έσω. Τον πρώτο καιρό, μέχρι πριν 3 μήνες δηλαδή, το ανέφεραν και στους πολίτες. Αλλά επειδή ήταν πολλοί οι κουτοπόνηροι που έλεγε το συμβόλαιό τους 1.000 τ.μ. και αυτοί εσκεμμένα ανέφεραν στο Δ1 1.200 τ.μ., όπως αντίστοιχα και στον εντοπισμό, σταμάτησε λοιπόν αυτή η αναφορά. @Γιάννης Platano άλλαξε μηχανικό. 1
gokuthelegend Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, blazar είπε Ο μηχανικός τι είδους εντοπισμό σου έκανε; Έχω ξεκινήσει να δουλεύω για μηχανικό και πηγαίνω εγώ ο ίδιος για τον εντοπισμό. Είναι η 3η μέρα που δουλεύω οπότε δεν τα ξέρω ακόμη όλα καλά ως προς το θέμα συμβολαίων, νόμων, κλπ. Εγώ κάνω μόνο τον εντοπισμό, με τα συμβόλαια και λοιπά έγγραφα ασχολείται ο μηχανικός. Κάνω τακτικούς ελέγχους για να είμαι σωστός στη δουλειά μου, και καταγράφω με ακρίβεια ότι μου λένε οι πελάτες, δηλαδή πάμε με τους πελάτες στα χωράφια τους και μου λένε να εντοπίσω τα "τάδε" σημεία. Εγώ φροντίζω να είμαι σωστός αλλά μου έχουν τύχει περιπτώσεις που κάποιοι για παράδειγμα έχουν κληρονομήσει χωράφια στα οποία δεν έχουν πατήσει ποτέ και δεν ξέρουν επακριβώς τα όρια. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από gokuthelegend
meletis_m Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ο μηχανικός με κάποιο πρόγραμμα στο κινητό έβαζε σημάδια και μετά αν κατάλαβα καλά έκανε σύγκριση και αποτύπωση με άλλους χάρτες. Μου έχει στείλει περίγραμματα χωραφιών και εμβαδόν Δεν είναι απαραίτητο το τοπογραφικό. Γίνεται και έτσι χωρίς τοπογραφικό αλλά όταν χρειαστεί να μεταβιβαστεί θα χρειαστεί τοπογραφικό με ΕΓΣΑ 87 1
AristidisZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, blazar είπε Το ξέρω εκ των έσω. Τον πρώτο καιρό, μέχρι πριν 3 μήνες δηλαδή, το ανέφεραν και στους πολίτες. Αλλά επειδή ήταν πολλοί οι κουτοπόνηροι που έλεγε το συμβόλαιό τους 1.000 τ.μ. και αυτοί εσκεμμένα ανέφεραν στο Δ1 1.200 τ.μ., όπως αντίστοιχα και στον εντοπισμό, σταμάτησε λοιπόν αυτή η αναφορά. @Γιάννης Platano άλλαξε μηχανικό. Εγώ γιατι ξέρω για έναν μαθηματικό τύπο και όχι ένα σταθερό νούμερο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα