Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωριζει τα dvd

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενος φιλου το pc το dvd rom (sony) δεν αναγνωριζει κανενα dvd που βαζει μεσα.Στα dvd βγαζει το μηνυμα "insert disk" .Τα cd τα βλεπει ολα κανονικα.Υπαρχει...γιατρος ή θελει αλλαγμα???Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

to idido eixe pathei kai kapoios gnostos mou me ena DVD-RW (pionner 106) den evlepe tipota apo dvd alla ta cd ta evlepe. pira tilefono ston antiprosopo kai mou eipe oti exei kaei i plaketa pou anagnorizei ta DVD. Tora einai alithia den ksero giati den to dokimasa exei 100 euro i plaketa kai 150 perneis kenourgio

Δημοσ.
Προφανώς δέν αναγνωρίζονται τά δισκάκια πού δοκιμάζει.

Τό ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ μέ Sony καί τό έλυσα κάνοντας firmware update.

Κοίταξε γιά firmware σ'αυτήν τήν σελίδα:

http://forum.rpc1.org/dl_all.php

Ευχαριστω.Θα του το πω.Αληθεια καποτε το θυμομουν αλλα το ξεχασα.Πως βλεπουμε το firmware που εχουμε σε μια συσκευη cd ' date=' dvd ??? :?: :?: :?: :?: [/color']

Δημοσ.
Προφανώς δέν αναγνωρίζονται τά δισκάκια πού δοκιμάζει.

Τό ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ μέ Sony καί τό έλυσα κάνοντας firmware update.

Κοίταξε γιά firmware σ'αυτήν τήν σελίδα:

http://forum.rpc1.org/dl_all.php

Ευχαριστω.Θα του το πω.Αληθεια καποτε το θυμομουν αλλα το ξεχασα.Πως βλεπουμε το firmware που εχουμε σε μια συσκευη cd ' date=' dvd ??? :?: :?: :?: :?: [/color']

Καλησπέρα,

απο το nero->nero toolkit->nero info tool, ο απλός (και ο μόνος που ξέρω) τρόπος.

Δημοσ.

Τι Windows τρέχει , και με ποιό service pack?

( έχει ιδιαίτερη σημασία στα Windows 2000 , γιατί πριν το Service Pack 2 υπήρχε πρόβλημα ).

Μήπως το drive λειτουργεί σε PIO Mode?

Πόσο καιρό έχει αυτό το drive?

Δημοσ.
Τι Windows τρέχει ' date=' και με ποιό service pack?

( έχει ιδιαίτερη σημασία στα Windows 2000 , γιατί πριν το Service Pack 2 υπήρχε πρόβλημα ).

Μήπως το drive λειτουργεί σε PIO Mode?

Πόσο καιρό έχει αυτό το drive?[/quote']

Εχει win xp pro En + sp1.Το drive εχει τα χρονακια του...2-3!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...