margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε Αξιζει λες η μετάβαση απο s9+ στο s10? η κομψι κομψα? Ολα ειναι θεμα μπατζετ.... Αν κάποιος είχε άνεση και δε τον ένοιαζε η διαφορά που θα πρέπει να τσοντάρει ή αν θα πιεζόταν να μαζέψει χρήματα? Στην πρωτη περίπτωση θα έλεγα ναι πήγαινε, στη δεύτερη όχι. Το ειχα και εγώ ενα διάστημα το s9+ Και χωρίς το one ui. Και η μπαταρία του ηταν καλή και η κάμερα του ηταν καλή, δεν του έλειπε κατι. Τα 2gb παραπάνω στη ram θα τα δεις μετά απο καιρό, όποτε αυτο το χαρακτηριστικό αξίζει για κάποιον που θέλει να το κρατήσει μεγάλο διάστημα. Ο ευρυγωνιος φακός που έχει προστεθεί ειναι πραγματικά πολύ καλός. Το ηχείο ειναι δυνατότερο. Η σελφι τραβάει φοβερό 4κ video. Τα χρώματα θα τα δεις διαφορετικά ελαφρώς, όπως έγραψα ειναι λιγο πιο θερμά. Τωρα.... ζυγίζεις κι αποφασίζεις... Εγω το χα δώσει το σ9 γιατί πήρα τσάμπα το α8 κι έτσι χρηματοδότησα το galaxy watch 1
Arkin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε Καθολου δεν με χαλανε Τοτε go for it. Ηδη εχει αρχισει η πτωση τιμης. Το απλο S10 θα εχει κατω απο 600 σε 3 μηνες και το S10+ κατω απο 700. Το S9+ εχει λιγο καιρο πεφτει καθημερινα η τιμη τους οπως και του note 9. 475 εφτασε και πιστευω οτι καπου στα 420-430 θα σταματησει. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 3 hours ago, margaritagr said: Δεν έχει άνοιγμα , γενικά αν δεν το ξερεις οτι φοράει protector δεν το βλέπεις καν. Πρέπει να κοιτάξεις επι τούτω στο πλάι για να το δεις Σε κάποια reviews φαινόταν όταν η οθόνη ηταν κλειστή και το κοίταζες λίγο απο το πλάι στην περιοχή της κάμερας. Επίσης σε άλλα reviews παρατήρησαν πως η αξιοπιστία της αναγνώρισης των αποτυπωματων, βελτιώθηκε με το που αφαίρεσαν το screen protector! 31 minutes ago, slk200gr said: Καθολου δεν με χαλανε Στα λόγια μου έρχεσαι την εποχή που σας το έλεγα για το notch στο X και με κοροϊδεύατε... Παλιόπαιδα! 😛
slk200gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Στα λόγια μου έρχεσαι την εποχή που σας το έλεγα για το notch στο X και με κοροϊδεύατε... Παλιόπαιδα! 😛 Ποτε δεν ειπα οτι με χαλαει το notch βασικα ειναι πιο ασχημο απο την τρυπουλα αλλα επειδη δεν βλεπω βιντεο ουτε παιζω παιχνιδια δεν τραβαω ζορι ,αυτο που με προβληματιζε απο την αρχη της μεταβασης μου απο apple σε Samsung ηταν το cloud ,εδω και 3 μερες ανακαλυψα οτι μαλλον μετα απο την αναβαθμιση δεν συγχρονιζει με το cloud και με εχουν γυρισει τα μυαλα ,με βλεπω να επιστρεφω σε τηλ και ταμπλετ παλι στην υπερεκτημημενη apple ,απλα με χαλαει οτι θα χασω απο πρωτοπορία και διάφορα αλλα χρησιμα ,καταγραφη κλησεων,κρυψιμο φωτογραφιων κτλ αλλα το cloud τους ειναι μοναδικο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 50 minutes ago, slk200gr said: Ποτε δεν ειπα οτι με χαλαει το notch βασικα ειναι πιο ασχημο απο την τρυπουλα αλλα επειδη δεν βλεπω βιντεο ουτε παιζω παιχνιδια δεν τραβαω ζορι ,αυτο που με προβληματιζε απο την αρχη της μεταβασης μου απο apple σε Samsung ηταν το cloud ,εδω και 3 μερες ανακαλυψα οτι μαλλον μετα απο την αναβαθμιση δεν συγχρονιζει με το cloud και με εχουν γυρισει τα μυαλα ,με βλεπω να επιστρεφω σε τηλ και ταμπλετ παλι στην υπερεκτημημενη apple ,απλα με χαλαει οτι θα χασω απο πρωτοπορία και διάφορα αλλα χρησιμα ,καταγραφη κλησεων,κρυψιμο φωτογραφιων κτλ αλλα το cloud τους ειναι μοναδικο Πλάκα κάνω προφανώς! Εμένα περισσότερο με χαλάει που η μπαταρία και η ώρα εμφανιζεται στη μέση αντί για την άκρη στο νεο Samsung παρά η τρύπα!
kirileman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, slk200gr είπε ,καταγραφη κλησεων Ηχογράφηση; Δεν.
Readiness Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από Readiness
speedman_26 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 On 06/03/2019 at 12:17, billdanos said: Δεν μπορώ να κρατήσω Android συσκευή σαν βασική γιατί έχω στήσει όλο το υπόλοιπο "οικοσύστημα" γύρω από την Apple. Αν ξαφνικά βρεθώ με Android phone θα πρέπει να αλλάξω και το apple watch, τις υπηρεσίες που πληρώνω για μουσική και storage στην Apple, τα Apps που έχω αγοράσει από το App Store, το ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο που είναι με Apple Car Play, τις smart συσκευές στο σπίτι που είναι συμβατές μόνο με Home Kit ...κλπ κλπ κλπ Το ήχο σύστημα στο αυτοκίνητο ποιο είναι; ενδιαφέρομαι να βάλω και εγώ car play
slk200gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, kirileman είπε Ηχογράφηση; Δεν. τι δεν βρε?☺️ ,ωραιο πραγμα να σου δινουν παραγγελιες τηλεφωνικες και να μην ψαχνεις χαρτι-στυλο (οχι ρε δεν ειμαι ο πολακης) 12 ώρες πριν, billdanos είπε Πλάκα κάνω προφανώς! Εμένα περισσότερο με χαλάει που η μπαταρία και η ώρα εμφανιζεται στη μέση αντί για την άκρη στο νεο Samsung παρά η τρύπα! κινδυνευεις να σε πουν παραξενο😅
kirileman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, slk200gr είπε τι δεν βρε?☺️ ,ωραιο πραγμα να σου δινουν παραγγελιες τηλεφωνικες και να μην ψαχνεις χαρτι-στυλο (οχι ρε δεν ειμαι ο πολακης) Πώς ηχογραφείς στην Pie; Κάνω περίπου 200 κλήσεις την ημέρα, το 1/3 των οποίων είναι νέες επαφές και πολλές φορές εν κινήσει.
PostHelper Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Βγαλανε το LED notification στα S10/S10+ ?? 😮😮 Και πλεον ουσιαστικα δεν εχουν συστημα ειδοποιησεων(το edge lighting δεν λειτουργει με ολες τις εφαρμογες, βασικα λειτουργει με ελαχιστες, ενω με αυτες που λειτουργει απλως βγαζει εναν φωτισμο τη στιγμη που ερχεται η ειδοποιηση και μετα τελος)!! Απιστευτο. Κινητο 1000+ € και να εχει αφαιρεσει μια απο τις πιο χρησιμες(για πολλους, οχι για ολους φυσικα) λειτουργιες του χωρις να την εχει αντικαταστησει!! Μετα τα S5, S6, S7+, S8+ και S9+ θα κανω πασο στην Samsung στην σειρα 10.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 18 minutes ago, PostHelper said: Βγαλανε το LED notification στα S10/S10+ ?? 😮😮 Και πλεον ουσιαστικα δεν εχουν συστημα ειδοποιησεων(το edge lighting δεν λειτουργει με ολες τις εφαρμογες, βασικα λειτουργει με ελαχιστες, ενω με αυτες που λειτουργει απλως βγαζει εναν φωτισμο τη στιγμη που ερχεται η ειδοποιηση και μετα τελος)!! Απιστευτο. Κινητο 1000+ € και να εχει αφαιρεσει μια απο τις πιο χρησιμες(για πολλους, οχι για ολους φυσικα) λειτουργιες του χωρις να την εχει αντικαταστησει!! Μετα τα S5, S6, S7+, S8+ και S9+ θα κανω πασο στην Samsung στην σειρα 10. Δεν έχει κάποια ρύθμιση για να φωτίζει το ring γύρω από την τρύπα της κάμερας?
margaritagr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν έχει κάποια ρύθμιση για να φωτίζει το ring γύρω από την τρύπα της κάμερας? Θα έρθει με update
PostHelper Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν έχει κάποια ρύθμιση για να φωτίζει το ring γύρω από την τρύπα της κάμερας? Ρυθμιση οχι, εχει ενα 3rd party application που ομως δεν λειτουργει για ολους καλα(σχεδον το 30% των reviewers εχουν προβλημα), δεν λειτουργει οπως το LED notification με διαρκες αναβοσβημα και επιπλεον εχει και διαφημισεις. Και 3rd party app για μια τοσο βασικη λειτουργια ειναι τραγικο και ντροπη στην Samsung που δεν το προεβλεψε! Ισως βγει συντομα update για αυτο βεβαια αλλά ποιος το εγγυαται αυτο? Η επισημη εξηγηση της Samsung για την αντικατασταση ειναι οτι εχει το λεγομενο edge lighting αλλά αυτο: α) Λειτουργει παρα μόνο με λιγες εφαρμογες και δεν λειτουργει πχ με gmail, Whatsapp, Skype, Messenger κλπ. Μαλλον διοτι πρεπει η ιδια η εφαρμογη να εχει ρυθμιση να ενεργοποιει την locked οθονη ή κατι τετοιο. β) Στο snapchat που λειτουργει, μολις ερχεται μηνυμα βγαινει το πολυ ομορφο πλαισιο γυρω απο το κινητο για 1.5 δευτερολεπτο και μετα ΤΕΛΟΣ. Σβηνουν τα παντα και δεν μπορεις να ξερεις αν εχει μηνυμα ή οχι κοιτωντας το κινητο. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από PostHelper
vrwmiaris Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 το σωστό ήταν out of the box να έχει λεδ ή να φωτίζει το γύρω της κάμερας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα