giorgos9910 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, margaritagr είπε Ήρθε ο βασιλιάς Το κινητό είναι κόσμημα. Είναι πανέμορφο, λεπτό, ελαφρύ και κάθεται άψογα στο χέρι Με γειες! και σε εσένα! Εσύ πιο πήρες το Plus? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Ναι! Καλορίζικο και σε σένα να το χαρείς ! Kαλοριζικο Μαργαριτα! Θα τα κρατησεις τα Buds? Αν ναι (αρα θα τα δοκιμασεις), μπορεις να μου πεις αν θα αλλαζες τα Outlier σου για αυτα για χρηση γυμναστηριου? Σκεφτομουν να τα αγορασω αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως αξιζει η μεταβαση απο τα outlier, απλα ζηλευω την ελλειψη καλωδιου και μονο 😛 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Στις 8/3/2019 στις 7:34 ΜΜ, margaritagr είπε Ήρθε ο βασιλιάς Το κινητό είναι κόσμημα. Είναι πανέμορφο, λεπτό, ελαφρύ και κάθεται άψογα στο χέρι Με γεια Μαργαριτα ! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 On 08/03/2019 at 19:34, margaritagr said: Ήρθε ο βασιλιάς Το κινητό είναι κόσμημα. Είναι πανέμορφο, λεπτό, ελαφρύ και κάθεται άψογα στο χέρι Με γειες! Έχει και αυτό κολλημένο screen protector από τη Samsung στην πρόσοψη? Το βλέπω σε κάτι reviews που φαίνεται γύρω από την τρύπα της κάμερας και ανακατεύομαι... 1
margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Ναι βρε έχει προεγκατεστημένο και λέμε πάλι καλα! Δεν έχεις να ψαχνεις τι να βάλεις και να σου κάνουν φουσκάλες κλπ. Δεν ξερω πως το χεις δει στα reviews , δεν ενοχλεί καθόλου στη χρήση, δεν επηρεάζει την αφή, ουτε στο μάτι «το βλέπω». Πολυ καλή κινηση απο τη samsung, και φυσικά αν θες το αφαιρείς
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 12 minutes ago, margaritagr said: Ναι βρε έχει προεγκατεστημένο και λέμε πάλι καλα! Δεν έχεις να ψαχνεις τι να βάλεις και να σου κάνουν φουσκάλες κλπ. Δεν ξερω πως το χεις δει στα reviews , δεν ενοχλεί καθόλου στη χρήση, δεν επηρεάζει την αφή, ουτε στο μάτι «το βλέπω». Πολυ καλή κινηση απο τη samsung, και φυσικά αν θες το αφαιρείς Δεν γίνεται να μη φαίνεται στην τρύπα της κάμερας! Εκτός κι αν την καλύπτει και αυτή και δεν έχει άνοιγμα.
margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχει άνοιγμα , γενικά αν δεν το ξερεις οτι φοράει protector δεν το βλέπεις καν. Πρέπει να κοιτάξεις επι τούτω στο πλάι για να το δεις Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από margaritagr 2
CheOnWeb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 17 minutes ago, margaritagr said: επι τούτω Μπράβο ρε Μαργαρίτα. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πω ειναι πανεμορφο...Μην με βαζεις να πουλαω το Plus... Σου εχει δημιουργησει στην προβολη βιντεο οι καμερες? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 οχι δεν παει το μάτι καν. Και σε βίντεο μπορείς ή να το δεις στη μέση της οθόνης δηλαδή εκτός καμερών, ή σε πλήρη οθόνη. Ο,τι προτιμας. Εγώ χρησιμοποιώ την πλήρη λειτουργία. Η οθόνη του έχει κι ενα κλικ πιο θερμά χρώματα απο ο,τι οι προηγούμενες σειρές. Η Samsung το έκανε για πιο ξεκούραστη προβολή για τα μάτια. Εγώ συχνά έτσι κι αλλιώς ενεργοποιώ και το μπλε φίλτρο. Ως τωρα το κινητο ειναι διαμάντι. 1
slk200gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, margaritagr είπε οχι δεν παει το μάτι καν. Και σε βίντεο μπορείς ή να το δεις στη μέση της οθόνης δηλαδή εκτός καμερών, ή σε πλήρη οθόνη. Ο,τι προτιμας. Εγώ χρησιμοποιώ την πλήρη λειτουργία. Η οθόνη του έχει κι ενα κλικ πιο θερμά χρώματα απο ο,τι οι προηγούμενες σειρές. Η Samsung το έκανε για πιο ξεκούραστη προβολή για τα μάτια. Εγώ συχνά έτσι κι αλλιώς ενεργοποιώ και το μπλε φίλτρο. Ως τωρα το κινητο ειναι διαμάντι. Αξιζει λες η μετάβαση απο s9+ στο s10? η κομψι κομψα?
Arkin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, slk200gr είπε Αξιζει λες η μετάβαση απο s9+ στο s10? η κομψι κομψα? Αν μπορεις να χωνεψεις την τρυπα/τρυπες που ειναι λιγο καλυτερες απο το αθλιο notch go for it. Πρακτικα σε κοβουν αρκετη οθονη αλλα περι ορεξεως.
slk200gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν μπορεις να χωνεψεις την τρυπα/τρυπες που ειναι λιγο καλυτερες απο το αθλιο notch go for it. Πρακτικα σε κοβουν αρκετη οθονη αλλα περι ορεξεως. Καθολου δεν με χαλανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα