margaritagr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Χρέωση κάρτας ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Εβαλα σε καταστήματα που δε ζητούσαν άμεση χρέωση ή αναγκαστική πληρωμή. Πχ απο Γερμανό μου ζήτησαν και προκαταβολή ενώ η Media έγραφε πως θα ειναι για υποχρεωτική αγορά.
giorgos9910 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, billdanos είπε Νομίζω πως το πρασινάκι είναι το πιο ενδιαφέρον χρώμα! Αυτό έχω παραγγείλει! Στις κάμερες, σε σχέση με το s9 s9+ έχουν κάνει κάποια βελτίωση? Η απλά πρόσθεσαν άλλη μια?
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, margaritagr είπε Χρέωση κάρτας ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Εβαλα σε καταστήματα που δε ζητούσαν άμεση χρέωση ή αναγκαστική πληρωμή. Πχ απο Γερμανό μου ζήτησαν και προκαταβολή ενώ η Media έγραφε πως θα ειναι για υποχρεωτική αγορά. ο γερμανος ηθελε προκαταβολη αλλα δεν δεχτηκε σε μενα να το προπληρωσω ολο και ετσι δεν μπορουσα να παρω bonus επσιτροφης που ηταν 20%
margaritagr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, slk200gr είπε ο γερμανος ηθελε προκαταβολη αλλα δεν δεχτηκε σε μενα να το προπληρωσω ολο και ετσι δεν μπορουσα να παρω bonus επσιτροφης που ηταν 20% Ξερω οτι απο το bonus εξαιρούνται τa s10 τουλάχιστον προς το παρόν
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, margaritagr είπε Ξερω οτι απο το bonus εξαιρούνται τa s10 τουλάχιστον προς το παρόν δεν ισχυει ,αν δεχοντουσαν να το πληρωσω ολο θα τους επειρνα τουλαχιστον στην εθνικη αυτα
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, slk200gr είπε ο γερμανος ηθελε προκαταβολη αλλα δεν δεχτηκε σε μενα να το προπληρωσω ολο και ετσι δεν μπορουσα να παρω bonus επσιτροφης που ηταν 20% Ετσι την πατησα και εγω που ο υπαλληλος μου ειπε ιδιες βλακειες οτι δεν πιανει το 20% γιατι λεει δεν εχει κοπει ακομα η αποδειξη και αλλα τετοια. Αν εκανες ηλεκτρονικη παραγγελια(με χρηση καρτας)μια χαρα επαιρνες τους ποντους επιστροφης πισω,γιατι τα χρηματα στα τραβανε πριν παρεις το κινητο και αρα στην ουσια το εχεις πληρωση/αγορασει. Η παραπανω ημιμαθεια του υπαλληλου(σε οσους το ρωτησανε αυτο)τους κοστισε ας το πουμε κοντα 210ευρω σε ποντους επιστροφης απο το πουθενα και θα το πληρωσουν το κινητο(οσοι το αγορασαν σε αρχικη τιμη παντα)πολυ ακριβοτερα χωρις λογο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Fulgore
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Αν εκανες ηλεκτρονικη παραγγελια(με χρηση καρτας)μια χαρα επαιρνες τους ποντους επιστροφης πισω,γιατι τα χρηματα στα τραβανε πριν παρεις το κινητο και αρα στην ουσια το εχεις πληρωση/αγορασει. ετσι ακριβως ειναι το προβλημα μου ηταν οτι ηλεκτρονικα δεν μπορουσα να παρω την απαλαγη του φπα (24%) αυτο γινεται μονο στο καταστημα
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, slk200gr είπε ετσι ακριβως ειναι το προβλημα μου ηταν οτι ηλεκτρονικα δεν μπορουσα να παρω την απαλαγη του φπα (24%) αυτο γινεται μονο στο καταστημα Α εσυ ηθελες να παρεις και απαλαγη ΦΠΑ περαν των ποντων επιστροφης,τωρα το καταλαβα. Ναι κριμα σε αυτη την περιπτωση.Βλεπεις ολως τυχαιως το προγραμμα τελειωνε 1εβδομαδα πριν την κυκλοφορια των νεων κινητων.
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Α εσυ ηθελες να παρεις και απαλαγη ΦΠΑ περαν των ποντων επιστροφης,τωρα το καταλαβα. Ναι κριμα σε αυτη την περιπτωση.Βλεπεις ολως τυχαιως το προγραμμα τελειωνε 1εβδομαδα πριν την κυκλοφορια των νεων κινητων. ακριβως και τωρα εχει στον κοτσοβωλο μεχρι τις 9 οπου 9του μηνος θεωρητικα μπορεις να το αγορασεις αλλα δεν παιρνεις δωρο τα ακουστικα οποτε αναμονη για πτωση τιμων
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, slk200gr είπε τωρα εχει στον κοτσοβωλο μεχρι τις 9 οπου 9του μηνος θεωρητικα μπορεις να το αγορασεις αλλα δεν παιρνεις δωρο τα ακουστικα οποτε αναμονη για πτωση τιμων Δεν ισχυει το παραπανω που αναφερεις γιατι δεν καλυπτει τα κινητα. Η ενέργεια των εικοσαπλάσιων πόντων (1€=80 πόντοι) ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τις αγορές σε Laptop, Desktop, εκτυπωτές/πολυμηχανήματα, μελάνια, Tablets και wearables, που θα πραγματοποιηθούν από 01 έως και 09 Μαρτίου 2019 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 31 minutes ago, giorgos9910 said: Αυτό έχω παραγγείλει! Στις κάμερες, σε σχέση με το s9 s9+ έχουν κάνει κάποια βελτίωση? Η απλά πρόσθεσαν άλλη μια? Μη φανταστείς τρελές διαφορές σε σχέση με τα S9, απλά έχει μερικές νέες λειτουργίες και πιο wide φακό στην επιπλέον κάμερα. 1
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν ισχυει το παραπανω που αναφερεις γιατι δεν καλυπτει τα κινητα. Η ενέργεια των εικοσαπλάσιων πόντων (1€=80 πόντοι) ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τις αγορές σε Laptop, Desktop, εκτυπωτές/πολυμηχανήματα, μελάνια, Tablets και wearables, που θα πραγματοποιηθούν από 01 έως και 09 Μαρτίου 2019 α δεν το προσεξα γιατι ετσι και αλλιως δεν μου εκαμναν οι ημερομηνιες
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Έχοντας παίξει αρκετά με τα νέα μοντέλα, παραμένω χαλαρά στο Note. Μόνο το Fold θα με έκανε να σκεφτώ αυτή στιγμή αλλαγή, θα έλεγα ότι ένα Note Fold θα με έβαζε σοβαρά σε φάση "Shut up and take my money". Τώρα όχι, ίσως ούτε καν το Note 10 να μη με ψήσει.
nickelodeon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από nickelodeon
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Βλεπω πως σήμερα είναι διαθέσιμα σε αρκετά skroutzομαγαζα! Απο 870 το s10 128gb. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα