slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν μπορώ να κρατήσω Android συσκευή σαν βασική γιατί έχω στήσει όλο το υπόλοιπο "οικοσύστημα" γύρω από την Apple. Αν ξαφνικά βρεθώ με Android phone θα πρέπει να αλλάξω και το apple watch, τις υπηρεσίες που πληρώνω για μουσική και storage στην Apple, τα Apps που έχω αγοράσει από το App Store, το ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο που είναι με Apple Car Play, τις smart συσκευές στο σπίτι που είναι συμβατές μόνο με Home Kit ...κλπ κλπ κλπ μια αποφαση ειναι ,δυσκολευτικα αλλα την πηρα ,μακροπροθεσμα κερδιζεις και χρηματα στα bonus καλυτερη συσκευη και εμεπειρια χρησης😁 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από slk200gr
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 21 minutes ago, vrwmiaris said: Άσε το κινητό, πρώτα θα πάρεις τηλεόραση α. Η τηλεόραση δεν μετράει σαν gadget... 18 minutes ago, slk200gr said: μια αποφαση ειναι ,δυσκολευτικα αλλα την πηρα ,μακροπροθεσμα κερδιζεις και χρηματα στα bonus καλυτερη συσκευη και εμεπειρια χρησης😁 Nope & Nope! 😛
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Προσωπικά θα το κρατήσω τουλάχιστον 2ετια και δε μ ενδιαφέρει η μεταπώληση καθώς ποτέ δεν πουλάω παλιές μου συσκευές! Το μόνο που έδωσα ήταν το σ9 που το ήθελε γνωστός , αλλιώς σιγά μην εμπλεκα με αγγελίες κλπ Eγω οτι δεν θελω πλεον και δεν ενδιαφερει τα παιδια το χαριζω στις βαφτισιμιες μου(μονο κοριτσια βαφτιζω), ειδικα η μια που ειναι της τεχνολογιας νονουλη μου νονουλη μου ειναι η πονηρη... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 minute ago, ScorpioX777 said: Eγω οτι δεν θελω πλεον και δεν ενδιαφερει τα παιδια το χαριζω στις βαφτισιμιες μου(μονο κοριτσια βαφτιζω), ειδικα η μια που ειναι της τεχνολογιας νονουλη μου νονουλη μου ειναι η πονηρη... Από την άλλη βέβαια, έχω σκυλομετανιώσει για παλιές συσκευές που έδωσα κατά καιρούς...
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, billdanos είπε Από την άλλη βέβαια, έχω σκυλομετανιώσει για παλιές συσκευές που έδωσα κατά καιρούς... Εγω οχι, αν βλεπεις και τις τσουπρες χαρουμενες ειμαι και εγω χαρουμενος.
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, billdanos είπε Η τηλεόραση δεν μετράει σαν gadget... Δεν συμφωνω ,κορυφαιο gadget ειναι απο τοτε που εγιναν smart και ανεβηκαν σε ιντσες !
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 10 minutes ago, Fotis13 said: Δεν συμφωνω ,κορυφαιο gadget ειναι απο τοτε που εγιναν smart και ανεβηκαν σε ιντσες ! Σιγά την "smartίλα" και την αντοχή της στο χρόνο! Στο τέλος πάντα καταλήγω να κάνω σωστά τη δουλειά μου με το Shield Tv... Anyway, το παράκανα με τα offtopic! Πότε είπαμε πως θα κυκλοφορούσε επισήμως σε μας το S10?
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, billdanos είπε σωστά τη δουλειά μου με το Shield Tv... αμ στα λεω εγω αλλα δεν με ακους
vrwmiaris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Αύριο θα τα δώσουν είπανε, να δούμε άμα θα πάρει η μαργαρίτα κινητό ή θα την πιάσει κατάθλιψη α.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 13 minutes ago, slk200gr said: αμ στα λεω εγω αλλα δεν με ακους Μη χαίρεσαι, έχει και Apple Tv δίπλα του για να κάνουν παρέα! 😛
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Μη χαίρεσαι, έχει και Apple Tv δίπλα του για να κάνουν παρέα! 😛 ειμαι βεβαιος για αυτο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 22 minutes ago, slk200gr said: ειμαι βεβαιος για αυτο Αναγνωρίζω πάντως την άψογη δουλειά που έχει κάνει η Nvidia που μετά από τόσα χρόνια το μηχανάκι αναβαθμίζεται συνεχώς και παραμένει στην κορυφή σε θέματα ταχύτητας, αξιοπιστίας και σταθερότητας! 1
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Αναγνωρίζω πάντως την άψογη δουλειά που έχει η Nvidia που μετά από τόσα χρόνια το μηχανάκι αναβαθμίζεται συνεχώς και παραμένει στην κορυφή σε θέματα ταχύτητας, αξιοπιστίας και σταθερότητας! ειναι απιστευτο ,το αγαπημενο μου
margaritagr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, billdanos είπε Πότε είπαμε πως θα κυκλοφορούσε επισήμως σε μας το S10? Την Παρασκευή ξεκινάνε οι πρώτες παραδόσεις συσκευών. ηδη σε διπλανό φόρουμ απο το Πλαίσιο είπαν σε μέλος που έβαλε την Κυριακή προπαραγγελια πως δε θα φτάσουν οι συσκευες κι αυτος θα παραλάβει απο την ερχόμενη εβδομάδα. Εμενα ελπίζω να μη μου κάνουν μαλ@κια τόσο νωρίς που παρήγγειλα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Just now, margaritagr said: Την Παρασκευή ξεκινάνε οι πρώτες παραδόσεις συσκευών. ηδη σε διπλανό φόρουμ απο το Πλαίσιο είπαν σε μέλος που έβαλε την Κυριακή προπαραγγελια πως δε θα φτάσουν οι συσκευες κι αυτος θα παραλάβει απο την ερχόμενη εβδομάδα. Εμενα ελπίζω να μη μου κάνουν μαλ@κια τόσο νωρίς που παρήγγειλα. Εγώ στην Ελλάδα μετά το φιάσκο που συμβαίνει κάθε φορά με τα iphones, έχω σταματήσει να κάνω προ-παραγγελίες (ειδικά με άμεση χρέωση της κάρτας)... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα