Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Theo23A είπε

Δεν εχω iphone πλέον φίλε μου. Θα προτεινα να μην επιμενεις για θεματα που ειτε δεν γνωριζεις ειτε εχεις ξεφυλισει επιδερμικα και νομιζεις οτι τα κατέχεις. Δεν ειναι δικιά μου εταιρία ούτε η μια ούτε η αλλη (μακαρι να ηταν και ας με εκραζες μερα νυχτα!) για να με "συμφερει", την αληθεια σου λεμε και δεν θελεις να την ακουσεις για δικους σου λογους.

Δικαίωμα σου να έχεις iPhone η ότι άλλο θες.Κανενας δεν έχει μετοχές όλοι χρήστες είμαστε και πληρώνουμε.Αλλα μη συγκρίνουμε το S10e με το XR.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκει ακριβως εμενα με χανει η συγκεκριμενη εταιρια. Οτι ενω ειναι κολοσσός και θα επρεπε να καινοτομει και να φευγει μπροστα ασχοληται με λεξεις-φρασεις-marketing.

HD - HDR - SUPER - UBER - QUANTUM - DYNAMIC AMOLED και πρασινα αλογα

Τα ιδια εκανε και στις τηλεορασεις που λογο πατεντας δεν μπορει να βγαλει OLED και μαντεψε πως ονομασε τις LCD της? QLED!

Επεξ/σία από Theo23A
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Istros είπε

Δικαίωμα σου να έχεις iPhone η ότι άλλο θες.Κανενας δεν έχει μετοχές όλοι χρήστες είμαστε και πληρώνουμε.Αλλα μη συγκρίνουμε το S10e με το XR.

Αν δεν τρολάρεις γενικά μάλλον έχεις μετοχές τελικά δεν εξηγείται αλλιώς η επιμονή σου

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Φυσικα και συγκρινονται αυτα τα 2! Ειναι και τα δυο σε ΕΝΤΕΛΩΣ λαθος τιμη γι αυτο που προσφερουν! Επρεπε να κανουν κατω απο 650 ευρω. Δεν υπαρχει κανενας λογος να τα αγορασει καποιος στις τωρινες τιμες τους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vagus. είπε

Σημειωση, οι 3 καμερες του A7 και οι 4 καμερες του Α9 αποδειχτηκαν πολυ χειροτερες σε αποτελεσμα απο πολλες μονοκαμερες και δικαμερες συσκευες του ανταγωνισμου.
Οποτε ας αναμενουμε και αυτο το αποτελεσμα πριν συγκρινουμε με την εντυπωσιακα καλη για μονη καμερα του XR.

Στους 101 βαθμούς που έχει το XR στο Dxomark σιγουρα το S10e με τις τρεις κάμερες θα έχει καλύτερη ποιότητα.XR είναι δεν είναι το pixel με gcam

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Istros είπε

Στους 101 βαθμούς που έχει το XR στο Dxomark σιγουρα το S10e με τις τρεις κάμερες θα έχει καλύτερη ποιότητα.XR είναι δεν είναι το pixel με gcam

Παρακολουθείς και DXomark.... Μου έλυσες πολλές απορίες για το πως κάνεις την έρευνα σου. Τόσα ξέρεις τόσα λες λοιπόν

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Theo23A είπε

Φυσικα και συγκρινονται αυτα τα 2! Ειναι και τα δυο σε ΕΝΤΕΛΩΣ λαθος τιμη γι αυτο που προσφερουν! Επρεπε να κανουν κατω απο 650 ευρω. Δεν υπαρχει κανενας λογος να τα αγορασει καποιος στις τωρινες τιμες τους.

Δεν υπάρχει σύγκριση των δύο σε επίπεδο Hardware.Που ακριβώς βλέπεις τη σύγκριση?το XR σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα χρήματα που το πουλανε,το S10e σε λίγους μήνες θα πέσει αρκετά €

Μόλις τώρα, KostasKri είπε

Παρακολουθείς και DXomark.... Μου έλυσες πολλές απορίες για το πως κάνεις την έρευνα σου. Τόσα ξέρεις τόσα λες λοιπόν

Εσύ ξέρεις καλύτερα από το dxomark που μου συγκρίνεις το S10e με τριπλή κάμερα με το XR σε ποιότητα φωτογραφίας.Επισης συγκρίνεις amoled με περισσότερα ppi με LCD?Μάλλον συ δεν ξέρεις από hardware

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Οταν/αν πεσει οπως το S9 στην πραγματικη του τιμη δλδ καπου 450, συμφωνω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη σαν κινητο. Αλλιως πια η διαφορα του S10e με το S9 που δικαιολογει την διπλασια τιμη ακριβως? Μαλλον τρολαρεις γενικα οποτε και το κοβω, δεν προκυται να ακουσεις οτι και να σου πουμε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Αν δεν τρολάρεις γενικά μάλλον έχεις μετοχές τελικά δεν εξηγείται αλλιώς η επιμονή σου

Η έχεις XR και θεωρείς ότι έχεις κάνει την αγορά του αιώνα η μάλλον δεν μπορείς να δεις τη διαφορά σε hardware που έχουν οι δύο συσκευές

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Theo23A είπε

Εκει ακριβως εμενα με χανει η συγκεκριμενη εταιρια. Οτι ενω ειναι κολωσος και θα επρεπε να καινοτομει και να φευγει μπροστα ασχοληται με λεξεις-φρασεις-marketing.

HD - HDR - SUPER - UBER - QUANTUM - DYNAMIC AMOLED και πρασινα αλογα

Τα ιδια εκανε και στις τηλεορασεις που λογο πατεντας δεν μπορει να βγαλει OLED και μαντεψε πως ονομασε τις LCD της? QLED!

Όχι μη λες τέτοια θα πλακώσουν τίποτα χαχες και θα σε πάρουν με τα ρόπαλα.... Η Samsung είναι η μόνη που καινοτομεί σε όλα και οι υπόλοιποι αντιγράφουν αυτή, σε όλα . Δεν παίρνει οδηγίες από κανέναν ,μόνο αυτή δίνει οδηγίες στους άλλους....

2 λεπτά πριν, Istros είπε

Ότι πεις μεγαλε μη μας βαρεσεις μόνο.....ο τίτλος του θέματος είναι πέρα για πέρα παραπλανητικός . Θα πρέπει κάνουμε μυνηση στους mods. Δεν ειναι απάντηση στο Xr. To Xr είχε στόχο το s10e... Η Samsung το έβγαλε ως συνέχεια του mini μοντέλου που έβγαζε πάντα και αντέγραψε πρόσφατα η Apple με το Xr. Καμία απάντηση λοιπόν σε τίποτα. Ότι πεις .

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Istros είπε

Δεν υπάρχει σύγκριση των δύο σε επίπεδο Hardware.Που ακριβώς βλέπεις τη σύγκριση?το XR σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα χρήματα που το πουλανε,το S10e σε λίγους μήνες θα πέσει αρκετά €

Εσύ ξέρεις καλύτερα από το dxomark που μου συγκρίνεις το S10e με τριπλή κάμερα με το XR σε ποιότητα φωτογραφίας.Επισης συγκρίνεις amoled με περισσότερα ppi με LCD?Μάλλον συ δεν ξέρεις από hardware

Δεν συνέκρινα οθόνη και camera. Που η τριπλή camera γενικά δεν είναι ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απλά έχεις επιλογή για zoom in/out με το telephoto lense και το wide angle. Σε μία point and shoot φάση που απλά βγάζεις το κινητό από την τσέπη και τραβάς φωτό δεν θα δεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία διαφορά. Δεν συνεργάζονται όλες μαζί για να σου βγάλουν καλύτερη φωτό. Επίσης το s10e έχει μόνο 2 cameras.

Η οθόνη οκ σου είπα και πριν είναι καλύτερη. Εκεί υστερεί μόνο το Xr. Σε άλλα είναι καλύτερο το Xr σε άλλα το s10e. Και είναι στο χέρι του καθένα να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για τον ίδιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, atheatos είπε

Όχι μη λες τέτοια θα πλακώσουν τίποτα χαχες και θα σε πάρουν με τα ρόπαλα.... Η Samsung είναι η μόνη που καινοτομεί σε όλα και οι υπόλοιποι αντιγράφουν αυτή, σε όλα . Δεν παίρνει οδηγίες από κανέναν ,μόνο αυτή δίνει οδηγίες στους άλλους....

Ότι πεις μεγαλε μη μας βαρεσεις μόνο.....ο τίτλος του θέματος είναι πέρα για πέρα παραπλανητικός . Θα πρέπει κάνουμε μυνηση στους mods. Δεν ειναι απάντηση στο Xr. To Xr είχε στόχο το s10e... Η Samsung το έβγαλε ως συνέχεια του mini μοντέλου που έβγαζε πάντα και αντέγραψε πρόσφατα η Apple με το Xr. Καμία απάντηση λοιπόν σε τίποτα. Ότι πεις .

Γιατί να σε βαρεσω.Δεν ασχολούμαι με τον τιτλο.Απλα αναφέρω ότι το S10e είναι ανώτερο από το XR σε hardware.Πιστευεις ότι η Samsung το έβγαλε για να χτυπήσει το XR?😂

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Γιατί να σε βαρεσω.Δεν ασχολούμαι με τον τιτλο.Απλα αναφέρω ότι το S10e είναι ανώτερο από το XR σε hardware.Πιστευεις ότι η Samsung το έβγαλε θα να χτυπήσει το XR?😂

Όχι το έβγαλε γιατί έτσι έκανε πάντα. Νομίζω το ανέφερα , για το mini. Σε παρακαλώ αφού δεν σε ενδιαφέρει ο τίτλος μπορείς να προσέξεις αυτά που γράφω . Δεν έχω σκοπό να εκφέρω διαφορετική άποψη από αυτή που έχεις. Ήδη αισθάνομαι ότι σου προκάλεσα κάποιο κλάμα από γέλια , σε παρακαλώ συγχώρεσε με.....

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, atheatos είπε

Όχι το έβγαλε γιατί έτσι έκανε πάντα. Νομίζω το ανέφερα , για το mini. Σε παρακαλώ αφού δεν σε ενδιαφέρει ο τίτλος μπορείς να προσέξεις αυτά που γράφω . Δεν έχω σκοπό να εκφέρω διαφορετική άποψη από αυτή που έχεις. Ήδη αισθάνομαι ότι σου προκάλεσα κάποιο κλάμα από γέλια , σε παρακαλώ συγχώρεσε με.....

Μου πήρε λίγη ώρα να το καταλάβω, αλλά είναι από τα άτομα που πάνε και γράφουν στα σχόλια από διάφορα βίντεο στο youtube και χαίρονται μεταξύ του για το πόσο καλά τηλέφωνα είναι τα android και πόσο κλέβει τον κόσμο η apple. Δεν νομίζω να βγει άκρη. 

Do not argue with a fool. He will drag you down to his level and beat you with experience.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Δεν συνέκρινα οθόνη και camera. Που η τριπλή camera γενικά δεν είναι ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απλά έχεις επιλογή για zoom in/out με το telephoto lense και το wide angle. Σε μία point and shoot φάση που απλά βγάζεις το κινητό από την τσέπη και τραβάς φωτό δεν θα δεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία διαφορά. Δεν συνεργάζονται όλες μαζί για να σου βγάλουν καλύτερη φωτό. Επίσης το s10e έχει μόνο 2 cameras.

Η οθόνη οκ σου είπα και πριν είναι καλύτερη. Εκεί υστερεί μόνο το Xr. Σε άλλα είναι καλύτερο το Xr σε άλλα το s10e. Και είναι στο χέρι του καθένα να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για τον ίδιο.

Λάθος μου!δυο κάμερες.Αν θεωρείς ότι μια κάμερα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από δύο και οι υπόλοιπες είναι άχρηστες τοτε τ άλλο να συζητήσουμε?Σε τι είναι καλύτερο σε modem?σε αδιαβροχοποιηση?σε WiFi?σε ήχο?σε θύρα usb?σε ράδιο?σε ασύρματη φόρτιση?σε μπαταρια?σε ram?

22 λεπτά πριν, atheatos είπε

Όχι το έβγαλε προς αντικατάσταση του S9 και όχι για το XR

16 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Μου πήρε λίγη ώρα να το καταλάβω, αλλά είναι από τα άτομα που πάνε και γράφουν στα σχόλια από διάφορα βίντεο στο youtube και χαίρονται μεταξύ του για το πόσο καλά τηλέφωνα είναι τα android και πόσο κλέβει τον κόσμο η apple. Δεν νομίζω να βγει άκρη. 

Do not argue with a fool. He will drag you down to his level and beat you with experience.

Το τελευταίο πολύ σωστά το είπες.Προσπαθεις να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι το XR που είναι υποδεέστερος σε hardware ότι είναι καλύτερο.Και καλά έκανες και επεισες τον εαυτό σου αλλά όχι να πείσεις και μας.Μεχρι και οι apple fan έχουν καταλάβει ότι το XR δεν αξίζει και δεν το αγόραζουν

Επεξ/σία από Istros
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...