Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Γελάω με διαμάχη 850p vs 1080p λες και καταλαβαίνει κανένας διαφορά. Δείτε κανένα blind test στο youtube να ξεστραβωθείτε ρε παιδιά. Από ένα σημείο και μετά δεν έχει διαφορά. Τώρα LCD vs OLED οκ έχει διαφορά αλλά και πάλι η οθόνη του Xr είναι η καλύτερη LCD της αγοράς και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει.

Έτσι κι αλλιώς εσείς μόνο θα κοιτάξετε τα χαρακτηριστικά. Ο απλός χρήστης θα δει απλά την οθόνη και θα πει α ωραία είναι. Δεν θα τον νοιάζει τι ppi έχει.

@Plapoutas εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έδωσα στον θείο μου ένα iPhone 5s και χωρίς να έχει αλλάξει μπαταρία ποτέ παίζει απροβλημάτιστα χωρίς κολλήματα και χωρίς τίποτα και είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Μην αναφέρω το γεγονός ότι φέτος πήρε iOS 12 ενώ είναι συσκευή του 2013... Η κοπέλα μου από την άλλη με το s6 έχει μείνει στο android 7.0 ή 8.0 δεν θυμάμαι καν και για να ανοίξει μια εφαρμογή περιμένει και περιμένει... Ας μην σχολιάσω το ότι θέλει φόρτιση 3 φορές την μέρα.

Φίλε δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι μόνο να κρίνουν ότι ακούνε ξέρουν. Επειδή η Apple είναι μια εταιρία easy to hate είναι η εύκολη λύση να πουν τον καθένα πρόβατο. Δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να αξιολογήσουν τα πλεονεκτήματα μιας συσκευής. Η samsung  βγάζει γαμάτες οθόνης that's it αλλά για να δώσει update θέλει 6 μήνες και αν θα δώσει για το κινητό που θα χεις.

Η κάθε εταιρία εστιάζει σε διαφορετικά σημεία αλλά δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος αυτό.

H Samsung είναι μια εταιρία που εστιάζει να δίνει features με το κιλό ακόμα και αν είναι μισοτελειωμένα (δες iris scanning, "intelligent" scan που αυτά εν τέλει τι απέγιναν στο S10;;) ενώ η Apple δίνει πράγματα που μπορεί να υπάρχουν καιρό στην αγορά αλλά τα έχει μελετήσει τόσο που όταν τα συμπεριλάβει στα τηλέφωνά της θα είναι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΕΝ συγκρίνονται οι φιλοσοφίες των 2 εταιριών. Είναι διαφορετικές και για διαφορετικούς ανθρώπους.

Μην τρελαθουμε τώρα ότι δεν βλέπουμε διαφορά ανάμεσα σε 850 Vs 1080. Φυσικα και βλέπουμε και μεγάλη κιόλας. Να μας έλεγες ανάμεσα στην 1080 και στην 2k να έλεγα εντάξει (που εγώ προσωπικά και πάλι βλέπω) . Επίσης επειδή είμαστε σε είδηση για το s10e μην μπερδευεστε δεν φοράει 1080 , 2κ φοράει.

Επίσης εσείς δεν μας λεγατε ότι τα iPhone είναι τα απόλυτα επεγγελματικα εργαλεία? Πώς μπερδεύεται τώρα τους επαγγελματίες με του απλούς χρήστες που απλά  θα δουν την οθόνη και θα πουν ωραία είναι μόνο εσείς ξέρετε.

Για το θέμα του 5s τώρα και του s6 , θα είχα περάσει μια ωραιότατη custom rom στο s6 (άμα ήταν να το δώσω στο μπάρμπα μου) και πίστεψέ με θα πήγαινε πολύ καλύτερα από το iPhone της εποχής του και θα με ευγνωμονουσε για χρόνια.

Όσο για το θέμα των update μετά από ένα 6μηνο που θίγεις για τα Samsung, προτιμώ να μου τα δίνει μετά από ένα 6μηνο και να δουλεύουν ολοσωστα όπως γίνεται από το s7 και μετά με τις beta κτλ.Αλλωστε ενημερώσεις ασφαλείας παίρνουν με τον μηνα. Μην ξεχνάμε τα Google pixel και τα iPhone , που για να γίνουν 100% λειτουργικά περνάει κάνα 4μηνό. Xs max του κουμπάρου μου με την τελευταία έκδοση ψιλοεστρωσε. Και για να το πάω και με το δικο σας σκεπτικό, τον χρήστη τον ενδιαφέρει απλά να δουλεύει σωστά και who gives a shit για τις αναβαθμίσεις εφόσον δεν επηρεάζουν την ασφάλεια του.

Στην τελευταία παράγραφο θα σου δώσω το point καθώς η Samsung κατά καιρούς καιει χαρακτηριστικά, αν και με android  pie έξυπνη σάρωση και iris δουλεύουν με 99% επιτυχία.

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε Plapoutas, δεν νομιζω να εχει νοημα να σου απαντησω σε οσα γραφεις. Ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι προκατηλημενος και δεν εισαι σε θεση να ακουσεις-δεις τιποτα που να μην λεει οτι μονο η Samsung βγαζει κινητα. Αν θεωρεις οτι αυτα τα κινητ αξιζουν 800-900-1000-1500 ευρω, μαγκια σου, πηγαινε και δωστα. Ασε μας εμας να αγοραζουμε βαση αποδοσης-λειτουργικοτητας-τιμης-ποιοτητας. Εσυ αγοραζε βαση ονοματος.

Αndroid:

Οθονη: Samsung σαν specs ειναι καλυτερες (οχι οτι θα δεις πραγματικα την διαφορα απο μια AMOLED αλλων εταιριων)

Camera: Huawei σβηνουν οποιοδηποτε ανταγωνισμο

Benchmarks: Παλι Huawei και oneplus - Xaiomi πανω απο Samsung

Design: 95% ολα ιδια

Battery: Oneplus-Huawei παλι πανω απο Samsung

Price: Samsung μακρας ακριβοτερη ακομα και απο το Mate 20 Pro που ειναι το μονο ΤΟΣΟ ακριβο Android phone

Εξησησε μου, πως ακριβως ειναι λογικο αυτο?

Επεξ/σία από Theo23A
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Panikas1986 είπε

Μην τρελαθουμε τώρα ότι δεν βλέπουμε διαφορά ανάμεσα σε 850 Vs 1080. Φυσικα και βλέπουμε και μεγάλη κιόλας. Να μας έλεγες ανάμεσα στην 1080 και στην 2k να έλεγα εντάξει (που εγώ προσωπικά και πάλι βλέπω) . Επίσης επειδή είμαστε σε είδηση για το s10e μην μπερδευεστε δεν φοράει 1080 , 2κ φοράει.

Επίσης εσείς δεν μας λεγατε ότι τα iPhone είναι τα απόλυτα επεγγελματικα εργαλεία? Πώς μπερδεύεται τώρα τους επαγγελματίες με του απλούς χρήστες που απλά  θα δουν την οθόνη και θα πουν ωραία είναι μόνο εσείς ξέρετε.

Για το θέμα του 5s τώρα και του s6 , θα είχα περάσει μια ωραιότατη custom rom στο s6 (άμα ήταν να το δώσω στο μπάρμπα μου) και πίστεψέ με θα πήγαινε πολύ καλύτερα από το iPhone της εποχής του και θα με ευγνωμονουσε για χρόνια.

Όσο για το θέμα των update μετά από ένα 6μηνο που θίγεις για τα Samsung, προτιμώ να μου τα δίνει μετά από ένα 6μηνο και να δουλεύουν ολοσωστα όπως γίνεται από το s7 και μετά με τις beta κτλ.Αλλωστε ενημερώσεις ασφαλείας παίρνουν με τον μηνα. Μην ξεχνάμε τα Google pixel και τα iPhone , που για να γίνουν 100% λειτουργικά περνάει κάνα 4μηνό. Xs max του κουμπάρου μου με την τελευταία έκδοση ψιλοεστρωσε. Και για να το πάω και με το δικο σας σκεπτικό, τον χρήστη τον ενδιαφέρει απλά να δουλεύει σωστά και who gives a shit για τις αναβαθμίσεις εφόσον δεν επηρεάζουν την ασφάλεια του.

Στην τελευταία παράγραφο θα σου δώσω το point καθώς η Samsung κατά καιρούς καιει χαρακτηριστικά, αν και με android  pie έξυπνη σάρωση και iris δουλεύουν με 99% επιτυχία.

Η διαφορά στις οθόνες είναι μικρή και αν δεν την ψάξεις δεν θα την βρεις. Πόσο μάλλον αν είσαι average user.

Εργαλεία είναι ναι αλλά τι εννοείς; Κι εγω επαγγελματίας είμαι και με καλύπτει και με το παραπάνω. Οι εφαρμογές είναι πολύ πιο ποιοτικές από τις αντίστοιχες τους στο Google play. Email διαβάζω τηλέφωνα παίρνω google services αν χρειαστώ έχω. Το να μπορείς να αλλάζεις την οθόνη του κινητού που το 99% του κόσμου δεν μπαίνει καν στον κόπο δεν είναι επαγγελματικό εργαλείο.

Επίσης το πως φλασάρεται το τηλέφωνο το ξέρουμε εγώ κι εσύ. Η κοπέλα μου και ο θείος μου όχι. Συνεπώς ένα iPhone είναι καλύτερο in the long run καθώς δεν χρειάζεται τίποτα έξτρα για να δουλέψει.

Για τα updates τώρα... τα samsung δεν σκαλώνουν τόσο γιατί δεν βάζει καινούρια πράγματα η ίδια μέσα αλλα σου δίνει καινούρια πράγματα άμα αλλάξεις τηλέφωνο. Όταν γράφεις το λειτουργικό από την αρχή λογικό να έχεις παράπλευρες απώλειες. Συμβαίνει και στα windows και παντού. Κι εγώ πάντως το xs max έχω από όταν βγήκε σχεδόν και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το iOS. Και συγκεκριμένα για το 12 δεν έχω διαβάσει και κάτι τραγικό σαν bug πέρα του facetime το οποιό βέβαια δεν σου χαλάει το user experience. Κάθε χρόνο αλλάζω iPhone και ΠΟΤΕ δεν είχα θέμα ούτε κανένας χρήστης στην εταιρία που δουλεύω. Τουλάχιστον όχι τόσο major που να έπρεπε να του το κάνω update οπωσδήποτε.  Ή ήμουν τυχερός ή μπορεί να τα φουσκώνουν γενικά.

Για το iris το θέμα μου δεν ήταν ποτέ το ποσοστό επιτυχίας αλλά το ότι πρέπει να πας σε συγκεκριμένη γωνία και απόσταση και να έχει φως αλλιώς σε στραβώνει και να είναι οι πλανήτες ευθυγραμμισμένοι και και και για να παίξει.

Γενικά δεν θα βγω να πω ότι η samsung δεν είναι καλή κτλ κτλ. Απλά δεν μπορώ όταν ο κόσμος κολλάει σε πράγματα ανούσια και νομίζει ότι επειδή διάβασε ένα άρθρο ή τα σχόλια ενός βίντεο, έχει γίνει γνώστης. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Theo23A είπε

Εχετε πλακα τα fun boys της Samsung... Οταν σας λεει αυτη η "σοβαρη" εταιρια στις τηλεορασεις οτι το QLED (LCD) ειναι το μελλον και οτι το OLED δεν αξιζει ειναι ολα καλα (μεχρι και το Forbes πληρωσε για να βγαλει αντιστοιχο αρθρο!), οταν βαζει AM-OLED οθονη στα κινητα της τοτε κανει την υπερβαση? Ολες οι εταιριες πλεον εχουν OLED οθονες στα κινητα τους (ακομα και σε αρκετα λιγοτερα χρηματα απ'οτι χρεωνει η Samsung). Διαβαστε λιγο παραπανω και μην στηριζετε εταιριες που δεν το αξιζουν.

H Samsung εχει fanboys οπως ολες οι εταιρειες. Προσωπικα πήρα OLED TV. Είμαι Samsung fan αλλά αυτο δεν σημαινει οτι αποδεχομαι τις βλακειες της Samsung. Η QLED ειναι εκπληκτικες τηλεορασεις. Αλλα δεν ειναι OLED. Οποιος ισχυριζεται οτι ειναι καλυτερες ειναι το ιδιο βλακας με οποιον ισχυριζεται οτι ειναι για πεταμα. Ο λογος που κράζω τους apple fans είναι η τυφλή προβατοποιηση. Δες τους Android fans. Κάποτε μεσουρανουσε η htc. Οταν τα εκανε σκατα ανεβηκε σαν τρελη η Samsung. Οταν ο κοσμος αρχισε να απογοητευεται αρχισε να ανεβαινει η OnePlus, η Huawei και αλλες. Αυτή ειναι η διαφορα. Αν κρινουμε οτι η Samsung δεν μας προσφερει αυτά που θελουμε θα παμε αλλου. Οι Apple fans, σας λεει η μαμα οτι κρατατε το τηλεφωνο λαθος και γεμιζετε τα forums με δικαιολογιες για τις κακες κεραιες. Εμεις αγοραζουμε αυτο που μας αρεσει. Οι Apple-αδες αγοράζουν αυτο που θα πει η μαμα. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Panikas1986 είπε

Επίσης επειδή είμαστε σε είδηση για το s10e μην μπερδευεστε δεν φοράει 1080 , 2κ φοράει.

Μαλλον εσυ καπου τα μπερδεψες. 1080p(Full hd+)οθονη φοραει το s10e.

1440p οθονες φορανε τα ακριβοτερα μοντελα :)

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Theo23A είπε

Φιλε Plapoutas, δεν νομιζω να εχει νοημα να σου απαντησω σε οσα γραφεις. Ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι προκατηλημενος και δεν εισαι σε θεση να ακουσεις-δεις τιποτα που να μην λεει οτι μονο η Samsung βγαζει κινητα. Αν θεωρεις οτι αυτα τα κινητ αξιζουν 800-900-1000-1500 ευρω, μαγκια σου, πηγαινε και δωστα. Ασε μας εμας να αγοραζουμε βαση αποδοσης-λειτουργικοτητας-τιμης-ποιοτητας. Εσυ αγοραζε βαση ονοματος.

Αndroid:

Οθονη: Samsung σαν specs ειναι καλυτερες (οχι οτι θα δεις πραγματικα την διαφορα απο μια AMOLED αλλων εταιριων)

Camera: Huawei σβηνουν οποιοδηποτε ανταγωνισμο

Benchmarks: Παλι Huawei και oneplus - Xaiomi πανω απο Samsung

Design: 95% ολα ιδια

Battery: Oneplus-Huawei παλι πανω απο Samsung

Price: Samsung μακρας ακριβοτερη ακομα και απο το Mate 20 Pro που ειναι το μονο ΤΟΣΟ ακριβο Android phone

Εξησησε μου, πως ακριβως ειναι λογικο αυτο?

Κάτσε ρεσυ, το s10+ που μόλις βγήκε δεν είναι μακράν ακριβότερο από το mate 20 pro. Μάλιστα με την προσφορά των buds στην προ παραγγελία έρχονται στην ίδια τιμή. Ωστόσο οι οθόνες δεν συγκρίνονται. Παντού διαβάζω ότι οι ΒΟΕ δεν έχουν και τόσο καλή απόδοση, οι Lg που είναι κάπως καλύτερες βγήκαν προβληματικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Theo23A είπε

Αλλος ειναι το προβατο ... http://www.antutu.com/en/ranking/rank1.htm

Last year

3 ώρες πριν, Theo23A είπε

Αλλος ειναι το προβατο ... http://www.antutu.com/en/ranking/rank1.htm

gsm-arena-bench-galaxy-s10-xiaomi-mi-9-snapdragon-855-3.jpg

3 ώρες πριν, Haldol είπε

Τα νούμερα ακόμα δε παίζουν ρόλο.

Αλλά τότε δε μιλούσαμε για νούμερα γιατί δε μας έπαιρνε.

Τώρα που η "AAPL" βγάζει τους top επεξεργαστές και σκίζουν και στα benchmarks, γλεντάμε.

Μη γλεντατε και πολύ γιατί στην ίδια αρχιτεκτονική είστε πολύ πίσω. O 855 είναι πιο γρηγορος από τον a12.Το παραμυθι που συγκρίνετε τον a12 στα 7nm με τον 845 στα 10nm πάει πέρασε 

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Haldol είπε

Δηλαδή η εικόνα στο XR δεν σου αρέσει;

Πρόσεξε: Δε σε ρωτάω αν δε σου κάθεται καλά η χαμηλότερη ανάλυση, ή η έλλειψη OLED. Σε ρωτάω αν χρησιμοποιείς τη συσκευή και έχεις απογοητευτεί.

Τι συγκρίνεις το S10e με το XR?

IP68 με IP67

Dynamic amoled 438ppi με LCD 326ppi,

Snapdragon855 με a12

τρεις κάμερες με μια

WiFi 6

3100mAh με 2942mAh

ακόμα το S10e έχει microsd,dual SIM,radio και θύρα jack

• Like 1
Δημοσ.

Το καλό είναι ότι το 2020 θα έχει και η Apple dynamic AMOLED, χάρις την Samsung φυσικά.

Απλά άμα θες πρώτος να ξεστραβωθεις πας σε Samsung και ας σου ανοίγει το Instagram 0.09 sec πιο γρήγορα το iPhone Xr.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Το καλό είναι ότι το 2020 θα έχει και η Apple dynamic AMOLED, χάρις την Samsung φυσικά.

Απλά άμα θες πρώτος να ξεστραβωθεις πας σε Samsung και ας σου ανοίγει το Instagram 0.09 sec πιο γρήγορα το iPhone Xr.

Θες να μας εξηγησεις τις διαφορες του DYNAMIC AMOLES απο το "απλο" OLED που εχουν τα Iphone X-XS ? 

27 λεπτά πριν, Istros είπε

Last year

gsm-arena-bench-galaxy-s10-xiaomi-mi-9-snapdragon-855-3.jpg

Μη γλεντατε και πολύ γιατί στην ίδια αρχιτεκτονική είστε πολύ πίσω. O 855 είναι πιο γρηγορος από τον a12.Το παραμυθι που συγκρίνετε τον a12 στα 7nm με τον 845 στα 10nm πάει πέρασε 

Δεν βλεπω να ειναι πιο γρηγορο το φετινο S10+ απο το περσινο XR-XS του "αργου" Α12. Οχι οτι παιζει καποιο ρολο, απλα οταν βγουν οι κινεζοι τωρα και πουλανε στα 699-799 πιο γρηγορα κινητα να δω τι θα πειτε.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9535&idPhone2=9343

Σε τι ακριβως παρουσιασε κατι ΤΟΣΟ καινουργιο που γινεται τοσος ντορος η Samsung? Ακομα και οι CPU-GPU της Qualcoμm ειναι!

Επεξ/σία από Theo23A
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Τι συγκρίνεις το S10e με το XR?

IP68 με IP67

Dynamic amoled 438ppi με LCD 326ppi,

Snapdragon855 με a12

τρεις κάμερες με μια

WiFi 6

3100mAh με 2942mAh

ακόμα το S10e έχει microsd,dual SIM,radio και θύρα jack

IP67 68 το ίδιο πράγμα δεν νομίζω να πάρεις το κινητό σου βαθιά στην θάλασσα έτσι κι αλλιώς. Συνεπώς και τα 2 σε καλύπτουν.

Δεν θα αρχίσω πάλι να λέω για τα ppi. OLED οκ καλύτερη γενικά από LCD.

Α12 πιο γρήγορος.

Οι κάμερες χρήσιμες δεν λέω

WiFi 6 μιλάμε για νέα τεχνολογία η οποία δεν έχει βγει καν ακόμα και το Xr, Xs βγήκαν το 2018. Λογικό να μην την έχουν.

Το Xr θα κρατάει πολύ περισσότερο η μπαταρία του αν κρίνω από το S9 που έχει πάνω κάτω τα ίδια Mah με το s10e. (Γενικά έχεις ένα θέμα να κοιτάς τους αριθμούς εσύ. Το Xr και Xs Max είναι σε επίπεδα Note9 λόγω της βελτιστοποίησης του λειτουργικού και του επεξεργαστή.)

MicroSD good to have αλλά πλέον το internal storage είναι αρκετό για τους περισσότερους. Dual Sim έχει και το Xr μην κοιτάς που η vodafone και ο cosmote στην Ελλάδα είναι για τα μπάζα και ακόμα δεν ενεργοποιούν τις eSim. Radio γιατί να ακούς όταν υπάρχει το spotify και άλλες ανάλογες εφαρμογές; Θύρα jack οκ αλλά πίστεψέ με αν πάρεις ποτέ ασύρματα ακουστικά δεν θα ξαναβάλεις καλώδιο. Και αν έχεις να δώσεις 1000+ ευρώ για το τηλέφωνο μην μου πεις ότι δεν μπορείς να διαθέσεις 100 για ένα ζευγάρι καλά ασύρματα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απαντηση της ειναι σαφης: τρυπαρα στην οθονη, πηγουνι.

ΥΓ. Περιμενω με μεγαλη αγωνια τον καινοτομο κατασκευαστη που θα αντιγραψει το ομοιομορφο bezel της Apple, το οποιο πολυ ευχαριστο στο ματι, πολυ ευχαριστο ομως.

Επεξ/σία από Vagus.
  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, KostasKri είπε

IP67 68 το ίδιο πράγμα δεν νομίζω να πάρεις το κινητό σου βαθιά στην θάλασσα έτσι κι αλλιώς. Συνεπώς και τα 2 σε καλύπτουν.

Δεν θα αρχίσω πάλι να λέω για τα ppi. OLED οκ καλύτερη γενικά από LCD.

Α12 πιο γρήγορος.

Οι κάμερες χρήσιμες δεν λέω

WiFi 6 μιλάμε για νέα τεχνολογία η οποία δεν έχει βγει καν ακόμα και το Xr, Xs βγήκαν το 2018. Λογικό να μην την έχουν.

Το Xr θα κρατάει πολύ περισσότερο η μπαταρία του αν κρίνω από το S9 που έχει πάνω κάτω τα ίδια Mah με το s10e. (Γενικά έχεις ένα θέμα να κοιτάς τους αριθμούς εσύ. Το Xr και Xs Max είναι σε επίπεδα Note9 λόγω της βελτιστοποίησης του λειτουργικού και του επεξεργαστή.)

MicroSD good to have αλλά πλέον το internal storage είναι αρκετό για τους περισσότερους. Dual Sim έχει και το Xr μην κοιτάς που η vodafone και ο cosmote στην Ελλάδα είναι για τα μπάζα και ακόμα δεν ενεργοποιούν τις eSim. Radio γιατί να ακούς όταν υπάρχει το spotify και άλλες ανάλογες εφαρμογές; Θύρα jack οκ αλλά πίστεψέ με αν πάρεις ποτέ ασύρματα ακουστικά δεν θα ξαναβάλεις καλώδιο. Και αν έχεις να δώσεις 1000+ ευρώ για το τηλέφωνο μην μου πεις ότι δεν μπορείς να διαθέσεις 100 για ένα ζευγάρι καλά ασύρματα

Το θέμα ότι το S10e έχει καλύτερο hardware και ο a12 είναι υποδεέστερος από τον 855.Τωρα αν δεν  χρειάζεσαι το wifi6 radio,dual SIM,microsd και όλα τα υπόλοιπα δεν σημαίνει ότι το XR είναι συσκευή που μπορεί να συγκριθεί με το S10e

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...