Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Ευτυχώς για 'μένα έχω πολύ καλή σχέση με αρχιτεκτονική υπολογιστών, αλλά και με λ/σ. Πολύ καλύτερη απ'τον μέσο insomniac.

Δυστυχώς δεν είμαι μέσος insomniac που λες και όχι δεν έχεις.

Αν θεωρείς ότι με το να βάζεις τόσους πυρήνες σε ένα τηλέφωνο σε βοηθάει στο ελάχιστο σε κάτι τότε απλά δεν έχεις ιδέα από τεχνολογία.  Είναι καθαρά θέμα marketing για να πουλήσουν σε ανθρώπους που αγοράζουν με βάση ένα χαρτί με αριθμούς. Το θέμα σου είναι να έχει καλό single core performance γιατί οι περισσότερες εφαρμογές δεν χρησιμοποιούν παραπάνω.

Αν θέλεις να τρέχεις εφαρμογές για video/photo rendering κτλ τότε ναι οι περισσότεροι πυρήνες βοηθούν αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι τέτοιο σοβαρά σε ένα τηλέφωνο.

Αν επιμένεις και θες να παίξουμε το παιχνίδι των αριθμών, εξήγησε μου πως οι 6 πυρήνες που λες του A12 έχουν καλύτερο performance και από το 845 και από το 855(όπως φημολογείται).

• Like 5
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχετε πλακα τα fun boys της Samsung... Οταν σας λεει αυτη η "σοβαρη" εταιρια στις τηλεορασεις οτι το QLED (LCD) ειναι το μελλον και οτι το OLED δεν αξιζει ειναι ολα καλα (μεχρι και το Forbes πληρωσε για να βγαλει αντιστοιχο αρθρο!), οταν βαζει AM-OLED οθονη στα κινητα της τοτε κανει την υπερβαση? Ολες οι εταιριες πλεον εχουν OLED οθονες στα κινητα τους (ακομα και σε αρκετα λιγοτερα χρηματα απ'οτι χρεωνει η Samsung). Διαβαστε λιγο παραπανω και μην στηριζετε εταιριες που δεν το αξιζουν.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Αν θεωρείς ότι με το να βάζεις τόσους πυρήνες σε ένα τηλέφωνο σε βοηθάει στο ελάχιστο σε κάτι τότε απλά δεν έχεις ιδέα από τεχνολογία.  Είναι καθαρά θέμα marketing για να πουλήσουν σε ανθρώπους που αγοράζουν με βάση ένα χαρτί με αριθμούς. Το θέμα σου είναι να έχει καλό single core performance γιατί οι περισσότερες εφαρμογές δεν χρησιμοποιούν παραπάνω.

Αν θέλεις να τρέχεις εφαρμογές για video/photo rendering κτλ τότε ναι οι περισσότεροι πυρήνες βοηθούν αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι τέτοιο σοβαρά σε ένα τηλέφωνο.

Αν επιμένεις και θες να παίξουμε το παιχνίδι των αριθμών, εξήγησε μου πως οι 6 πυρήνες που λες του A12 έχουν καλύτερο performance και από το 845 και από το 855(όπως φημολογείται).

Δε διάβασες το spoiler που γράφω ότι trollάρω, ε; :P

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Theo23A είπε

Εχετε πλακα τα fun boys της Samsung... Οταν σας λεει αυτη η "σοβαρη" εταιρια στις τηλεορασεις οτι το QLED (LCD) ειναι το μελλον και οτι το OLED δεν αξιζει ειναι ολα καλα (μεχρι και το Forbes πληρωσε για να βγαλει αντιστοιχο αρθρο!), οταν βαζει AM-OLED οθονη στα κινητα της τοτε κανει την υπερβαση? Ολες οι εταιριες πλεον εχουν OLED οθονες στα κινητα τους (ακομα και σε αρκετα λιγοτερα χρηματα απ'οτι χρεωνει η Samsung). Διαβαστε λιγο παραπανω και μην στηριζετε εταιριες που δεν το αξιζουν.

Που θα ήταν η τεχνολογία oled χωρίς τη Samsung? 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Εσύ είσαι άσχετος γτ νομίζεις ότι ξέρεις από τεχνολογία ...εγώ πχ στο κινητό μου δεν έχω ιδέα πόσους πυρήνες έχει.... Το 99% δεν τούς ενδιαφέρει.....  

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Που θα ήταν η τεχνολογία oled χωρίς τη Samsung? 

Δεν ειπα κατι για την Samsung ως εταιρια εξελιξης τεχνολογιων. Ισα ισα εχει συμβαλει σε πολλες βελτιωσεις. Το θεμα ειναι οτι οταν η ιδια υλοποιει κατι, εκει κατι στραβωνει και αντι να ασχοληθει με το να βγαλει οντως καλυτερα προιοντα και να καινοτομησει, ασχοληται με λασπη στους αντιπαλους, με fake reviews με πληρωμενα αρθρα και με μαρκετινγκ. Δηλαδηγ πραγματικα τωρα, τι εχει να ζηλεψει ενα Oneplus η ενα Huawei απο τα Samsung που κοστιζουν διπλα χρηματα? Πως ακριβως δικαιολογουνται αυτες οι τιμες? Εξηγησε μου τι εχει αλλαξει απο το S7 μεχρι το S10 που για εμας τους καταναλωτες κανει διαφορα?

(αφηνω την Apple εκτος γιατι ειναι αλλης φιλοσοφιας και αλλου λογισμικου).

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Cocomel είπε

Εσύ είσαι άσχετος γτ νομίζεις ότι ξέρεις από τεχνολογία ...εγώ πχ στο κινητό μου δεν έχω ιδέα πόσους πυρήνες έχει.... Το 99% δεν τούς ενδιαφέρει.....  

Η τεχνολογία είναι μέρος της δουλειάς μου οπότε επίτρεψέ μου να διαφωνήσω μαζί σου. Και που κολλάει το αν είμαι άσχετος με το ότι εσύ δεν ξέρεις. Ούτε εμένα με ενδιαφέρει πόσους πυρήνες ή ram έχει. Με νοιάζει να λειτουργεί σωστά και χωρίς κολλήματα. Άμα κάποια εταιρία μπορεί να το κάνει και με ένα πυρήνα εγώ είμαι οκ με αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Theo23A είπε

Δεν ειπα κατι για την Samsung ως εταιρια εξελιξης τεχνολογιων. Ισα ισα εχει συμβαλει σε πολλες βελτιωσεις. Το θεμα ειναι οτι οταν η ιδια υλοποιει κατι, εκει κατι στραβωνει και αντι να ασχοληθει με το να βγαλει οντως καλυτερα προιοντα και να καινοτομησει, ασχοληται με λασπη στους αντιπαλους, με fake reviews με πληρωμενα αρθρα και με μαρκετινγκ. Δηλαδηγ πραγματικα τωρα, τι εχει να ζηλεψει ενα Oneplus η ενα Huawei απο τα Samsung που κοστιζουν διπλα χρηματα? Πως ακριβως δικαιολογουνται αυτες οι τιμες? Εξηγησε μου τι εχει αλλαξει απο το S7 μεχρι το S10 που για εμας τους καταναλωτες κανει διαφορα?

(αφηνω την Apple εκτος γιατι ειναι αλλης φιλοσοφιας και αλλου λογισμικου).

Κοιτώντας στο skroutz και συγκρίνοντας τις ίδιες κατηγορίες συσκευής (ναυαρχίδες) με τις εταιρίες που προανέφερες δεν βλέπω καμία διαφορά στη τιμή τους ασχέτως αν τις θεωρώ σε κάποια σημεία καλύτερες και με κάποια καλύτερα χαρακτηριστικά. 

ΥΓ. Τώρα είδα την τελευταία σου ερώτηση και κατάλαβα ότι έχω να κάνω με άσχετο. Μην απαντήσεις καν.

Επεξ/σία από Sethiros
Δημοσ.

Αν δεις τις τιμες που γινεται release ενα P20-P30 Pro/Oneplus 6-6T και ενα S9/S10 θα δεις οτι εχουν διαφορα αισθητη (δεν βαζω το Mate 20 Pro στην κουβεντα γτ ειναι ξεκαθαρα πολυ ανωτερο απο τα αλλα οποτε αναμενομενη η διαφορα τιμης). Χωρις να υπαρχουν οι απαραιτητες διαφορες σε hardware ή features ωστε να δικαιολογηται αυτη η διαφορα απορω με τον κοσμο που πεταει τα χρηματα του. Γενικά η Samsung παει να το παιξει "premium brand" εδω και χρονια αλλα δεν της βγαινει γι αυτο ειναι πτωτικη σε πωλησεις-μεριδιο αγορας και οι κινεζοι ειναι θεμα χρονου να την ξεπερασουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Το Galaxy S10e είναι η απάντηση της Samsung στο iPhone XR

Το Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10e

To iphone Xr

Apple iPhone XR

... Η ερώτηση ποια ήταν;... Άλλο λειτουργικό, άλλη φιλοσοφία, άλλη υποστήριξη και άλλες δυνατότητες...

Υποθέτω ότι ο αρθρογράφος δε σκέφτηκε απλά να κοτσάρει ένα Iphone στον τίτλο για να μαζέψει κόσμο...

Επεξ/σία από johncorfas
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Plapoutas είπε

Άντε γιατί μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τα πανάκριβα χρέπια της Apple.

Όταν το «S12e» καταφέρει και δουλεύει το ίδιο απροβλημάτιστα και γρήγορα όπως το XR , τα λέμε

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 6
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Όταν το «S12e» καταφέρει και δουλεύει το ίδιο απροβλημάτιστα και γρήγορα όπως το XR , τα λέμε

Αυτή η καραμέλα ποια με τα απροβληματιστα xr, Xs ,xt και γουαι ζετ εφ σταματήστε την ποια , γελάει ο κόσμος. Που παρουσιάζει κινητό το Σεπτέμβρη και είναι χρηστικό τον Μάρτη. Νομίζετε όλοι ότι είστε ένα κλειστό club  και εμείς οι πλεμπα του android δεν μαθαίνουμε τι γίνεται μέσα . Πώς γίνεται πάντως ο ορισμός του smooth το iOS να γίνεται ακόμα πιο smooth στην επόμενη έκδοση , είναι κάτι που θέλω κάποιος να μου εξηγήσει.

Επεξ/σία από Panikas1986
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Theo23A είπε

Αλλος ειναι το προβατο ... http://www.antutu.com/en/ranking/rank1.htm

Γιατί όπως είναι γνωστό, όταν αγοράζεις μια συσκευή ανοίγεις το Antutu ή το Geekbench και κάθεσαι και χαζεύεις το Score που έβγαλε ο επεξεργαστής. Δεν πάει να είναι υποδεέστερη η καθημερινή χρήση και η ταχύτητα, ας είναι καλά τα νούμερα. Οι appl Fans λέγατε κάθε φορά στο παρελθόν ότι τα νούμερα δεν παίζουν ρόλο, κοίτα να δεις πως αλλάζουν οι καιροί, όταν ο ανταγωνισμός σας αφήνει πίσω ξαφνικά κάνετε στροφή στην αντίθετη κατεύθυνση και κοιτάτε τα νούμερα. ;)

• Like 2
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...