orbit21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα. Αναρωτιεμαι αν το roaming ισχυει στις κατωθι περιπτωσεις. 1) εχω ελληνικο vodafone νουμερο και καλω απο ελλαδα στην πολωνια σε πολωνικο νουμερο εκει. 2)εχω πολωνικο νουμερο εδω στην ελλαδα και τηλεφωνω σε ελληνικο νουμερο εδω στην ελλαδα. Οι χρεωσεις ειναι ιδιες???? Ρωταω γιατι μπορω να εχω συμβολαιο πολωνικο με 30gb internet τον μηνα συν απεριοριστα σταθερα κινητα για eu με 8 ευρω τον μηνα
mphxths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Υποθετω τα εξης : 1.Οχι.roaming ειναι οταν εισαι εκτος της χωρας του παροχου και σε καλυπτει/εξυπηρετει ο παροχος της χωρας σου.Αρα σε αυτο που περιγραφεις στο (1) δεν υφισταται roaming. 2.Βασει αυτου που εγραψα στο (1) , εδω υφισταται roaming. Tο αν οι χρεωσεις ειναι οι ιδιες δεν το γνωριζω αλλα πολυ αμφιβαλλω.Στην 1η περιπτωση η χρεωση ειναι του παροχου σου προς χωρες της Ευρωπης και ειδικα την Πολωνια.Στην 2η περιπτωση ειναι η χρεωση του Πολωνικου παροχου προς νουμερα της Ελλαδας σε κατασταση roaming. Να τυχει αυτες οι δυο χρεωσεις να ειναι ιδιες ακομα και παραπλησιες δεν ξερω αλλα δεν το νομιζω...
NikosKallithea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό που περιγράφεις ειναι κλήση διεθνούς αριθμού και στις δύο περιπτώσεις. Καμία σχέση με roaming δηλαδή. Roaming είναι αυτό που περιγράφει ο @mphxths στο 1 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από NikosKallithea
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα