Alexandros Giannakas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας παιδιά, είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο. Ακούω γνώμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theonirvana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 γραψε μας και για ποια χρηση προοριζονται, γιατι ειναι εντελως διαφορετικες μεταξυ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros Giannakas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Αρχικά θα είναι η πρώτη μου φωτογραφική. Κατά βάση τη χρειάζομαι για τοπία ή τοποθεσίες εντός πόλης. Επίσης χρησιμοποιώ για φωτογραφίες και το κινητό μου (iPhone XS). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fnp Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Συγκρινεις πορτοκάλια με μήλα αυτή την στιγμή. Αν ενδιαφέρεσαι για φωτογραφια μακρια απο gopro...αν παλι θες φωτογραφιες και βιντεο σε action καταστασεις τοτε ναι παρε την gopro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Alexandros Giannakas είπε Αρχικά θα είναι η πρώτη μου φωτογραφική. Κατά βάση τη χρειάζομαι για τοπία ή τοποθεσίες εντός πόλης. Επίσης χρησιμοποιώ για φωτογραφίες και το κινητό μου (iPhone XS). Μαθε να τραβας με το κινητο σου πρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Canon 2000d ή ακόμα καλύτερα την Μ100 που προσφέρει τα ίδια ή περισσότερα σε πολύ μικρότερο πακέτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 @Alexandros Giannakas Δεν το ειπα για αστειο, δεν σε καλυπτει η καμερα του XS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Στις 20/2/2019 στις 11:51 ΜΜ, Alexandros Giannakas είπε Κατά βάση τη χρειάζομαι για τοπία ή τοποθεσίες εντός πόλης. Η GoPro είναι ακατάλληλη γι' αυτή τη δουλειά. Χρειάζεσαι κανονική φωτογραφική μηχανή, όχι action cam. Θα προτείνω κι εγώ την Μ100 (ή αντίστοιχη) εναλλακτικά. Για την πόλη θα σε βολέψει το μικρότερο μέγεθος. Η dSLR έχει όγκο που δε σ' αφήνει να περάσεις απαρατήρητος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros Giannakas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, Balantakos είπε @Alexandros Giannakas Δεν το ειπα για αστειο, δεν σε καλυπτει η καμερα του XS? Φίλε νόμιζα το είπες για αστείο. Με καλύπτει το xs. Οποτε αποφάσισα να αποκλείσω την GoPro. 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα