monoxromos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Εδώ και λίγες ημέρες φίλοι μου παραπονούνται ότι δεν ανοίγει η σελίδα μου επειδή χρησιμοποιούν το adbloc. Το διαπίστωσα και εγώ,πρέπει να κάνω απενεργοποίηση του adblock για να δώ το περιεχόμενο της σελίδας, Η σελίδα είναι κατασκευασμένη με wordpress. Δεν μιλάμε για τις διαφημίσεις,αυτό ας πούμε ότι καλώς τις κρύβει αλλά εδώ δεν ανοίγει καν η σελίδα . Μπορούμε να βρούμε κάποια λύση; Η βοήθεια σας πολύτιμη Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από monoxromos
Predatorkill Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Ή το domain σου ειναι blacklisted ή η ip του σερβερ. Πες το domain να το δουμε και εμεις.
monoxromos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Το θέμα δεν είναι σε μένα είναι ότι δεν ανοίγει η σελίδα σε πολλούς επισκέπτες και φυσικά δεν γνωρίζω ποιό ad block χρησιμοποιεί ο καθένας...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Τρία σενάρια μπορώ να φανταστώ. Πρώτον, όπως είπε κι ο predator να είναι μπαναρισμένο το domain σου. Ελέγχεις στα παρακάτω αν ισχύει κάτι τέτοιο: https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx https://www.ultratools.com/tools/spamDBLookup Δεύτερον, να σου έχουν χακάρει τον κώδικα και να φορτώνει το site malware με αποτέλεσμα να κόβεται από το antivirus κι όχι από το adblocker. Τρίτον, να έχουν εγκατεστημένο κάποιο plugin τύπου uMatrix και το site σου να φορτώνει πολύ περιεχόμενο μέσω JavaScript με αποτέλεσμα να τρώει άκυρο. Γι αυτό ρώτησα ποιο adblock έχουν.
monoxromos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 δεν το πολυκαταλαβαίνω, αν θα ήθελες να σου στειλω σε μηνυμα την ιστοσελίδα μου να το κοιτάξεις θα με βοηθούσε πολύ...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Στείλτο αν και δεν νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα.
leonidas_fs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Γιατι δεν το γράφεις εδω το domain σου να βοηθήσει όποιος μπορεί; Δεν είναι κακό μια σελίδα να έχει θέματα, όλοι έχουμε ανα καιρούς!
monoxromos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα Λεωνίδα δυστυχώς κάτι πήγαμε να κάνουμε την βοήθεια φίλου από εδώ μέσα το forum και έπεσε η σελίδα τώρα η επαναφορά από back up θα χρειαστεί μου είπαν από τον host μια εβδομάδα, ειναι μεγάλος ο ογκος γύρω στο 170GB.καήκαμε! ΣΕ ευχαριστώ.
leonidas_fs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μπορείς να κάνεις ενα restore την βάση δεδομένων (που θα πάρει λίγες ώρες), και μετά να κάνεις restore τα αρχεία. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι η σελίδα σου Online σύντομα, απλά δεν θα εχει εικόνες και κείμενα κτλ. Σιγα σιγα θα αρχίσουν να εμφανίζονται!
monoxromos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 εννοείς απο το cpanel host ; Εξειδίκευσε μου το λίγο να το καταλάβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα