Homecinemakias Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Έχω μια βιντεοκάμερα της Sony, το μοντέλο CX 900 και αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα. Είναι ρυθμισμένη στο μέτριο format AVCHD και δεν δέχεται εντολές απο την οθόνη αφής ώστε να ρυθμίσω σε XAVC S HD όπου εκεί έχεις όλη την δύναμη της εικόνας της κάμερας αυτής. Σε 1 service που πήγα (δεν έχουν μείνει και πολλά, έχουν κλείσει και απ'ότι βλέπω είναι σε πολλά, αδιάφοροι έως και άσχετοι) μου είπαν να αλλάξω οθόνη. Και ρωτώ λοιπόν: Μόνο απο την οθόνη μπορεί κάποιος να αλλάξει ρυθμίσεις; Και άσε τον χρήστη. Ολόκληρη sony, μόνο με την οθόνη μπορεί να ρυθμίσει και να επικοινωνήσει στην κάμερα; Δεν μπορεί το λογισμικό κλπ να το χειριστεί με άλλο τρόπο; Εαν ρυθμιστεί η κάμερά μου στo format που αναφέρω, δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο απο την οθόνη αφής. Όλα τα κάνω απο τα χειριστήρια στο σώμα της κάμερας. https://www.skroutz.gr/s/4510148/Sony-HDR-CX900.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δύσκολο το ερώτημα ώστε να ξέρει κάποιος απάντηση. Το κακό είναι πως δεν υπάρχει πλέον στην κατεστραμμένη οικονομικά Ελλάδα, εταιρία Sony. Όλα στον αυτόματο πιλότο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε η sony δε θα κάτσει να παιδεύεται. Θα αλλάξει την οθόνη και τελείωσε. Το ίδιο μάλλον πρέπει να κάνεις κι εσύ. https://www.aliexpress.com/item/New-touch-LCD-display-screen-without-backlight-for-Sony-HDR-CX900-CX900V-CX900-Camcorder/32910278563.html Επικοινώνησε πρώτα με τον πωλητή για να σιγουρευτείς ότι περιλαμβάνει και το σύστημα αφής και δεν είναι μόνο η lcd οθόνη. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Στις 24/2/2019 στις 2:38 ΜΜ, micos000 είπε Φίλε η sony δε θα κάτσει να παιδεύεται. Θα αλλάξει την οθόνη και τελείωσε. Το ίδιο μάλλον πρέπει να κάνεις κι εσύ. https://www.aliexpress.com/item/New-touch-LCD-display-screen-without-backlight-for-Sony-HDR-CX900-CX900V-CX900-Camcorder/32910278563.html Η οθόνη δουλεύει σε μερικά σημεία της. Όσο για το κόστος, μου είπαν 200 ευρώ και όχι την τιμή που βλέπω στον σύνδεσμο που μου δείχνεις. Και δεν θυμάμαι εαν μου είπαν μόνο για το ανταλλακτικό, γι'αυτή την τιμή. Εαν είναι ξεχωριστά τα εργατικά, τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Πάμε πιο ψηλά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 To link είναι για να την παραγγείλεις μόνος σου και να κάτσεις να την αλλάξεις ή να βρεις κάποιον που πιάνουν τα χέρια του και το κατέχει το άθλημα και να τον πληρώσεις να στην αλλάξει. Εννοείται πριν προβείς σε αγορά θα πρέπει πρώτα να αποσυναρμολογήσεις την οθόνη σου και να δεις αν όντως είναι ακριβώς ίδια.. Επίσης να λάβεις υπ' όψιν το ότι μπορεί να (τι "να", σίγουρα θα) περάσει τελωνείο οπότε συν 24% φπα συν 12€ εκτελωνισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Καλημέρα. Πλέον η κάμερα έπαψε να είναι λειτουργική έστω και στο format που δούλευε. Την έδωσα σε κάποιον να βιντεοσκοπήσει και μου την έκανε "καινούργια"!!! Ποιός ξέρει τι της έκανε και πλέον βγάζει το μήνυμα που βλέπετε στην φώτο που παραθέτω. Υποψιάζομαι πως έκανε το εξής. Θα είχε πατήσει rec, δεν θα κατάλαβε πως είναι σε φάση εγγραφής και θα πήγε να αφαιρέσει την κάρτα μνήμης. Δεν ξέρω για ποιόν άλλο λόγο να βγήκε αυτό το μήνυμα στην οθόνη. Δεν πατιέται ούτε το ΟΚ ούτε το Cancel όπως και να το προσπάθησα!! Έβγαλα την μπαταρία, έβαλα κάρτες κλπ κλπ! Δεν βρήκα λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κανε αυτο που σου εγραψε πανω το παιδι...αγορασε νεα οθονη με λειτουργικη αφη και πηγαινε σε ενα μαστορα που να ασχολειται με καμερες στο κεντρο Αθηνας να σου κανει εγκατασταση Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από afterhours 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Στις 5/3/2019 στις 12:03 ΠΜ, micos000 είπε To link είναι για να την παραγγείλεις μόνος σου και να κάτσεις να την αλλάξεις ή να βρεις κάποιον που πιάνουν τα χέρια του και το κατέχει το άθλημα και να τον πληρώσεις να στην αλλάξει. Εννοείται πριν προβείς σε αγορά θα πρέπει πρώτα να αποσυναρμολογήσεις την οθόνη σου και να δεις αν όντως είναι ακριβώς ίδια.. Επίσης να λάβεις υπ' όψιν το ότι μπορεί να (τι "να", σίγουρα θα) περάσει τελωνείο οπότε συν 24% φπα συν 12€ εκτελωνισμός. Σε όλη αυτή την ιστορία, το δύσκολο είναι αυτό το προτελευταίο που έγραψες. Πως πρέπει να την αποσυναρμολογήσω. Διότι εαν έρθει το ανταλλακτικό, τότε το πας σε ένα κατάστημα να στην φτιάξουν. Τώρα πως θα πάω; Για αποσυναρμολόγηση θα του πω; Δύσκολο το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα