dennissgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Ειπα να δοκιμασω και εγω λεει το playstation now στο pc . Πας να παίξεις και τσουπ σου ζηταει οτι για να μπεις στο παιχνίδι χρειάζεσαι χειριστήριο .. !!ΕΛΕΟΣ SONY !! Γνωριζει καποιος καποιο τροπο να παιξω με πληκτρολογιο και ποντίκι ? Υ.Γ . Δοκιμασα καποια προγραμματακια που και καλα κανουν emulator το χειριστιριο αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα !~
ilos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Χρειάζεσαι dualshock 4 συνδεδεμένο είτε με το καλώδιο ή το official wireless adaptor.
JTRGamer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, dennissgr είπε Ειπα να δοκιμασω και εγω λεει το playstation now στο pc . Πας να παίξεις και τσουπ σου ζηταει οτι για να μπεις στο παιχνίδι χρειάζεσαι χειριστήριο .. !!ΕΛΕΟΣ SONY !! Γνωριζει καποιος καποιο τροπο να παιξω με πληκτρολογιο και ποντίκι ? Υ.Γ . Δοκιμασα καποια προγραμματακια που και καλα κανουν emulator το χειριστιριο αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα !~ Δουλέυει το ps now στην Ελλάδα? Γιατί δοκίμασα πριν λίγο απο περιέργεια και μου βγάζει error
dennissgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρεπει να κανεις κομπίνα .. Οταν δημιουργείς λογαριασμο να δηλώσεις οτι εισαι Αγγλία (Εβαλα αυτη την χωρα προληπτικά μην με εχει τα games σε αλλη γλωσσα ) Αν βαλεις εξ αρχεις Ελλαδα οταν δημιουργησεις και ολοκληρώσεις την εγγραφή λογαριασμου , δεν σε αφήνει να παίξεις ! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από dennissgr 1
jimis98 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 άλλες χώρες εκτός από την Αγγλία μπορώ να βάλω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα