Talon86 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας και χαρά Σας..λοιπον έχω αποφασίσει να αγοράσω η sym CRUISYM 300 ή kymco xtown 300.τα εχω δει και τα 2 απο κοντα μου αρέσουν και τα 2 σε μαύρο ΤΗΣ kymco μάλλον θα πάω σε special edision. Τώρα έχω piaggio fly125 και ποιο πριν kymco agility city125..θέλω να πάω σε 300 αλλά όχι τύπου Beverly κ γι'αυτό κατέληξα εδώ..θα ήθελα κάποιες γνώμες σχετικά με τα 2 μοντέλα και συμβουλές ...έχω δει αρκετά φόρουμ και τα έχω μελετήσει αλλά γράφω εδώ για να μου πει κάποιος που τα έχει ζήσει πραγματικά ..
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Talon86 είπε Γεια σας και χαρά Σας..λοιπον έχω αποφασίσει να αγοράσω η sym CRUISYM 300 ή kymco xtown 300.τα εχω δει και τα 2 απο κοντα μου αρέσουν και τα 2 σε μαύρο ΤΗΣ kymco μάλλον θα πάω σε special edision. Τώρα έχω piaggio fly125 και ποιο πριν kymco agility city125..θέλω να πάω σε 300 αλλά όχι τύπου Beverly κ γι'αυτό κατέληξα εδώ..θα ήθελα κάποιες γνώμες σχετικά με τα 2 μοντέλα και συμβουλές ...έχω δει αρκετά φόρουμ και τα έχω μελετήσει αλλά γράφω εδώ για να μου πει κάποιος που τα έχει ζήσει πραγματικά .. Καλησπερα...εγω δν εχω εμπειρία σε αυτα τα μοντέλα για να σε βοηθήσω σε κατι αλλα μαλλον θα αγοράσω το cruisym..το εχω δει απο κοντα το εχω πάρει βόλτα και ειναι αρκετά καλο όπως επίσης και ειναι ποιο ελαφρύ απο τι φενεται γιατι το ειχα ένα ανχος ως προς τα κιλά ..
TechnoState Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικά κ τα δύο! Έχω περάσει κ απο τις δύο (διαφορετικο κυβισμό όμως). Δίκτυο υπάρχει, υποστήριξη υπάρχει, τεχνογνωσία υπάρχει... χτυπάς εκεί που θα πετύχεις το καλύτερο deal (κ ίσως αυτό με τους μεγαλύτερους χώρους, ανάλογα την καθημερινότητα σου). Έχω την εντύπωση ότι η sym στο support/service της, είναι ένα κλικ πιο οικονομική.(πιο δυνατό το sym στα νούμερα.. αλλά στην πράξη δεν νομίζω να γίνεται εύκολα αντιληπτό). Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από TechnoState
geordeme777 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Επανέρχομαι στο θέμα...δεν έχω βρει ακόμη ξεκάθαρη απάντηση. sym CRUISYM 300 F4 ή kymco xtown 300! ABS E4 special edition? τα εχω δει και τα 2 απο κοντα και μου αρέσουν. Κλείνω προς το άσπρο. Η special edition της kymco υπάρχει μόνο σε γκρι ανθρακι. Θα ήθελα να ρωτήσω για τα ανταλλακτικά και τα σέρβις. Ποια είναι ποιο φθηνο και αν υπάρχει αντίστοιχα καλό δίκτυο συνεργείων. Για sym ξέρω γιατί το προηγούμενο μηχανάκι μου είναι το sym 250 evo i. Αρκετά ευχαριστημένος αν εξαιρέσεις τα πλαστικά που είναι ψεύτικα και χαλάνε πραγματικά εύκολα. Μηχανικά ελάχιστα προβλήματα, τα προβλεπόμενα μίζα κτλ ειδικά για 10 ετών μηχανάκι. Θεωρώ το sym ελαφρώς πιο δυνατό όχι όμως κάτι συγκλονιστικό Επίσης, υπάρχει μια αρκετή διάφορα την τιμή. Sym 4700 euro και kymco 400 euro. 700 ευρώ όχι και μικρή. την αρωγη σας γιατί επίκειται πολύ σύντομα αγορά ενός από τα δύο
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Γιατι δεν περιμένεις να πας σε beverly euro 5 ? Και σχετικά οικονομικό και στυλάτο.Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τα ηλεκτρικά του.Την kymco δεν την έχω σε εκτίμηση.Αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο ,πήγαινε sym.
VonLoutsos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 32 minutes ago, Ggiorgos7 said: Γιατι δεν περιμένεις να πας σε beverly euro 5 ? Και σχετικά οικονομικό και στυλάτο.Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τα ηλεκτρικά του.Την kymco δεν την έχω σε εκτίμηση.Αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο ,πήγαινε sym. To Beverly το καινουργιο θα παίξει στα 5500Ε......(Λάθος κίνηση πιστεύω, αλλά μανατζαραίος δεν είμαι....)
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 18 ώρες πριν, VonLoutsos είπε To Beverly το καινουργιο θα παίξει στα 5500Ε......(Λάθος κίνηση πιστεύω, αλλά μανατζαραίος δεν είμαι....) 5000ε νομιζω το ειδα
george1999 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Η γνώμη μου δε σχέση με τα 2 που εισαι αναμεσα σαφώς προτεινω το sym λόγω καλύτερης αξιοπιστίας όμως αν έχεις χρήματα πήγαινε σε ένα honda forza 300 το καινούριο ξεφεύγει στη τιμή αλλά μπορείς να βρεις ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο στα 4500-5000€. Υπόψιν ότι επειδή αναμένεται ηδη το forza 350 τα 300αρια θα παίξουν σε προσφορά για να ξεστοκαρουν τα μαγαζιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα