Konstantina83 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα εύκολο αν είναι δυνατόν πρόγραμμα δημιουργίας βίντεο. Έχω συγκεντρώσει πολλά αρχεία με βιντεοκάμερα με τον μικρό μου και θα ήθελα να φτιάχνω όμορφα όσο γίνεται βιντεακια. Παλιά χρησιμοποιουσα το pbm της Sony αλλά καταργήθηκε. Στον υπολογιστή έχω τα Windows 7. Ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Konstantina83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsuyoshi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχεις ήδη κάποια εμπειρία με video editing προγράμματα - αλλά θα ήθελες να μάθεις, μπορείς να ξεκινήσεις με Sony Vegas. Έχει σχετικά απλό interface και μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα. Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι πλέον δουλεύουμε το Adobe Premiere Pro, το οποίο όμως δε θα το σύστηνα σε κάποιον ο οποίος δεν έχει ιδέα πως να το αξιοποιήσει ή μια γενική ιδέα χρήσης τέτοιων προγραμμάτων. Προφανώς, ό,τι και να διαλέξεις θα περάσεις αναγκαστικά από την περίοδο προσαρμογής και εκμάθησης των βασικών. Αγγλικά να ξέρεις και όλα γίνονται Σημείωση ότι τα παραπάνω δεν είναι δωρεάν (ας πούμε) Υπάρχει και το DaVinci Resovle το οποίο νομίζω έχει και δωρεάν έκδοση η οποία θα σε καλύψει στο έπακρο για τις ανάγκες σου, αλλά δεν το έχω δουλέψει καθόλου οπότε δεν έχω άποψη πάνω σε αυτό. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από mitsuyoshi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theonirvana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Συμφωνω για Sony Vegas Pro.πολυ καλο και σχετικα απλο στο να το μαθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 το πιο εύκολο είναι το movie maker που υπάρχει στα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liospi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Στις 21/2/2019 στις 9:05 ΜΜ, mitsuyoshi είπε Αν δεν έχεις ήδη κάποια εμπειρία με video editing προγράμματα - αλλά θα ήθελες να μάθεις, μπορείς να ξεκινήσεις με Sony Vegas. Έχει σχετικά απλό interface και μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα. Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι πλέον δουλεύουμε το Adobe Premiere Pro, το οποίο όμως δε θα το σύστηνα σε κάποιον ο οποίος δεν έχει ιδέα πως να το αξιοποιήσει ή μια γενική ιδέα χρήσης τέτοιων προγραμμάτων. Προφανώς, ό,τι και να διαλέξεις θα περάσεις αναγκαστικά από την περίοδο προσαρμογής και εκμάθησης των βασικών. Αγγλικά να ξέρεις και όλα γίνονται Σημείωση ότι τα παραπάνω δεν είναι δωρεάν (ας πούμε) Υπάρχει και το DaVinci Resovle το οποίο νομίζω έχει και δωρεάν έκδοση η οποία θα σε καλύψει στο έπακρο για τις ανάγκες σου, αλλά δεν το έχω δουλέψει καθόλου οπότε δεν έχω άποψη πάνω σε αυτό. ++++για το davinci το οποίο «σπέρνει» και έχει ενσωματωμένο το fusion, κάτι αντίστοιχο με το after effect και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Για να μην μπερδέψουμε τον TS να αναφέρω πως το Vegas πλέον ανήκει στην Magix, και ναι είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο φιλικό στον νέο χρήστη. Στα windows 7 αν δεν απατομαι υπάρχει και το windows movie maker, που είναι και τσάμπα και κάνει εξαιρετική δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apovak Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) To davinci resolve βγαίνει και σε free έκδοση. Αλλά νομίζω είναι πιο ευκολο το πρεμιερ προ και θα βρεις περισσότερα βίντεο εκμάθησης του, online. Εχω αρκετά tutorial εκμάθησης του premiere στο κανάλι μου στο YouTube. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Apovak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Επίσης αν υπάρχει κάποιο Ipad σχετικά καινούργιο επίσης είναι πολύ ικανά στην επεξεργασία βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Το Avidemux το έχει δουλέψει κανείς; Τι λέει σαν πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα