akispanaitwlikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας! προσφατα εφτιαξα εναν υπολογιστη με καρτα γραφικων RX 570 Windows νομιζω ειναι με Crack... και παιζω γυρω στα 15 λεπτα Fortnite και μετα απο λιγο Crushari.. μηπως γνωριζεται κατι;
Sheogorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, akispanaitwlikos είπε Γεια σας! προσφατα εφτιαξα εναν υπολογιστη με καρτα γραφικων RX 570 Windows νομιζω ειναι με Crack... και παιζω γυρω στα 15 λεπτα Fortnite και μετα απο λιγο Crushari.. μηπως γνωριζεται κατι; Καλησπέρα, ο υπόλοιπος υπολογιστής από τι αποτελείται; 1
akispanaitwlikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, ο υπόλοιπος υπολογιστής από τι αποτελείται; Ryzen 5 1600 , ASrock AB350M Pro4 (AM4) Motherboard, και καρτα ATI Radeon Rx 570... και στο Fortnite μου εβγαζε το error << radeon wattman settings have been restored due to an unexpected system failure >>
donblunts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, akispanaitwlikos είπε Ryzen 5 1600 , ASrock AB350M Pro4 (AM4) Motherboard, και καρτα ATI Radeon Rx 570... και στο Fortnite μου εβγαζε το error << radeon wattman settings have been restored due to an unexpected system failure >> Δοκίμασες προηγούμενες εκδόσεις οδηγών; Έκανες πρόσφατα Update στα Windows;
akispanaitwlikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, donblunts είπε Δοκίμασες προηγούμενες εκδόσεις οδηγών; Έκανες πρόσφατα Update στα Windows; τα παντα ολα
Sheogorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, akispanaitwlikos είπε τα παντα ολα Έχεις κάνει oc μήπως στην κάρτα; Τι θερμοκρασίες φτάνει;
akispanaitwlikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Έχεις κάνει oc μήπως στην κάρτα; Τι θερμοκρασίες φτάνει; στο csgo 30 βαθμους ..και οχι δεν εκνα oc
donblunts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, akispanaitwlikos είπε στο csgo 30 βαθμους ..και οχι δεν εκνα oc Κατέβασε το DDU απο εδώ https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Τρέξτο σε Safe Mode, και βάλε πάλι τους οδηγούς. 1
akispanaitwlikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, donblunts είπε Κατέβασε το DDU απο εδώ https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Τρέξτο σε Safe Mode, και βάλε πάλι τους οδηγούς. το εχω κανει αλλ τιποτα
donblunts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, akispanaitwlikos είπε το εχω κανει αλλ τιποτα Έχεις διαθέσιμο άλλον Η/Υ για να το δοκιμάσεις; Το Wattman συνήθως κάνει reset λόγω OC - δεν το λέω εγώ, ο γούγλης.
akispanaitwlikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 δεν εχω κανει oc αλλα .. μηπως να κανω DC?
Sheogorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, akispanaitwlikos είπε δεν εχω κανει oc αλλα .. μηπως να κανω DC? Όχι. Αν δεν φτιάξει, μιλάς με το κατάστημα αγοράς.
akispanaitwlikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 το εβαλα σε safe mode το pc και μετο που το ανοιγω δεν με αφηνει να μπω πληκτορολογο τον κωδικο που ειχα στα windows Και μου λεει λαθος ενταξει καταφερα α το ανοιξω... να καμνω ασφαλη εκκινηση με δικτυο;
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Τον κωδικό του mail σου θέλει για να μπεις στα Windows
akispanaitwlikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 ναι το βρηκα αυτο.. απλα τωρα δεν ξερω σε τι Mdode Να τρεξω το pc να το βαλω ασφαλης με δικτυο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα