george kesoglu Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αγορασμενος 3/2015 στο κουτι γραφει 5χρονια εγγυηση πηρα τηλ στο καταστημα που τον αγορασα μου ειπε οτι εχει δυο χρονια εγγυηση ,,,,τα 5 χρονια τα δινει η samsung και να επικοινωνησω με αυτους ,, το εκανα σημερα και μου ειπαν οτι η samsung Ελλας δεν καλυπτει την πενταετη εγγυηση των δισκων και πρεπει να επικοινωνισω με ολλανδια που ειναι τα κεντρικα τους στη Ευρωπη ????!!!!!! το εχει κανει καποιος ??? αξιζει να ασχοληθει καποιος με την ολη διαδικασία ???? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από george kesoglu
@topos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, george kesoglu είπε αγορασμενος 3/2015 στο κουτι γραφει 5χρονια εγγυηση πηρα τηλ στο καταστημα που τον αγορασα μου ειπε οτι εχει δυο χρονια εγγυηση ,,,,τα 5 χρονια τα δινει η samsung και να επικοινωνησω με αυτους ,, το εκανα σημερα και μου ειπαν οτι η samsung Ελλας δεν καλυπτει την πενταετη εγγυηση των δισκων και πρεπει να επικοινωνισω με ολλανδια που ειναι τα κεντρικα τους στη Ευρωπη ????!!!!!! το εχει κανει καποιος ??? αξιζει να ασχοληθει καποιος με την ολη διαδικασία ???? Εσύ ξέρεις τον χρόνο σου, προσωπικά θα στέλνα ένα e-mail για αρχη.
Arkin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Αρχικα ανοιξε ενα ticket στο site της samsung με την αποδειξη αγορας να φαινεται καθαρα. Απο εκει και περα πιστευω θα λυθει το θεμα σου. Εγγυηση εχεις ακομα 1 χρονο οποτε σιγουρα θα παρεις αλλο. Εφοσον η αγορα ειναι απο Ευρωπη ισχυει κανονικα η εγγυηση στην Ελλαδα.
george kesoglu Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 οποιος μου βρει το mail απο την υποστήριξη της samsung στην ολλανδια κερδιζει λουκουμι εψαξα και δεν το βρήκα με εστελνε σε μεσετζερ και τουιτερ στα οποια δεν ειχε καν κατηγορια σκληρων δισκων
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, george kesoglu είπε οποιος μου βρει το mail απο την υποστήριξη της samsung στην ολλανδια κερδιζει λουκουμι εψαξα και δεν το βρήκα με εστελνε σε μεσετζερ και τουιτερ στα οποια δεν ειχε καν κατηγορια σκληρων δισκων Θα ψαξω φιλε μου. Το θεμα ειναι ομως γιατι θες της Ολλανδιας? Ευρωπαικη εγγυηση εχουν ολοι οι samsung ssd αγορασμενοι απο Ευρωπη. Ισως επεσες σε υπαλληλο που δεν ειχε ιδεα δεν εξηγείται αλλιως.
george kesoglu Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 μου ειπαν οτι τα κεντρικα της samsung στην ευρωπη ειναι στην ολλανδια , τωρα για το εαν επεσα σε υπαλληλο που δε ηξερε , τι να πω , θα στειλω ενα mail και στην αντιπροσωπεια Ελλαδος
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Πρωτη φορα το ακουω. Κανονικα με ticket στο samsung hellas και φωτογραφια την αποδειξη σε εξυπηρετουν κανονικα. Για samsung Ολλανδιας πας εδω https://www.samsung.com/nl/support/#contact Εχουν twiiter messenger facebook.
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τραγικό κατάστημα (αλήθεια ποιο είναι αυτό?) Τραγική Samsung Hellas Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από BlueBlood7 1
Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Occultist είπε Σκρουτζομάγαζο, ε; Το σωστο ειναι αν υπαρξει θεμα με RMA να απευθυνθει στην ιδια εταιρια οπως και εκανε. Το καταστημα ειδικα μετα απο τοσα χρονια σπανια να εξυπηρετησει ειδικα αυτα που ειναι στο skroutz εκτος απο καποια που αξιζουν και σε τετοια θεματα. Η samsung hellas πρεπει να αναλαβει την εγγυηση και μονο. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Ενώ εκτός skroutz(eshop, plaisio ) είναι καλύτερα. 1
rofl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) τουλαχιστον δισκο πλαισιο, αλλαγη αυθημερον πριν 20 μερες. νεο κομματι νεα εγγυηση. σε rma τουλαχιστον δισκων (που εχω κανει αρκετα) ειναι κυριοι. δεν ειμαι φαν αλλα για δισκους δεν θα πηγαινα skroutz, αν χρειαζομουν γρηγορο rma. ( εκτος και αν το καταστημα κανει rma πριν στειλει το δισκο στην αντιπροσωπεια) βεβαια αναφερομαι σε μηχανικους, δεν θα επαιρνα samsung ssd απ το πλαισιο με τον 500αρη στα 100 ευρα. πρεπει να σαι γκαντεμης για να χαλασει ετσι κι αλλιως ontopic. ανοιξε ticket στην ελλαδα και για μενα , βεβαια υπαρχει περιπτωση να πρεπει να παει ολλανδια αλλα διεκδικησε να το αναλαβουν αυτοι Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από rofl
Occultist Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Ενώ εκτός skroutz(eshop, plaisio ) είναι καλύτερα. Πολύ. Ειδικά στο Πλαίσιο. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από Occultist 1
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, rofl είπε τουλαχιστον δισκο πλαισιο, αλλαγη αυθημερον πριν 20 μερες. νεο κομματι νεα εγγυηση. σε rma τουλαχιστον δισκων (που εχω κανει αρκετα) ειναι κυριοι. δεν ειμαι φαν αλλα για δισκους δεν θα πηγαινα skroutz, αν χρειαζομουν γρηγορο rma. ( εκτος και αν το καταστημα κανει rma πριν στειλει το δισκο στην αντιπροσωπεια) βεβαια αναφερομαι σε μηχανικους, δεν θα επαιρνα samsung ssd απ το πλαισιο με τον 500αρη στα 100 ευρα. πρεπει να σαι γκαντεμης για να χαλασει ετσι κι αλλιως ontopic. ανοιξε ticket στην ελλαδα και για μενα , βεβαια υπαρχει περιπτωση να πρεπει να παει ολλανδια αλλα διεκδικησε να το αναλαβουν αυτοι 20 μέρες δε το λες και γρήγορο RMA
rofl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε 20 μέρες δε το λες και γρήγορο RMA πηγα πριν ~20 μερες και μου εκαναν αλλαγη αυθημερον (βασικα αμεσα) κι επειδη εχω κανει rma κανα 4αρι δισκους πλαισιο, κανενας δεν πηρε πανω απο 3-4 μερες. και περα απ την ταχυτητα αυτο που εκτιμω ειναι οτι δινουν νεο δισκο με νεα εγγυηση και οχι refurb οπως δινει συνηθως η wd στα rma οποτε αν εχουν δισκο στο μεγεθος που ψαχνω και οχι υπερβολικα τιμολογημενο τους προτιμω ( ενα μικρο premium ειναι αποδεκτο για αυτη την ευκολια) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από rofl 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα