Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Box S (8GB)

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν στο συγκεκριμένο tv box μπορώ εγκαταστήσω την εφαρμογή του cosmote tv go ? 

Θέλω να προχωρήσω στην αγορά του και αυτό είναι το μόνο που με προβλιματίζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι κανονικά την έκδοση για tablet αλλά θα χρειαστείς ποντίκι γιατί η εφαρμογή είναι δύσχρηστη με το χειριστήριο

Επεξ/σία από WebDevGr
  • Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα. αν βάλω σε στικάκι ταινίες με ξεχωριστό αρχείο srt (ίδιο όνομα) θα μπορέσει να διαβάσει υπότιτλους? χρειάζεται κάποια διαδικασία?

Δημοσ.

Αυτό εξαρτάται από τον player που θα χρησιμοποιήσεις, αλλά σχεδόν όλοι υποστηρίζουν εξωτερικούς υπότιτλους 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, το αγορασα σημερα, εχω μια απορια σχετικα με ηχο. To συγκεκριμενο μποχ δεν ειχε καλωδιο ηχου.

Πως θα μπορω να παρω ηχο απο το ηχοσυστημα?Προς το παρον εχω συνδεσει το xiaomi με hdmi με την τηλεοραση και την τηλεοραση με το ηχοσυστημα με οπτικη αλλα ηχο εχω απο τα ηχεια της τηλεορασης.θα χρειαστει να αγορασω καποιο καλωδιο η ανταπτορα ωστε να συνδεσω κατευθειαν το box με το ηχοσυστημα?κατι σαν αυτο στην φωτο?

xiaomi.jfif

Επεξ/σία από 4saken
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/3/2020 στις 10:04 ΜΜ, 4saken είπε

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, το αγορασα σημερα, εχω μια απορια σχετικα με ηχο. To συγκεκριμενο μποχ δεν ειχε καλωδιο ηχου.

Πως θα μπορω να παρω ηχο απο το ηχοσυστημα?Προς το παρον εχω συνδεσει το xiaomi με hdmi με την τηλεοραση και την τηλεοραση με το ηχοσυστημα με οπτικη αλλα ηχο εχω απο τα ηχεια της τηλεορασης.θα χρειαστει να αγορασω καποιο καλωδιο η ανταπτορα ωστε να συνδεσω κατευθειαν το box με το ηχοσυστημα?κατι σαν αυτο στην φωτο?

xiaomi.jfif 48 kB · 5 downloads

δεν έχει έξοδο ήχου και αναγκαστικά πρέπει να πάρει από την τηλεόραση ανάλογα με το ποιο μοντέλο είναι...πρέπει να έχει έξοδο για το ηχοσύστημα σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει έξοδο ήχου το tv box ..

Εχω το ίδιο tv box και το έχω συνδέσει με jack σε rca στο ηχοσύστημα. (το ηχοσύστημα έχει απλή είσοδο ήχου rca)

Επίσης μπορείς να πάρεις οπτικό καλώδιο σαν αυτό που έβαλες στην φώτο, και έναν τέτοιο μετατροπέα https://www.skroutz.gr/s/12062876/RCA-Toslink-female-3-5mm-2x-RCA-female.html και απο οπτικό μπορείς να το κάνεις αναλογικό τον ήχο, έτσι το είχα κάνει σε ενα beelink gt1 tv box που είχα παλιά.

Επίσης δες μήπως η τηλεόρασή σου έχει κάποια ρύθμιση ώστε να βγάλει ήχο απο την οπτική, και εμένα η μια τηλεόραση που έχει οπτική έξοδο πρέπει να το ρυθμίσω αλλά δεν θυμάμαι πως.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, pavloa είπε

Έχει έξοδο ήχου το tv box ..

Εχω το ίδιο tv box και το έχω συνδέσει με jack σε rca στο ηχοσύστημα. (το ηχοσύστημα έχει απλή είσοδο ήχου rca)

Επίσης μπορείς να πάρεις οπτικό καλώδιο σαν αυτό που έβαλες στην φώτο, και έναν τέτοιο μετατροπέα https://www.skroutz.gr/s/12062876/RCA-Toslink-female-3-5mm-2x-RCA-female.html και απο οπτικό μπορείς να το κάνεις αναλογικό τον ήχο, έτσι το είχα κάνει σε ενα beelink gt1 tv box που είχα παλιά.

Επίσης δες μήπως η τηλεόρασή σου έχει κάποια ρύθμιση ώστε να βγάλει ήχο απο την οπτική, και εμένα η μια τηλεόραση που έχει οπτική έξοδο πρέπει να το ρυθμίσω αλλά δεν θυμάμαι πως.

μόλις παω σπίτι θα το κοιτάξω γιατί ήθελα να βάλω ασύρματα ακουστικά και δε βρήκα την είσοδο......πλάκα έχει και φοράω και γυαλιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...