Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους έχω πάρει αυτή την κάρτα εδώ και δύο εβδομάδες . . . 'Eχει παρουσιάσει κάποια πράγματα περίεργα Δεν ξέρω άμα είναι φυσιολογικά ή όχι , γενικά έχω ακούσει ότι το λογισμικό της Aorus είναι για πέταμα ... αλλά τώρα να μου προκαλεί 850 ευρώ κάρτα τέτοια θέματα λόγω λογισμικού είναι Απαράδεκτο .

Αρχικά σβήνουν όλα τα λαμπάκια και ξανά ανάβουν σε άκυρες στιγμές και σε παιχνίδι μέσα και σε άκυρες στιγμές , 

Επίσης όταν βάζω τα ανεμιστηράκια να ανοίγουν αυτόματα με τη θερμοκρασία όταν ανοίγω ας πούμε διάφορα πράγματα που δεν έχουν μεγάλη απαίτηση μου κάνει κάτι τρελά ανάβει μόνο το μεσαίο ανεμιστηράκι και Σταματάει ξεκινάει και αναβοσβήνουν τα λαμπάκια από κάτω Θα βάλω και βίντεο να δείτε

Επίσης ένα άλλο περίεργο που μου κάνει (μπορεί να είμαι και εγώ υπερβολικός) σε απαιτητικά games όταν είμαι στο μενού κάνει έναν θόρυβο η κάρτα ένα χαμηλό (ζζζζζζ)  το οποίο αλλάζει τόνο οταν πας από το Κεντρικό μενού για παράδειγμα στα settings ή οπουδήποτε αλλού ... βέβαια όταν μπαίνω να παίξω δεν κάνει κάποιο θόρυβο...

Αν υπάρχει κάποιος που την έχει θα με βοηθήσει πολύ να μου πει τη γνώμη του αλλά και οποιοσδήποτε άλλος που έχει διαβάσει πράγματα για αυτή την κάρτα . . .

(Eπίσης να πω για όποιους με θυμούνται με ένα θέμα που είχα κάνει πάλι για αυτή την κάρτα πήρα τελικά οθόνη . Τα FPS δεν ανέβηκαν (Όπως ήταν αναμενόμενο δηλαδή) αλλά τουλάχιστον ευχαριστιέμαι 144 Hertz) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ζζζζζ που ακούς είναι το γνωστό coil whine, αυξομειώνεται αναλόγως τον φόρτο. 

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, seithan είπε

Το ζζζζζ που ακούς είναι το γνωστό coil whine, αυξομειώνεται αναλόγως τον φόρτο. 

δηλαδη ειναι κατι φυσιολογικο αυτο ;

Δημοσ.

Επίσης δοκίμασε να πειράξεις τα Led μέσω GeforceNow, απενεργοποιωντας το οποίο πρόγραμμα ήρθε με την Aorus

Just now, georgito1991 said:

δηλαδη ειναι κατι φυσιολογικο αυτο ;

Ναι. Θυμάμαι με την σειρά GTX9xx ήταν ιδιαίτερα χτυπητό και μάλιστα κάποιες εταιρείες επίτρεψαν περιορισμένης εμβέλειας αντικατάσταση. Βασικά οι περισσότερες κάρτες αναπαράγουν αυτόν τον θόρυβο άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, seithan είπε

Επίσης δοκίμασε να πειράξεις τα Led μέσω GeforceNow, απενεργοποιωντας το οποίο πρόγραμμα ήρθε με την Aorus

Ναι. Θυμάμαι με την σειρά GTX9xx ήταν ιδιαίτερα χτυπητό και μάλιστα κάποιες εταιρείες επίτρεψαν περιορισμένης εμβέλειας αντικατάσταση. Βασικά οι περισσότερες κάρτες αναπαράγουν αυτόν τον θόρυβο άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. 

οκ... ευχαριστω ... το Geforce now τι ειναι ακριβως ? θελει να κανω αιτηση για να μου δωσει beta εκδοση απο οτι ειδα ...

Δημοσ.

Το geforce now είναι η σουίτα από όπου ενημερώνεσαι για νέους οδηγούς, παραμετροποιείς το fidelity των παιχνιδιών ρυθμίζεις το capture και ένα και άλλα πραγματάκια. Έχεις κατεβάσει τους πιο φρέσκους οδηγούς ή χρησιμοποιείς αυτούς που έρχονται με το CD της κάρτας γραφικών. 

Υγ: εννοώ το geforce experience. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, seithan είπε

Το geforce now είναι η σουίτα από όπου ενημερώνεσαι για νέους οδηγούς, παραμετροποιείς το fidelity των παιχνιδιών ρυθμίζεις το capture και ένα και άλλα πραγματάκια. Έχεις κατεβάσει τους πιο φρέσκους οδηγούς ή χρησιμοποιείς αυτούς που έρχονται με το CD της κάρτας γραφικών. 

Υγ: εννοώ το geforce experience. 

τους είχα κατεβάσει από το site Και εννοείται ότι τους κάνω ενημέρωση

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, georgito1991 είπε

όταν ανοίγω ας πούμε διάφορα πράγματα που δεν έχουν μεγάλη απαίτηση μου κάνει κάτι τρελά ανάβει μόνο το μεσαίο ανεμιστηράκι και Σταματάει ξεκινάει

Φυσιολογικό μου ακούγεται αυτό. Όταν δεν έχει load η κάρτα μπορεί να μην χρησιμοποιείται και κανένας ανεμιστήρας! Όσο αφορά τα φωτάκια, είσαι σίγουρος οτι δεν είναι default pattern της κάρτας να παίζει έτσι? Σου δίνει κάποιο λογισμικό να αλλάζεις τα settings για τα led?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stamer είπε

Φυσιολογικό μου ακούγεται αυτό. Όταν δεν έχει load η κάρτα μπορεί να μην χρησιμοποιείται και κανένας ανεμιστήρας! Όσο αφορά τα φωτάκια, είσαι σίγουρος οτι δεν είναι default pattern της κάρτας να παίζει έτσι? Σου δίνει κάποιο λογισμικό να αλλάζεις τα settings για τα led?

Οι κινήσεις που κάνει είναι περίεργες, δηλαδή το μεσαίο ανεμιστηράκι Σταματάει ξεκινάει Σταματάει ξεκινάει και αναβοσβήνουν τα κάτω τα λαμπάκια άμα φαίνεται στο βίντεο

Δημοσ.

Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν μόνο αν χρειάζεται να δουλέψουν. Π.χ. όταν παίζεις max κανα βαρύ παιχνίδι, αμα κοιτάξεις θα δεις οτι θα δουλεύουν όλα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Stamer είπε

εχει λογισμικό το rgb Fusion αλλά αυτό είναι για να ρυθμίζεις τον τρόπο που θα αναβοσβήνουν τα λαμπάκια ,  αλλά δεν είμαι για τίποτα σίγουρος ,Μακάρι να βρεθεί ένας με την ίδια κάρτα να με διαφωτισει

2 λεπτά πριν, Stamer είπε

Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν μόνο αν χρειάζεται να δουλέψουν. Π.χ. όταν παίζεις max κανα βαρύ παιχνίδι, αμα κοιτάξεις θα δεις οτι θα δουλεύουν όλα. 

Ναι αυτό είναι λογικό αυτό που δεν μου φαίνεται Λογικό ξαναλέω είναι ο τρόπος που παίζει οταν το στρεσαρο λιγο (στο βιντεο)

5 λεπτά πριν, Stamer είπε

Α και επίσης αυτό που σβήνουν τα λαμπάκια σε άκυρες στιγμές και στο game μέσα είχε σταματήσει να μου το κάνει για δύο μέρες με τρεις και τώρα ξανάρχισε

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, georgito1991 είπε

εχει λογισμικό το rgb Fusion αλλά αυτό είναι για να ρυθμίζεις τον τρόπο που θα αναβοσβήνουν τα λαμπάκια ,  αλλά δεν είμαι για τίποτα σίγουρος ,Μακάρι να βρεθεί ένας με την ίδια κάρτα να με διαφωτισει

Ναι αυτό είναι λογικό αυτό που δεν μου φαίνεται Λογικό ξαναλέω είναι ο τρόπος που παίζει οταν το στρεσαρο λιγο (στο βιντεο)

Το είδα το βίντεο αλλα δεν μου λέει και πολλά για να είμαι ειλικρινής. Τι έκανες εκείνη τη στιγμή και παίζει μόνο ο ένας ανεμιστήρας?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stamer είπε

Το είδα το βίντεο αλλα δεν μου λέει και πολλά για να είμαι ειλικρινής. Τι έκανες εκείνη τη στιγμή και παίζει μόνο ο ένας ανεμιστήρας?

επίτηδες προσπάθησα να το πετύχω αυτό για να δω αν το κάνει πια η ήταν τυχαίο όταν μου το χε πρωτοκάνει.... έβαλα 4κ βίντεο να παίζει και ένα ελαφρί παιχνίδι .... αλλα πολυ ασχημο αν οντως ειναι κατι φυσιολογικο , φενετε λες και κατι δεν παει καλα με την καρτα

Δημοσ.

Καταρχήν όπως σωστά είπες... επειδή μιλάμε για led και για συγκεκριμμένη κάρτα, το καλύτερο θα ήταν να σου έλεγε και ένας άλλος κάτοχος εντυπώσεις. Πάντως, δες και τι θερμοκρασίες έχει η κάρτα καλού κακού (όσο βλέπεις 4k ή παίζεις)!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Stamer είπε

Καταρχήν όπως σωστά είπες... επειδή μιλάμε για led και για συγκεκριμμένη κάρτα, το καλύτερο θα ήταν να σου έλεγε και ένας άλλος κάτοχος εντυπώσεις. Πάντως, δες και τι θερμοκρασίες έχει η κάρτα καλού κακού (όσο βλέπεις 4k ή παίζεις)!

δεν ανεβάζει θερμοκρασίες με 4K video  Εξάλλου αν ανέβαζε θα έπαιρναν και μπροστά τα ανεμιστηράκια...είναι στους 40 με 42 βαθμούς ότι και να κάνω πάνω στο PC 4κ, βίντεο κτλ..(με κλειστά τα ανεμιστηράκια πιάνει 40 με 42 Αν ανοίξω τα ανεμιστηράκια πάει στους 29 σε λίγα λεπτά ), ανεβαίνει μόνο στα games , δεν έχω παρατηρήσει πού βρίσκεται όταν παίζω Battlefield 5 αλλά το ανώτατο που είχα δει ήταν 81 82

1 ώρα πριν, Stamer είπε

65 με 67 βαθμους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...