Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα εγώ δεν μιλάω καν για τις προβλέψεις. Λέω ότι πολλές φορές δεν πετυχαίνουν ούτε τί καιρό κάνει ΤΩΡΑ. Π.χ. στο deltiokairou.gr μπορεί να λέει π.χ. ότι τώρα βρέχει στα βόρεια προάστια και να μην έχει ρίξει στάλα σε κανένα βόρειο προάστιο (το έχω επιβεβαιώσει με τηλεφωνήματα 😄), ούτε να έχει καν συννεφιά για το υπόλοιπο της μέρας. Δηλαδή ούτε ένα edit στην σελίδα για να αλλάξουν τουλάχιστον τον καιρό που κάνει ΤΩΡΑ; 

Επεξ/σία από mic2mic
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει ότι οι εφαρμογες πρόβλεψης καιρου στο κινητο και οι διαφορες σελιδες, πεφτουν αρκετα συχνα εξω πλεον, σε αντιθεση με παλαιοτερα, ενώ θα επρεπε με την εξελιξη της τεχνολογιας να συμβαινει το αντιθετο και είναι αξιο αποριας γιατι συμβαινει αυτό. Ενδεχομένως να είναι τεχνιτη αυτή η παραπληροφορηση..who knows..

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mic2mic είπε

Μα εγώ δεν μιλάω καν για τις προβλέψεις. Λέω ότι πολλές φορές δεν πετυχαίνουν ούτε τί καιρό κάνει ΤΩΡΑ. 

Ναι το έχω δει πολλές φορες😀.Meteo,youweather,accuweather,freemeteo,κοιταω στις 12 το μεσημερι και λεει στις 3 το μεσημερι βροχη με καταιγιδες.

3 ώρες μετα,στις 3, λιακάδα.Μέχρι να νυχτώσει.Και το αντίστροφο φυσικά.

Εντάξει, συνήθως πέφτουν μεσα για να λέμε και την αλήθεια

Δημοσ.
Στις 21/2/2019 στις 1:14 ΜΜ, Gkostas2007 είπε

όσο των ΜΜΕ που για να τρομάξουν καμιά γιαγιά, διογκώνουν τις προβλέψεις. 

εμενα περισσοτερο μου κανει για συμφωνια βενζινοπωλων για πουλησουν κανα τονο πετρελαιο θερμανσης παραπανω.

Ιδιως τωρα και τι δεν ακουσα, απο το χειροτερο κρυο ολων των εποχων μεχρι χιονια και αρκουδες.

Δημοσ.

Ο καιρός, όπως και ο σεισμός, μπορεί να προβλεφτεί 100% μόνό την ώρα που συμβαίνει...

Αν είστε άνετοι με τα μαθηματικά, διαβάστε για τη θεωρία του χάους.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Ison_ είπε

Ο καιρός, όπως και ο σεισμός, μπορεί να προβλεφτεί 100% μόνό την ώρα που συμβαίνει...

Κανω προβλεψη οτι ο καιρος στο κεντρο της Αθηνας θα ειναι καλος, θερμοκρασιες απο 11 εως 13 βαθμους.

Η προβλεψη ισχυει 10.00 - 11.00 σημερα Σαββατο.

Σε δυο ωρες περιμενω να δω αν ειμαι καλος μετεωρολογος.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tornado είπε

Κανω προβλεψη οτι ο καιρος στο κεντρο της Αθηνας θα ειναι καλος, θερμοκρασιες απο 11 εως 13 βαθμους.

Η προβλεψη ισχυει 10.00 - 11.00 σημερα Σαββατο.

Σε δυο ωρες περιμενω να δω αν ειμαι καλος μετεωρολογος.

Δεν ξέρω τι θες να πεις. Αναφερόμουν στα προηγούμενα μηνύματα που είναι απογητευμένοι επειδή δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να πέφτει πάντα μέσα. Το οποίο δε γίνεται.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Δεν ξέρω τι θες να πεις. Αναφερόμουν στα προηγούμενα μηνύματα που είναι απογητευμένοι επειδή δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να πέφτει πάντα μέσα. Το οποίο δε γίνεται.

Εχω τσεκαρει 5-6 sites καιρου για αθηνα,

το πιο ακριβες που εχω βρει ειναι το accuweather, πεφτει μεσα σε αισχρο σημειο...

με ενδιαφερει κυριως η βροχη γιατι ειναι κρισιμο αν θα παρω μηχανη η οχι.

πχ τωρα λεει βροχη 12 με 2.... μενει να δουμε τι θα γινει.

Δημοσ.

Το τι καιρό κάνει τη συγκεκριμένη στιγμή τα σαιτ "χρησιμοποιουν" τα μεταρ των κοντινοτερων  μετεωρολγικων  σταθμών .Στο Μαρούσι πχ που μένω εγώ παίρνουν τον καιρό από το σταθμό του αεροδρομίου το οποίο βεβαια απέχει πολλά χλμ από το σπίτι μου.Αν σκεφτείτε ότι εγώ σε ευθεία είμαι 500μετρα από το Ολυμπιακό στάδιο και πολλές φορές βλέπω ποδόσφαιρο στην τηλεόραση όπου στον στάδιο βρέχει ενώ στο σπίτι μου δεν πέφτει σταγόνα καταλαβαίνετε γιατί ο καιρός που δίνουν είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν που έχετε .

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά αυτός ο Καλιανός πόσο τραγικός είναι. Ο τύπος για τους δικούς του λόγους πατάει πάνω στον φόβο κάποιων συμπολιτών μας, μιλούσε εδώ και 2 βδομάδες για χιόνια μέχρι και τον Πειραιά κλπ, είχε τρομοκρατήσει πολύ κόσμο και τώρα κάθεται και γράφει στο φβ "Αν ορισμένοι από εσάς αναμένατε να κάνετε ΣΚΙ στο Λαύριο η να φορέσετε χιονοπέδιλα στο Σούνιο, συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ. Θα έπρεπε να είχατε ασχοληθεί και να διαβάσετε όλα τα κείμενα με ησυχία."

Μιλάμε για τραγικό τύπο και το πιο τραγικό δεν είναι ότι έπεσε έξω, όπως ολοι λέτε αυτά αλλάζουν πολύ εύκολα, αλλά ότι αντί απλά να ενημερώσει για πτώση θερμοκρασίας κλπ, καθόταν και μιλούσε για ice age στην Αθήνα κλπ. Το θέμα λοιπόν δεν είναι η πρόβλεψη, αλλά πως το επικοινωνείς και που αποβλέπεις με αυτά που λες.

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tornado είπε

Εχω τσεκαρει 5-6 sites καιρου για αθηνα,

το πιο ακριβες που εχω βρει ειναι το accuweather, πεφτει μεσα σε αισχρο σημειο...

με ενδιαφερει κυριως η βροχη γιατι ειναι κρισιμο αν θα παρω μηχανη η οχι.

πχ τωρα λεει βροχη 12 με 2.... μενει να δουμε τι θα γινει.

και οντως 12 με 2 εβρεξε, ευτυχως ψιλοβροχο αλλα στο κεντρο της Αθηνας το εριξε.

Τελικα μουφα η υποθεση, και δεν βγηκαν δρακοι με πυρινες γλωσσες απο τους ουρανους....

Δημοσ.

το πιο τραγικό για εμένα είναι που κάθε εβδομάδα θα δώσουν νέο όνομα στη κακοκαιρία.πειτε το απλά χειμώνας να τελειώνουμε...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gatokoritso είπε

το πιο τραγικό για εμένα είναι που κάθε εβδομάδα θα δώσουν νέο όνομα στη κακοκαιρία.πειτε το απλά χειμώνας να τελειώνουμε...

Η μεγαλυτερη γελοιότητα

Και καλά γίναμε Αμερική με τους τυφώνες. 

Πόσο ζώα πια 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...