Alexaras1991 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Insomniacs, σήμερα αποφάσισα να αναβαθμίσω το Coolermaster Devastator II ποντίκι μου. Έχω δοκιμάσει το Logitech G502 Spectrum απο κοντά στο Public το οποίο με βόλεψε εξαιρετικά στο χέρι και μου άρεσε γενικά η αίσθηση του οπότε αποφάσισα να το αγοράσω. Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις του G502, το Proteus Spectrum και το Hero. Με ένα γρήγορο googlarisma κατέληξα ότι το Hero έχει ποιό γερό καλώδιο που αντέχει στο χρόνο και ένα νεότερο σενσόρα "υψηλότερης ακρίβειας". Πιστέυετε ότι αξίζει το έξτρα 20άρικο για το Hero ή να πάρω απλά το Spectrum; Σε τί ακριβώς θα με βοηθήσει ο νεότερος σενσόρας; https://www.skroutz.gr/s/8268584/Logitech-G502-Proteus-Spectrum.html https://www.skroutz.gr/s/16388821/Logitech-G502-Hero.html Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Alexaras1991
Silverage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω οτι αξίζει. Έχω το Proteus Spectrum και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με το καλώδιο ούτε με την απόκριση του. Άλλωστε είτε 12000 dpi είτε 16000 με το που κουνάς λίγο το ποντίκι θα στριφογυρνάνε όλα, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τόσο υψηλές αναλύσεις. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Silverage
kontinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Το καλωδιο μην σε απασχολει καθολου, εχω το πρωτο proteus απ'οταν βγηκε, και ειναι σαν καινουριο. Επισης και η αποκριση ειναι τοσο καλη, που δεν νομιζω οτι θα καταλαβεις διαφορα με κατι λιγο καλυτερο.
7nisiotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σε σχέση με αυτό το
panoc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θαυμασιο ποντικι το G502, το ειχα για 3.5 χρονια μεχρι που πεθανε η ροδελα πριν 15 μερες και το αντικατεστησα με το G403. ΩΩΩΩ ΘΕΟΙ, πολιτισμικο σοκ, απορω πως μπορουσα τοσο καιρο με το τουβλο ! Η διαφορα του βαρους ειναι η μερα με τη νυχτα ακομα και με το εξτρα βαρυδι του G403 !. Σαν σχημα θα ελεγα οτι ειναι σχεδον ιδια με ελαφρως μεγαλυτερο πλατος μπροστα το G403 (που προσωπικα με βολευει περισσοτερο). Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από panoc
7nisiotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Είχαμε G402, G502 σε νετ που δούλευα. Προσωπικά μαρεσε το σχήμα, μάλιστα με βόλευε περισσότερο από το βασικό μου mouse. Αλλά πολύ βαρύ για fps. Κούραζε. Τα περισσότερα όντως έβγαλαν θέμα στη ροδέλα ( G502 ) και τα G402 double click. Κοινό θέμα κάθε ποντικιού εκεί έξω. Βέβαια μας τα άλλαξε η Logi. Καλύτερα να μας δώσει ένα ινφο ο ts: -games που παίζει -ωρες παιχνιδιού -μαξ πόσο€ -διαστασεις παλάμης -grip style
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα