Μακιαβέλλι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Μολις ληξει με το καλο το συμβολαιο, γεια σας, μετα απο αυτο χασανε ενα σταθερο πελατη, που ειμαι στο δικτυο τους περιπου απ το 2002-2003.... Το καλύτερα που έχεις να κάνεις συμφορουμίτα. Καρτούλα για πάντα όπως λέει και ο @Sethiros. Μόνο για όσους μιλάνε 20 ώρες+ είναι τα συμβόλαια στην Ελλάδα. Δυστυχώς το τι θεωρούμε εμείς έχει ελάχιστη σημασία. Αλλά δεν φταίει η Cosmote που τα κάνει, φταίει η ΕΕΤΤ που δεν την υποχρεώνει να μην τα κάνει. 1
Pwpwpw Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Το καλύτερα που έχεις να κάνεις συμφορουμίτα. Καρτούλα για πάντα όπως λέει και ο @Sethiros. Μόνο για όσους μιλάνε 20 ώρες+ είναι τα συμβόλαια στην Ελλάδα. Δυστυχώς το τι θεωρούμε εμείς έχει ελάχιστη σημασία. Αλλά δεν φταίει η Cosmote που τα κάνει, φταίει η ΕΕΤΤ που δεν την υποχρεώνει να μην τα κάνει. Κοιταξε δεν ξερω ποιος φταιει και ποιος θα φταΙει.. Στα ματια μου η cosmote φταΙει, διοτι σε αυτη ειμαι πελατης και σε αυτη δινω τα λεφτουδακι μου οχι στην ΕΕΤΤ.. θα μου πεις εγω φταιω, επρεπε να γνωριζω οτι μετα το 80% δεν ερχεται και δευτερη ενημερωση οτι ο χρονος ομιλιας εξαντληθηκε εντελως, στο 100% δηλαδη.Οκ δεκτο δεν το γνωριζα, το ειχα στο μυαλο μου ως δεδομενο, λανθασμενα ομως οπως αποδειχτηκε. Απο εδω και περα θα τριπλοτσεκαρω το υπολοιπο μου, δεν προκυτε ποτε των ποτων να ξεφυγω ουτε 1 σεντς πανω απο το παγιο μου εως με το καλο ληξει το συμβολαιο και το διακοψω... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw
Μακιαβέλλι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Κοιταξε δεν ξερω ποιος φταιει και ποιος θα φταΙει.. Στα ματια μου η cosmote φταΙει, διοτι σε αυτη ειμαι πελατης και σε αυτη δινω τα λεφτουδακι μου οχι στην ΕΕΤΤ.. θα μου πεις εγω φταιω, επρεπε να γνωριζω οτι μετα το 80% δεν ερχεται και δευτερη ενημερωση οτι ο χρονος ομιλιας εξαντληθηκε εντελως, στο 100% δηλαδη.Οκ δεκτο δεν το γνωριζα, το ειχα στο μυαλο μου ως δεδομενο, λανθασμενα ομως οπως αποδειχτηκε. Απο εδω και περα θα τριπλοτσεκαρω το υπολοιπο μου, δεν προκυτε ποτε των ποτων να ξεφυγω ουτε 1 σεντς πανω απο το παγιο μου εως με το καλο ληξει το συμβολαιο και το διακοψω... Απλά η cosmote ειναι μια εταιρία που θέλει τα λεφτά μας όπως όλες. Μήπως οι άλλες εταιρίες δεν θα σε χρέωναν;; Τα ίδια σκατα. Η ΕΕΤΤ είναι ο ελεγκτής τους τάχα αλλά πιο πολύ μοιάζει με συνήγορο τους ...
Pwpwpw Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Απλά η cosmote ειναι μια εταιρία που θέλει τα λεφτά μας όπως όλες. Μήπως οι άλλες εταιρίες δεν θα σε χρέωναν;; Τα ίδια σκατα. Η ΕΕΤΤ είναι ο ελεγκτής τους τάχα αλλά πιο πολύ μοιάζει με συνήγορο τους ... Ρε παιδι μου ναι συμφωνω.Επισης δεν γνωριζω τι γινετε στις αλλες εταιρειας διοτι δεν εχω υπαρξει ποτε συνδρομητης τους.Για να το λες φανταζομαι τα ιδια σκατα ειναι ολες. Αλλα ξανα λεω δεν το θεωρω σωστο απο ηθικης πλευρας να μην υπαρχει ενημερωση οτι ο χρονος ομιλιας τελειωσε, προσωπικα μου φαινεται παραλογο που δεν υπαρχει, αν υπηρχε τετοια ενημερωση θα αγοραζα ενα πακετακι 150 λεπτων χρονου ομιλιας προς ολους με 5 ευρω που υπαρχει σαν υπηρεσια διαθεσημη ανα πασα στιγμη στο συμβολαιο μου και δεν θα χρεωνομουνα 31 ευρω για κλησεις 46 λεπτων.Το λαθος μου ηταν ξαναλεω οτι ειχα για καποιο λογο στο μυαλο μου οτι υπαρχει ενημερωση με το περας του διαθεσιμου χρονου ομιλιας. 31 ευρω ειναι σχεδον τα παγια 2 μηνων του συμβολαιο μου που απλα τα πεταξα σε κλησεις 46 λεπτων, αυτο λεω. Επισης μεσα στην ατυχια μου, νιωθω και τυχερος γιατι μπορουσε πολυ απλα να τα ξεπερασω το χρονο ομιλιας παρα πολυ νομιζωντας οτι θα ερθει sms ενημερψσης και να μου ερθει καμια τεραστια λυπητερη και να ψαχνομαι, τωρα το παθημα μου εγινε μαθημα Απο δω και περα οπως ειπα θα τριπλοτσεκαρω τα υπολοιπα μου και δεν προκυτε να ξεπερασω ουτε σεντς το παγιο μου, μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο και να το ληξω. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw
mphxths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αλλα ξανα λεω δεν το θεωρω σωστο απο ηθικης πλευρα Καλως ηρθες στον πλανητη Γη Το να ψαχνεις το "ηθικο" , στον πλανητη Γη , στο ανθρωπινο ειδος και μαλιστα στην λειτουργια μιας επιχειρησης που σκοπο εχει να βγαλει λεφτα , σημαινει οτι προσγειωθηκες χτες βραδυ Καποτε εκραζα το νετφλιξ , που σου δινε δωρεαν 1 μηνα , αλλα σου ζηταγε τροπο πληρωμης (στοιχεια καρτας).Γιατι τα ζητας αφου ο μηνας ειναι δωρεαν?Στο τελος του μηνα απλα κλεισε το account.Ο πελατης που θελει να συνεχισει περα του ενος μηνος , θα κανει ανανεωση και θα πληρωσει ΕΚΕΙΝΗ την στιγμη για παραπανω χρονο. Οχιιιιιιι...το ανθρωπινο ειδος ειναι κουτοπονηρο..σου λεει..καποιοι θα ξεχαστουν...δεν θα κοψουν τον δωρεαν μηνα πανω στην ωρα που πρεπει και θα τους χρεωσουμε αυτοματως εναν μηνα ακομα. Μεχρι που καποιοι αρχισαν να τους κραζουν , και αναγκαστηκε η νετφλιξ να στελνει 2-3 μηνυματα προειδοποιησης πριν την ληξη του δωρεαν μηνα. Ηθικο διδαγμα , μην περιμενεις τον αλλον να σε προστατεψει , οποιος και αν ειναι αυτος ο αλλος. 7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Απο δω και περα οπως ειπα θα τριπλοτσεκαρω και δεν προκυτε να ξεπερασω ουτε σεντς το παγιο μου, μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο και να το ληξω. Αν το καλοσκεφτεις , ηταν μια θετικη εμπειρια.Διοτι εμαθες κατι απο ολο αυτο 1
Pwpwpw Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mphxths είπε Αν το καλοσκεφτεις , ηταν μια θετικη εμπειρια.Διοτι εμαθες κατι απο ολο αυτο Ναι εννοειτε φιλε, το παθημα εγινε μαθημα το αναφερω και πιο πανω. Ειμαι και τυχερος υπο μια εννοια, διοτι η ζημια περιοριστηκε στα 30 ευρω, φαντασου να ειχα κανει πολυ περισσοτερες κλησεις αφου νομιζα οτι εχω υπολοιπο ακομα εφοσον δεν ηρθε sms ενημερωσης που κακως νομιζα οτι ερχεται και να μου ρχοτανε καμια τρελη λυπητερη τελος του μηνα και να ψαχνομαι. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw
Pwpwpw Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/2/2019 στις 4:40 ΜΜ, Pwpwpw είπε για αρχη εχω κανει αιτηση αμφισβητησης λογοριασμου αν και δεν περιμενω κατι Η μαλακια ειναι οτι εχω ηδη πληρωσει τον λογαρισμο.. Για να λεμε και τα θετικα. Ειχα κανει αμφισβητηση λογοριασμου οπως ειχα γραψει, και ενω δεν περιμενα τιποτα, με ειδοποιησανε οτι μου κανανε 25 ευρω επιστροφη και θα φανει στον επομενο λογαριασμο. Ηδη σημερα που εκδοθηκε ο καινουργιος λογαριασμος, εχει πιστωθει το ποσο και δεν θα πληρωσω τιποτα αυτο το μηνα και μενει και υπολοιπο και για τον επομενο λογαριασμο. Ουσιαστικα τον χρονο προς ολους που ξοδεψα, το υπολογισανε σε ενα πακετο προς ολους και μου επιστρεψανε το υπολοιπο ποσο. Μπραβο στην κοσμοτε, πραγματικα δν περιμενα τετοια εξελιξη. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
Georgz Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 χρόνια μετά την εμπειρία του φίλου που την πάτησε, θέλω να πω και εγώ τον πόνο μου 😂😂 Κάτοχος καρτοκινητής cosmote απο το 2004 γενικά δεν είχα ποτέ θέματα.. Έχοντας υπόλοιπο 20 λεπτά προς όλους απο πακέτο που είχα αγοράσει μέσα απο την εφαρμογή, είχα έτοιμα 10 euro όταν τελειώσει το πακέτο να βάλω το επόμενο πακέτο.. Όπως καταλάβατε τα 20 λεπτά τελείωσαν κατά την διάρκεια μιας κλήσης και άρχισε να τρώει απο το 10ρικο 😂😂 Μέχρι που το έφαγε ολο, η κλήση τερματίστηκε και εκεί πια είδα το sms οτι κοντεύω να τελειώσω το πακέτο αλλα και το sms οτι το υπόλοιπο μου είναι κάτω απο 1 Euro.. Ok 10 ευρώ δεν είναι και κανένα τραγικό ποσό για να κλαίω (αλλα στις μέρες μας πονάει) επίσης το λάθος ειναι δικό μου γιατι δεν είδα ποτέ τα sms τους, απλά έχω την απορία αν υπάρχει κάποιος τρόπος οι κλήσεις να καταναλώνουν μόνο το πακέτο ομιλίας αλλα οχι και τα Euro καθ'αυτα, ή αν υπάρχει τρόπος η κλήση να τερματίζει αυτόματα οταν το πακέτο τελειώσει. Ξέρω οτι με κάτι τέτοιες δικές μας απροσεξίες ζούν οι εταιρίες αλλα είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κανένα trick για safety. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από Georgz
CaptainChris Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Με την εφαρμογή MyCosmote μπορείς να βάλεις φραγή οταν τελειώνουν τα δεδομένα η τα λεπτά του προγράμματος σου.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, Georgz είπε 2 χρόνια μετά την εμπειρία του φίλου που την πάτησε, θέλω να πω και εγώ τον πόνο μου 😂😂 Κάτοχος καρτοκινητής cosmote απο το 2004 γενικά δεν είχα ποτέ θέματα.. Έχοντας υπόλοιπο 20 λεπτά προς όλους απο πακέτο που είχα αγοράσει μέσα απο την εφαρμογή, είχα έτοιμα 10 euro όταν τελειώσει το πακέτο να βάλω το επόμενο πακέτο.. Όπως καταλάβατε τα 20 λεπτά τελείωσαν κατά την διάρκεια μιας κλήσης και άρχισε να τρώει απο το 10ρικο 😂😂 Μέχρι που το έφαγε ολο, η κλήση τερματίστηκε και εκεί πια είδα το sms οτι κοντεύω να τελειώσω το πακέτο αλλα και το sms οτι το υπόλοιπο μου είναι κάτω απο 1 Euro.. Ok 10 ευρώ δεν είναι και κανένα τραγικό ποσό για να κλαίω (αλλα στις μέρες μας πονάει) επίσης το λάθος ειναι δικό μου γιατι δεν είδα ποτέ τα sms τους, απλά έχω την απορία αν υπάρχει κάποιος τρόπος οι κλήσεις να καταναλώνουν μόνο το πακέτο ομιλίας αλλα οχι και τα Euro καθ'αυτα, ή αν υπάρχει τρόπος η κλήση να τερματίζει αυτόματα οταν το πακέτο τελειώσει. Ξέρω οτι με κάτι τέτοιες δικές μας απροσεξίες ζούν οι εταιρίες αλλα είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κανένα trick για safety. Να ενεργοποιείς το πακέτο πριν τελειώσει το προηγούμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα