Pwpwpw Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kon1to είπε τα κινητά έχουν μετρητές διάρκειας κλήσεων και μέσα και από το αντίστοιχο app της Cosmote μπορεις να βλέπεις το ακριβές υπόλοιπο σου, οπότε είναι δική σου ευθύνη να ξέρεις που "βρίσκεσαι", δεν νομιζω οτι θα πρεπε να κατηγορείς την εταιρία για αυτό... Όμως τα 30€ για 35 λεπτά είναι εξωφρενικό ποσό, οπότε πάλι καλά που τα γλίτωσες... Σεβαστη η αποψη σου, αλλα θεωρω οτι ειναι και υποχρεωση της εταιριας, μολις τελειωνουνε τα διαθεσιμα λεπτα, να σου ερχεται μια ενημερωση οτι εξαντληθηκανε, διοτι απο κει και μετα η χρεωση ειναι υπερμετρη ενω παντα υπαρχει διαθεσιμη αγορα νεου πακετου ομιλιας, με τραγικα χαμηλοτερη χρεωση. Βασικα ειχα(λανθασμενα) στο μυαλο μου, οτι μολις εξαντληθει ο χρονος ομιλιας ερχεται sms ενημερωσης. Απο δω και περα θα ειμαι πιο προσεχτικος προφανως, οπως και να χει τελος καλο ολα καλα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 1
Haldol Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Στις 20/2/2019 στις 1:55 ΜΜ, phanispal είπε Γιατί με τα τωρινά δεδομένα, αν εξαιρέσεις το «μπελά» της ανανέωσης και την επιλογή των πακέτων και των δώρων, δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα να έχει κάποιος συμβόλαιο. Ο "μπελάς" αυτός είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το να πληρώνεις το λογαριασμό του συμβολαίου. Δεν αλλάζει τίποτα. Όπως θα πλήρωνες κάθε μήνα το λογαριασμό (σε ταμείο ή online, δεν έχει σημασία) έτσι ανανεώνεις κιόλας... Πιο μεγάλος μπελάς είναι η δέσμευση του συμβολαίου. Γι' αυτόν και μόνο το λόγο, οι χρεώσεις στα συμβόλαια θα 'πρεπε να είναι μικρότερες, αλλά αμ δε.
zer_raiden Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Εκανα κι εγω προσφατα την αλλαγη απο what's up σε καρτοσυμβολαιο οπου με το μπλα μπλα με κερδισε η κοπελα και θεωρησα οτι βγαινω κερδισμενος. Στον πρωτο ομως λογαριασμο αντιμετωπισα προβλημα. Οσο μιλουσα με τη κοπελα με ελεγε για συμβολαιο στα 13ε. Στο τελος μου πεταξε ενα 13.6ε το οποιο το προσπερασα και ο λογαριασμος ερχεται στα 18.9ε. Φανταζομαι η διαφορα θα ειναι ο ΦΠΑ, πραμα το οποιο δεν μου ανεφερε ποτε γιατι ελεγε ξανα και ξανα για 13ε. Κανω τον μ@λακα και πληρωνω τωρα φανταζομαι;! Δεν θα με χαλουσε να ξαναγυρισω σε what's up. Γενικα πολυ χαλι οτι προσφερουν, ειτε σε καρτοκινητη ειτε σε καρτοσυμβολαιο.
Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, zer_raiden είπε Εκανα κι εγω προσφατα την αλλαγη απο what's up σε καρτοσυμβολαιο οπου με το μπλα μπλα με κερδισε η κοπελα και θεωρησα οτι βγαινω κερδισμενος. Στον πρωτο ομως λογαριασμο αντιμετωπισα προβλημα. Οσο μιλουσα με τη κοπελα με ελεγε για συμβολαιο στα 13ε. Στο τελος μου πεταξε ενα 13.6ε το οποιο το προσπερασα και ο λογαριασμος ερχεται στα 18.9ε. Φανταζομαι η διαφορα θα ειναι ο ΦΠΑ, πραμα το οποιο δεν μου ανεφερε ποτε γιατι ελεγε ξανα και ξανα για 13ε. Κανω τον μ@λακα και πληρωνω τωρα φανταζομαι;! Δεν θα με χαλουσε να ξαναγυρισω σε what's up. Γενικα πολυ χαλι οτι προσφερουν, ειτε σε καρτοκινητη ειτε σε καρτοσυμβολαιο. Καταρχην 13 ευρω +24% κανει 16,10 ευρω οχι 18,90. Αν και οταν σου κανουν μια προσφορα, σου ανεφερουν τελικη τιμη με φπα πορολα αυτα επρπε να το διευκρινησεις. Οχι δεν κανεις τον μαλακα, παρε τηλεφωνο, εξηγησε οτι δεχτηκες προσφορα στα 13 ευρω και να σου δωσουν εξηγησεις για πιο λογο σου ερχεται 18,90 ευρω. Αν δεν βγαλεις ακρη καττηγγειλε το συμβολαιο, με σκοπο να το κοψεις χωρις να πληρωσεις κοστος διακοπης. Δεν γινετε αλλα να συμφωνεις, αλλα να πλήρωνεις, και να καθεσαι να το ανεχεσαι και απο πανω Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα