Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ... πήρα μια RTX 2070 WINDFORCE 8GB και μετά από μια εβδομάδα χρήσης είδα και εγώ τα γνωστά space invaders artifacts. Όλα καλά υπάρχει εγγύηση από το e-gate αλλά έχει περάσει ένας μήνας από τη στιγμή που την έστειλα στο κατάστημα και έγινε ο έλεγχος και ακόμα δεν έχω πάρει αντικατάσταση και το κατάστημα μου λέει ότι περιμένουν απάντηση από την Gigabyte για το πότε θα έρθει η καινούρια. Είναι συνηθισμένος αυτός ο χρόνος αναμονής ή πρέπει να ανησυχώ ? 

(το κατάστημα μετά τον έλεγχο την έστειλε στην gigabyte)

Δημοσ.

Το έχουμε ξαναπει πολλές φορές στο φορουμ... Μετά από 15 εργάσιμες, το κατάστημα οφείλει να σου δώσει κάρτα (προσωρινή αντικατάσταση) για όσο διάστημα διαρκεί το σερβις. Επομένως πρέπει να απαιτήσεις αντικατάσταση χθες.

• Like 2
Δημοσ.

Σε γενικες γραμμές αρκετές 2070 και 2080ti ειχαν θέματα εξαρχής με artifacts που οφείλονταν στην αρχική παρτίδα από μνήμες της micron.

Δημοσ.

Ποτε δεν αγοραζουμε hardware revision 1.0 (day 1 κυκλοφορια) οσο και κ@..... να ειμαστε.

Περιμενουμε να δουμε τα προβληματα που παντα θα υπαρχουν και περιμενουμε παρτιδες Revision 1.1 ή 1.2 που θα μας δωσουν το σωστο αποτελεσμα.

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, alekos103 είπε

Προσφερουν αντικατασταση gt 730 οποτε μαλλον απλα θα περιμενω..

WTF Αντικατάσταση με ίδιο ή ίδιων δυνατοτήτων είναι υποχρεωμένοι!

Δημοσ.

Τι να πω εγω μιλησα μαζι τους και οταν ειπε αυτο για την 730 είπα μηπως εχω αλλη επιλογη για την προσωρινη αντικατάσταση και ειπε απλα οχι ο ανθρωπος χαχαχ ομορφα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alekos103 είπε

Καλησπέρα σε όλους ... πήρα μια RTX 2070 WINDFORCE 8GB και μετά από μια εβδομάδα χρήσης είδα και εγώ τα γνωστά space invaders artifacts. Όλα καλά υπάρχει εγγύηση από το e-gate αλλά έχει περάσει ένας μήνας από τη στιγμή που την έστειλα στο κατάστημα και έγινε ο έλεγχος και ακόμα δεν έχω πάρει αντικατάσταση και το κατάστημα μου λέει ότι περιμένουν απάντηση από την Gigabyte για το πότε θα έρθει η καινούρια. Είναι συνηθισμένος αυτός ο χρόνος αναμονής ή πρέπει να ανησυχώ ? 

(το κατάστημα μετά τον έλεγχο την έστειλε στην gigabyte)

Ο χρόνος που είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις είναι 30 ημέρες (1 μήνας) μετά το κατάστημα οφείλει να σου δώσει άμεση λύση, συνήθως επιστροφή χρημάτων. Αυτό μου το είπε πρόσφατα σε επικοινωνία κατάστημα που διαφωνούσαμε πάνω σε παρόμοια περιπτώση και μου τους το είπαν και από τη ΓΓΚ. (Και σε εμενα προφανώς)  . Αν έχουν μάλιστα διαπιστώσει και οι ίδιοι το πρόβλημα τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά που λογικά θα το διαπίστωσαν αλλιώς δε θα έκαναν RMA. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...