CptBill Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Θα τρελαθώ... Έχω ένα partition (C:) με χωρητικότητα 75GB Tα XP μου δείχνουν πως το used space είναι 47GB και το free space 29,5GB. Το παράδοξο είναι πως ΔΕΝ ΕΧΩ used space 47GB αλλά μόλις 8GB (κάνοντας δεξί click και properties σε όλα τα folders του C:, ακόμα και τα hidden). Δοκίμασα scandisk αλλα το πρόβλημα παραμένει. Any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Λοιπόν. αν και έχει ξαναλεχθεί, πάμε παρακάτω. Recycle Bin System restore Virtual memory Τσέκαρε οτι τα έχεις αποεπιλεγμένα, ή οτι την VM δεν την έχεις κρατήσει σε αυτό το partition. Fat ή NTFS ?? Μεγάλη διαφορά μεν, αλλά άρχισε απο τα απλά. PS Κοίτα και εδώ http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=364273 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotakas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 episis kai tyo hibernate kratei xwro...einai sto menou katw apo ta screensaver ktl:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.