Alex-V Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Εχω ενα optiplex σε ενα καταστημα συνδεμενο με efood κτλ κτλ. https://www.dell.com/gr/enterprise/p/optiplex-780/pd Φοραει επανω 4gb (4x1gb). Παιρνει μςχρι 8. Εβγαλα μια μονη και εβαλα επανω μια 4αρα corsair 1600. Ολες οι αλλες οι μνημες ειναι 1066. Το προβλημα τωρα. Δεν μπουταρει καν οταν βαζω την τεσσαρα. Ακομη και bios που εκανα, τιποτα. Λετε να παιζει ασυμβατοτητα? Δοκιμασα και στις αλλες θυρες επισης.
zx1234r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βγάλε όλες τις μονές και άσε την 4 μονο. Αν παίξει θα πάρεις άλλη μια 4 και είσαι οκ. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από zx1234r
dpolal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Alex-V είπε Εχω ενα optiplex σε ενα καταστημα συνδεμενο με efood κτλ κτλ. https://www.dell.com/gr/enterprise/p/optiplex-780/pd Φοραει επανω 4gb (4x1gb). Παιρνει μςχρι 8. Εβγαλα μια μονη και εβαλα επανω μια 4αρα corsair 1600. Ολες οι αλλες οι μνημες ειναι 1066. Το προβλημα τωρα. Δεν μπουταρει καν οταν βαζω την τεσσαρα. Ακομη και bios που εκανα, τιποτα. Λετε να παιζει ασυμβατοτητα? Δοκιμασα και στις αλλες θυρες επισης. NAI, τα συγκεκριμένα δεν παίζουν με ότι νά'ναι μνήμη RAM. (το ίδιο πρόβλημα έχω δεί και δε HP, Lenovo βέβαια) Aν θες να βρείς φθηνές μνήμες που να παίζουν κοίτα στις refurbish της Cosmodata. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από dpolal
Alex-V Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, dpolal είπε NAI, τα συγκεκριμένα δεν παίζουν με ότι νά'ναι μνήμη RAM. (το ίδιο πρόβλημα έχω δεί και δε HP, Lenovo βέβαια) Aν θες να βρείς φθηνές μνήμες που να παίζουν κοίτα στις refurbish της Cosmodata. Το βρηκα το θεμα. Το καθε slot υποστηριζει εως 2gb. Δεν παιρνει 4αρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα