Προς το περιεχόμενο

HELP

jaxKurt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος τον κωδικό σφάλματος 0x8007007B. Έχω δοκιμάσει οτι βρήκα στον ιντερνέτ με καμία επιτυχία! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε θα πρέπει να γίνεις ποιο συγκεκριμένος. Για ποιο λειτουργικό μιλάς και που σου εμφανίστηκε το σφάλμα; Επίσης το "Help" δεν είναι τίτλος για thread, θα πρέπει να είναι πιο χαρακτηριστικό.

Για το σφάλμα σου τώρα, αν είναι για το activation πειρατικών windows 10 τότε δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε γιατί απαγορεύεται η συζήτηση για σπασίματα και craks στο isnomnia. Ότι μπορείς να καταλάβεις από εδώ -> https://support.microsoft.com/el-gr/help/3166553/error-0x8007232b-or-0x8007007b-occurs-when-you-try-to-activate-windows

btw, με 3-4€ παίρνεις κλειδί από ebay και και είσαι ok.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη δεν γνωρίζα γιατι πρωτή φορα γραφω! Μιλαω για τα windows 10 ! οχι δεν ειναι πειρατικα ειχα τα 8 οταν τ αγορασα κ μπηκαν τα 10 απευθειας! Ξαφνικα αυτες τις μερες μου εμφανιστηκε ενα μηνυμα οτι τα windows δεν ειναι ενεργοποιημενα βαζω το key κ μετα μου βγαζει οτι "δεν ειναι δυνατη η ενεργοποιηση επειδη δεν ειναι δυνατη η συνδεση στον διακομιστη ενεργοποιησης του οργανισμου σας. Βεβαιωθειτε οτι ειστε συνδεδεμενοι στο δικτυο του οργανισμου σας κ δοκιμαστε ξανα" κ μου βγαζει κωδικος σφαλματος 0x8007007Β κ δεν βρισκω λυση! 

Επεξ/σία από jaxKurt
Δημοσ.

Μπορεί να είναι απλά προσωρινό προβλημα με τους servers της microsoft.Αν εχεις καποιον άλλο σκληρο,δοκίμασε εκει να κάνεις μια καθαρη εγκατασταση των 10 να δεις τι κάνει.

Μήπως αλλαξες κατι στο hardware του pc?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jaxKurt είπε

Αλλαξα 

πηρα ενα νεο WiFi USB Adapter λες να φταιει αυτο?

Όχι, δε φταίει αυτό. Μόνο αν άλλαξες μητρική θα μπορούσε να έχει θέμα.

Πάρε τηλέφωνο την ms hellas και πες τους το πρόβλημα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...